جام سیاسی؛ روزنامه نیویورک تایمز (New York Times) نوشت: «گزارش های جدیدی که در مورد جنگ با ایران منتشر شده نشان می دهد حمله نظامی به تاسیسات هسته ای ایران تنها می تواند برنامه هسته ای این کشور را 4 سال به تاخیر بیاندازد، در حالی که هدف این حمله، توقف کامل فعالیت های ایران و یا سرنگونی رژیم آن است.»
این روزنامه آمریکایی افزود: «این گزارش ها نشان می دهد که ایران تنها قدرت نمایی نمی کند بلکه بیش از 30 متخصص امنیت ملی، 2 مشاور امنیتی و ژنرال های بازنشسته آمریکا به قدرت ایران اذعان دارند. در چنین شرایطی، “نتانیاهو” قصد دارد اوباما را وارد جنگ با ایران کند و به همین خاطر از او خواسته تا خطوط قرمزی را برای ایران ترسیم کند که البته اوباما در تماسی تلفنی این درخواست را رد کرده است.»
نیویورک تایمز یادآور شد: «نتانیاهو روز جمعه اعلام کرد که نمی تواند برای توقف برنامه هسته ای ایران، روی آمریکا حساب باز کند. اینکه نتانیاهو قصد دارد آمریکا را وارد جنگ با ایران کند، بسیار خطرناک است، به خصوص که هیچ شکی در التزام اوباما به ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته ای وجود ندارد. در حال حاضر 70 درصد آمریکایی ها مخالف حمله یکجانبه به ایران هستند و حتی 59 درصد معتقدند که اگر اسرائیل به تنهایی وارد جنگ با ایران شود، آمریکا نباید دخالت کند. به نظر می رسد بهترین استراتژی برای اسرائیل، همکاری با آمریکاست.»
بی بی سی نیز چندی پیش گزارش داد: «بیش از سی مقام پیشین دولت آمریکا، عواقب حمله به تاسیسات هسته ای ایران را تخمین زده اند و گفته اند که چنین حمله ای قدرت سیاسی ایران را تضعیف خواهد کرد اما ممکن است به یک جنگ تمام عیار در خلیج فارس منجر شود.»
روزنامه جروزالم پست(Jerusalem Post) نیز از نظرسنجی هایی گزارش داد که نتایج آن نشان می دهد اسرائیلی ها در مورد حمله به ایران به دو دسته تقسیم شده و اختلاف نظر دارند.
این روزنامه صهیونیستی ادامه داده که: «نظرسنجی که توسط موسسه دموکراسی اسرائیل با همکاری دانشگاه تل آویو انجام شده، نشان داده که 43 درصد از اسرائیلی ها “از برقرار بودن روابط نتانیاهو با آمریکا” در مساله حمله به ایران حمایت می کنند و 40 درصد گرایش اخیر اسرائیل در موضوع ایران را غیرعاقلانه می دانند.»
جروزالم پست افزود: «این نظرسنجی نشان داد 55 درصد از اسرائیلی ها معتقدند که خطری آنها را تهدید نمی کند. اکثر اسرائیلی ها معتقدند باید اختلاف اسرائیل و آمریکا در موضوع ایران حل شود.»
بلوف های سران رژیم صهیونیستی در حالی صورت گرفته که اختلاف آمریکا و این رژیم به رسانه ها کشیده شد. اما “اویگدور لیبرمن”، وزیر خارجه رژیم اشغالگر قدس اعلام کرد که «کلیه سخنان عصبی یا نیشدار درباره پرونده اتمی ایران، میان اسرائیل و آمریکا دیگر شنیده نخواهند شد و مناسبات میان دو کشور کاملاً مستحکم است.»