هراز :سپاه نمی‌تواند در مسائل کشور دخالت کند. سپاه هیچ تریبون و امکاناتی ندارد و ما کاری به بیرون از سپاه نداریم بلکه من به عنوان نماینده ولی فقیه در سپاه اعلام می‌کنم که حیطه وظیفه و فعالیت ما در داخل سپاه است. من خیلی متاسفم که برخی محافل داخلی مصاحبه اخیر من را از بی‌بی‌سی کپی‌بردرای و همان حرف‌ها را تکرار کردند… بسیجیان و پاسداران نباید بر اساس انفعال و سطحی‌نگری در انتخابات شرکت کنند و انفعال به معنی لجبازی است.

سرویس سیاسی«فردا»: پس از تحریف سخنان چندی پیش حجت الاسلام سعیدی در خصوص نقش سپاه در انتخابات و شایعه سازی و خبر سازی گسترده در این باب که شروع آن با رسانه جریان انحرافی بود ،وی امروز در سخنانی صریح و شفاف به اظهار نظر در این خصوص پرداخت و اعلام کرد که حیطه وظیفه و فعالیت ما در داخل سپاه است و این نهاد انقلابی در انتخابات دخالتی نداشته و نخواهد داشت.

حجت‌الاسلام علی سعیدی در حاشیه مراسم افتتاح اولین دوره مسابقات قرآن نیروهای مسلح کشورهای اسلامی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه  سپاه نمی‌تواند در مسائل کشور دخالت کند، تاکید کرد: سپاه هیچ تریبون و امکاناتی ندارد و ما کاری به بیرون از سپاه نداریم بلکه من به عنوان نماینده ولی فقیه در سپاه اعلام می‌کنم که حیطه وظیفه و فعالیت ما در داخل سپاه است.  سپاه هیچگاه در انتخابات دخالت نمی‌کند زیرا شأن سپاه فراتر از احزاب و گروه‌هاست و مهندسی معقول انتخابات یعنی تبیین گفتمان امام و رهبری.

وی در ادامه افزود:‌ ما معیارها و چارچوب‌ها را بیان می‌کنیم تا بدین وسیله پاسداران و بسیجیان را توجیه منطقی کنیم.  سعیدی همچنین، با اشاره اینکه مهندسی معکوس به معنای عملیات روانی برای تاثیرگذاری بر جامعه است،‌ تاکید کرد:‌ کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نباید وعده‌هایی دهند که قابل تحقق نباشد.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان اینکه رای دادن باید معطوف به عقلانیت باشد، گفت:‌ بسیجیان و پاسداران نباید بر اساس انفعال و سطحی‌نگری در انتخابات شرکت کنند و انفعال به معنی لجبازی است.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت:‌ سپاه نمی‌تواند در مسائل کشور دخالت کند. سپاه هیچ تریبون و امکاناتی ندارد و ما کاری به بیرون از سپاه نداریم بلکه من به عنوان نماینده ولی فقیه در سپاه اعلام می‌کنم که حیطه وظیفه و فعالیت ما در داخل سپاه است.

سعیدی در پایان اظهار کرد:‌ من خیلی متاسفم که برخی محافل داخلی مصاحبه اخیر من را از بی‌بی‌سی کپی‌بردرای و همان حرف‌ها را تکرار کردند.

 

 

منبع :فردا

2 thoughts on “سپاه در انتخابات دخالت نمی‌کند/ مهندسی معقول انتخابات یعنی تبیین گفتمان امام و رهبری”
  1. روزنامه ايران > شماره 3632 18/2/86 > صفحه 4 (اجتماعي) متن

    تصويب لايحه ارائه خدمات به رزمندگان بسيجي در دولت

    گروه اجتماعي: لايحه ارائه خدمات به رزمندگان بسيجي كه حداقل يك سال در جبهه هاي دفاع مقدس حضور داشته اندپس از انجام مراحل كارشناسي در هيأت دولت به تصويب رسيد.
    به گزارش خبرنگار «ايران» براساس اين لايحه دولت موظف است به آن تعداد از رزمندگان بسيجي دوران دفاع مقدس كه واجد شرايط هستند، مستمري ماهانه به ميزان ۵۰ تا ۱۰۰ درصد حداقل حقوق كاركنان دولت پرداخت كند و آنان را به همراه افراد تحت تكفل، زير پوشش بيمه خدمات درماني و بيمه اجتماعي قرار دهد.
    بنابراين گزارش رزمندگان بسيجي بايد حداقل يك سال سابقه حضور داوطلبانه در جبهه هاي دفاع مقدس داشته باشند، همچنين در هيچ يك از دستگاه هاي دولتي و مؤسسات وابسته به دولت و كارگاه هاي مشمول قانون كار، اشتغال نداشته باشند.
    اين گزارش حاكي است رزمندگان بسيجي نبايد زير هيچ نوع پوشش بيمه درماني و بازنشستگي باشند و ضروري است نياز مالي افراد مشمول اين قانون محرز باشد.
    * دولت سهم سرانه بيمه خدمات درماني را مي پردازد
    همچنين در مفادي از اين لايحه آمده است: سهم سرانه بيمه خدمات درماني مشمولان موارد مذكور، به طور كامل به وسيله دولت تأمين و پرداخت خواهد شد و رزمندگان مشمول اين قانون كه سن آنها ۵۰ سال و پائين تر است زير پوشش بيمه تأمين اجتماعي قرار مي گيرند كه سهم كسور بازنشستگي آنان به طور كامل به وسيله دولت تأمين و پرداخت خواهد شد.
    بنابراين گزارش افراد تحت تكفل مشمولان اين قانون، شامل همسر وفرزندان است و برقراري مستمري براي مشمولان اين قانون تا زماني است كه فرد مورد نظر شاغل نباشد.

