سردار حاج علی اکبرنژاد، دل تنگ هفت تپه شده است!
در طول هشت سال دفاع مقدس نام لشکر 25 کربلا و گردان مسلم بن عقیل(ع) اش، همیشه جاودان و ماندنی ست. گردان مسلم بن عقیل (ع) ، فرماندهان و رزمندگان پرافتخاری همچون شهید عالی ها و خداداد ها را در خود به یادگار دیده است که همان گمنامان زمین و معروفان آسمانی هستند.
سردار عزیز حاج علی اکبرنژاد هم یکی از فرماندهان بی ریا و خاکی لشکر 25 کربلا در طول دفاع مقدس بوده است. او که جانباز 75 درصد می باشد، در طول دوران دفاع مقدس سه بار مجروح شده است.
اولین یادگاری هایش از جنگ، در شلمچه، منطقه پنج ضلعی از ناحیه سر و بدن با اصابت ترکش، به جا مانده است.
دومین بار در فاو همچون دیگر رزمندگان دلیر لشکر 25 کربلا از استشمام گاز شیمیایی بی بهره نمانده و هر از چند گاه تاول ها و سرفه های بهشتی اش او را به فاو و نهر ابوفلفل می بَرَد.
آخرین بار هم در عملیات آزادسازی مهران (عملیات کربلای یک) که مهران به علقمه لشکر 25 کربلا نام گرفته است؛ حاج علی از طریق هلی کوپتر دشمن مورد هدف قرار گرفته و از ناحیه سر مجروح می شود.
هم اکنون او ترکشی را به یادگار از دوران حماسه در سر دارد که گاهی اوقات وقتی دلتنگ جبهه می شود، ترکش با بازی کردن در سرش او را به یاد آن دوران، به یاد حاج بصیر، به یاد طوسی، مهرزادی، ابوعمار، عالی و خداداد، به یاد نوبخت و سجودی، به یاد بهداشت و بلباسی، به یاد حاج جوشن و شربت صلواتی اش می اندازد.
چقدر زیبایند ماهیت این ترکش ها. وقتی مدتی در جایی بمانند دیگر با تو خلق و خو می گیرند دیگر تو را وِل نمی کنند، اسم این ترکش ها را باید گذاشت: “غنیمت های طلایی جنگ”!
ترکش ها از حاج علی، دل نمی کَنند و او هم نمی تواند با ترکش ها خداحافظی کند.
حاج علی در حال حاضر فرمانده قرارگاه صاحب الزمان(عج) سپاه پاسداران می باشد. او به دلیل مجروحیت به جز دو، سه عملیات در همه عملیات های جنگ حضور داشته است.
حاج علی از ابتدای تشکیل گردان مسلم اینچنین می گوید : مدتی در کردستان بودم و سپس به جنوب اعزام شدم که در آن زمان لشکر 25 کربلا به عنوان تیپ کربلا مطرح بود و با شروع عملیات محرم تیپ کربلا به لشکر 25 کربلا تبدیل شد و ما هم گردان مسلم را به اتفاق سرداران شهید ذبیح الله عالی و سبزعلی خداداد، اداره می کردیم و بعد از به شهادت رسیدن این دو عزیز مسوولیت گردان را بنده به عهده گرفته بودم.
حاج علی به دنبال احیای تاریخ لشکر ویژه 25 کربلاست که برای انجام این امر مهم و حساس قریب به دو سال است که مشغول نوشتن کتاب می باشد؛ در حال حاضر مراحل پایانی آن را طی می کند.
باشد که دیگر فرماندهان لشکر ویژه 25 کربلا به فکر این کار ارزشی بیفتند.
شنیده ایم سردار حاج عبدالله عمرانی«اولین فرمانده لشکر 25 کربلا» با همت بچه های کنگره بزرگداشت ده هزار شهید مازندران در حال تدوین کتابی تحت عنوان “حاج عمران” می باشد. که اگر کتاب های حاج علی و حاج عبدالله، افتخاران دفاع مقدس شمال کشور، چاپ گردد. انقلابی تاریخی و فرهنگی در امر اشاعه فرهنگ دفاع مقدس شمال به وجود می آید.
حاج علی، با درد دل جوانان شمالی نسل سومی انقلاب، هم درد بوده و در مورد حفظ یادمان هفت تپه می گوید:
یادمان هفت تپه باید حفظ می شد و این هم یکی از کم کاری هایی است که در این زمینه شده است، بنده آماده همه نوع همکاری برای حفظ ارزش های هفت تپه هستم و هفت تپه باید حفظ شود.
تدوین: سجاد پیروزپیمان
این خبر را در شلمچه نیوز خواندم