    گفتني است مسئوليت اجراي مفاد اين قانون به عهده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي است و آئين نامه اجرايي آن به وسيله وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور تهيه و به تصويب هيأت وزيران خواهد رسيد.
    * ۳۲ هزار رزمنده هيچ مستمري نمي گيرند
    از حدود ۲ ميليون بسيجي رزمنده و حدود ۵۰۰ هزار نفر كه به جبهه رفته اند حدود ۳۲ هزار نفر از آنان شرايط معيشتي مناسبي ندارند. دكتر مجتبي رحماندوست مشاور رئيس جمهوري در امور ايثارگران در گفت وگو با خبرنگار «ايران» با اعلام اين مطلب گفت: اساسنامه بنياد شهيد و امور ايثارگران زماني كه از وظايف مربوط به خانواده شهدا به وظايف مربوط به جانبازان و آزادگان هم تسري پيدا كرد، شهدا، جانبازان و آزادگان را ايثارگر خواند، وقتي به اين مورد اعتراض شد بنياد شهيد اساسنامه اش را اصلاح كرد و از اين گروه به عنوان جامعه هدف ياد كرد.
    وي افزود: اين تعداد رزمنده با توجه به داشتن ويژگي هاي مورد نظر در حال حاضر مستمري از هيچ ارگان يا نهادي دريافت نمي كنند و زير پوشش سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران هم قرار ندارند و اكثر آنها به لحاظ معيشتي وضع مناسبي ندارند.
    رحماندوست درباره اين لايحه گفت: اين لايحه در يكي از سفرهاي استاني رئيس جمهوري در زمستان ۸۴ در استان ايلام به تصويب هيأت وزيران رسيد كه در اين مصوبه مقرر شد وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با همكاري بنياد شهيد و امور ايثارگران لايحه نحوه خدمات به رزمندگان با اولويت رزمندگان معسر را ظرف ۲ ماه به هيأت وزيران ارائه كند.
    اما در پيگيري هايي كه انجام داديم دبير هيأت دولت عنوان كرد به خاطر بارمالي، اين لايحه هم اكنون اجرايي نيست و حتي وقتي شماري از نمايندگان اين مسأله را به شكل طرح مطرح كردند، معاون اجتماعي سازمان مديريت و برنامه ريزي با اين طرح مخالفت و عنوان كرد كه اعتبار اين لايحه در بودجه پيش بيني نشده است.
    مشاور رئيس جمهوري در امور ايثارگران با اشاره به تصويب لايحه ارائه خدمات به رزمندگان بسيجي در دولت گفت: اين لايحه مراحل اجرايي خود را طي مي كند و در بودجه ۸۶ نيروي مقاومت بسيج هم اعتباري در نظر گرفته شده است و در حال حاضر ما به تفكيك استان ها، CD اسامي و آدرس اين افراد را كه حدود ۳۲ هزارنفر در كل كشور هستند تهيه كرده ايم و به همه استانداري هاي سراسر كشور ارسال خواهيم كرد.
    * لايحه بايد به تصويب مجلس برسد
    حسين وفايي معاون حقوقي و امور مجلس بنياد شهيد و امور ايثارگران در گفت وگو با خبرنگار «ايران» درباره پيش نويس اين لايحه گفت: در صورتي كه در لايحه ارايه خدمات به رزمندگان بسيجي، وظايفي براي بنياد شهيد و امور ايثارگران تعيين شود به طور قطع ما آنها را پيگيري و تلاش خواهيم كرد تا مشكلات اين رزمندگان حل شود. اما در حال حاضر اين لايحه در دولت است و بايد به تصويب مجلس شوراي اسلامي برسد.
    وي افزود: در دولت نهم توجه ويژه اي به رزمندگان و ايثارگران شده و مجلس شوراي اسلامي هم در رسيدگي به مشكلات اين رزمندگان بويژه آنهايي كه داوطلبانه در جبهه هاي دفاع مقدس حضور داشته اند بي تفاوت نيست و به طور قطع زماني كه اين لايحه به مجلس ارائه شود نمايندگان مردم در تكريم اين عزيزان نهايت حمايت را خواهند داشت اما لازم است سير مراحل كارشناسي اين لايحه طي شود.

    مجتبی رحماندوست نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر .
    عضو هیئت‌رئیسه فراکسیون ایثارگران مجلس از نشست سه جانبه دولت، مجلس و ایثارگران براي رفع ایرادات لایحه خدمات رسانی به ایثارگران خبر داد.

    و اما :
    50 ساله شد 60 ساله ؟! که اگر این قانون نصف و نیمه را بخواهند که اجرایی کنند ؟!
    و بخواهند که حق الناس مدافعان جان و مال و ناموس ایران زمین و خالقان تنهاترین حکومت اسلامی شیعه در جهان را پرداخت کنند . که این رزمندگان بودند که دلاورانه جنگ را پیروز و تمام کردند . و بعد از 25 سال از پایان جنگ هنوز اینچنین قانون نصف و نیمه ای هم هنوز اجرایی نشده است . که از همین قانون تا به امروز رزمندگان 8 سال پیرتر شده اند .

    بیاییم دین خود را به رزمندگان ادا کنیم ؟! که :

    50 ساله . 60 ساله شد ؟!

    50 ساله . 60 ساله شد ؟!

    50 ساله . 60 ساله شد ؟!

    50 ساله . 60 ساله شد ؟!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *