من زمانی «مسئول احتیاجات و نیازها»(تدارکات)بودم، برای همین در بسیاری از جنگها شرکت داشتم و به پیشمرگان رسیدگی می کردم.برای نمونه می توانم به حمله به بانک ملی شهر «دیواندره»به فرماندهی کاک (خسرو رشیدیان) که متاسفانه در همان حمله ، جان عزیزش را از فداء کرد،اشاره کنم…

گروهک تروریستی کومله که با آزادی تمام و بدون هیچ گونه فشار از سوی مجامع بین المللی مدعی حقوق بشر در اقلیم کردستان عراق به فعالیت خود ادامه می دهد، یکی از اعضای این گروه این روزها یکی دیگر از ابعاد ماهیت تروریستی این فرقه را برملا ساخته است.

عبدالله عظیمی مشهور به مامه عوده عضو کمیته رهبری کومله مهتدی گفت: من و چند تیم از پیشمرگان کومله به قصد تصرف بانک و سرقت مسلحانه 100 میلیون تومان از بانک ملی شعبه دیواندره دزدیدیم و نگهبان و پرسنل بانک را کشتیم!

 

به گزارش بولتن نیوز پنجشنبه 25 خردادماه،سایت «آسوی روژهه لات» که متعلق به گروهک تروریستی کومله علیزاده می باشد،مصاحبه ای را با «عبدالله عظیمی» که در بین پیشمرگان این گروهک به «مامه عوده» مشهور است،انجام داده که وی در آن به بیان خاطراتی از دوران 30 ساله پیشمرگی خودش می پردازد،این مصاحبه به مناسبت 31 خرداد روز پیشمرگ کومله،انجام شده است.

نکته مهم در این مصاحبه اینجاست که در جایی،مصاحبه کننده سامان ریشه صاحب از عبدالله عظیمی قدیمی ترین پیشمرگ کومله و عضو کمیته مرکزی این گروهک در مورد بیان خاطرات شیرین وی از دوران جنگ با جمهوری اسلامی ایران در کردستان می پرسد که وی در پاسخ جواب می دهد که بهترین خاطره وی بر می گردد به دورانی که گروهک کومله بی پول شده بود و برای تامین نیازهای مادی خود دست به سرقت و چپاول اموال مردم و بیت المال مردم می زدند،او به حمله مسلحانه به بانک ملی شهرستان دیواندره از توابع استان کردستان اشاره می کند که در این حمله نگهبان و ده نفر از پرسنل و کارکنان این بانک را به شهادت رسانده و 100 میلیون تومان را به سرقت می برند و این را بهترین خاطره دوران پیشمرگی خود می داند!

 

 

 

حال اینکه پول بانک متعلق به دولت نیست و مال مردم و بیت المال مردم است و این سرقت و دزدی مسلحانه از مردم کردستان بوده و اینگونه به زعم خود به جمهوری اسلامی ضربه زده بودند! و چندین نفر غیر نظامی و هموطنان و هم زبانان خودشان را با بی رحمی تمام به شهادت می رسانند.

متن سوال و جواب خبرنگار و عبدالله عظیمی در این خصوص و اعتراف وی به جنایتکار بودن و دزد بودن کومله، به همراه متن کردی آن بدین شرح است:

ئاسوی روژهه لات:مامه‌ عه‌وده‌ ده‌كرێ باسی چه‌ند نمونه‌ له‌ شه‌ره‌ به‌ناوبانگه‌كانی هێزی پێشمه‌رگه‌ی كۆمه‌ڵه‌ بكه‌ن كه‌ خۆتان به‌شدار بوبێتن؟

مامه عه وده: من بیره‌وه‌ریم یه‌كجار زۆره‌. بۆیه‌ لێره‌ مه‌جالی ئه‌وه‌ نییه‌ كه‌ من بتوانم هه‌موویان باس بكه‌م. وه‌كوو دار گوێزێك وایه‌ كه‌ سه‌دان لقو پۆی هه‌یه‌. بۆیه‌ ناكرێ من هه‌موو ورده‌كارییه‌كانی باس بكه‌م، به‌ڵام ئاماژه‌ به‌ چه‌ند عه‌مه‌لیاتی گه‌وره‌و حه‌ماسه‌ خولقێنه‌ری هێزی پێشمه‌رگه‌ ده‌كه‌م:

من كاتی خۆی به‌رپرسی پێداوێستی(تداروكات) بووم. بۆیه‌ له‌ زۆربه‌ی شه‌ڕه‌كان به‌شدار بووم و به‌ ده‌م پێشمه‌رگه‌كانه‌وه‌ بووم. بۆ نمونه‌ ده‌توانم ئاماژه‌ به‌ شه‌ڕی بانکی میلی شاری دیوانده‌ره‌ بكه‌م به‌ فه‌رمانده‌یی كاك خه‌سره‌و ره‌شیدیان كه‌ به‌ داخه‌وه‌ هه‌ر له‌و شه‌ڕه‌ گیانی ئازیزی به‌خت كرد.

پلانێكمان دارشتبوو بۆ گرتنی بانكی دیوانده‌ره‌ كه‌ پێكهاتبو له‌ هێزی سه‌قز و دیوانده‌ره‌ و به‌شێك له‌ هاوڕێیانی گوردانی ئارێز. دیاره‌ ئه‌مه‌ ماجه‌رای هه‌ر شه‌وێكی ده‌توانم بڵێم یه‌ك كتێب له‌ خۆ ده‌گرێ. له‌م شه‌ره‌ كه‌ به‌فرێكی یه‌كجار زۆر باریبوو، ئێمه‌ توانیمان ده‌ستكه‌وتێكی باش وه ک بری 100 میلیون تمه ن ، و چه ند نه فه ریشمان کوشت.به‌ ده‌ست بهێنین كه‌ به‌داخه‌ هاوڕێ موسا مارنجیش هه‌ر له‌م شه‌ڕه‌دا شه‌هید بوو.

ترجمه:

آسوی روژهه لات: «مامه عوده»در صورت امکان به چند نمونه از جنگ های مشهور نیروی پیشمرگ کومله اشاره کنید و در مورد این جنگها صحبت کنید،جنگهایی که خودتان در آن شرکت داشته اید؟

عبدالله عظیمی مشهور به مامه عوده: من خاطراتم بسیار زیاد است.برای همین در اینجا مجال و فرصت این نیست که من بتوانم در مورد همه آنها حرف بزنم. برای همین این امکان ندارد که من تمام جزئیات آن را بگویم،اما به چند عملیات بزرگ و حماسه آفرین نیروی پیشمرگ اشاره می کنم:

من زمانی «مسئول احتیاجات و نیازها»(تدارکات)بودم، برای همین در بسیاری از جنگها شرکت داشتم و به پیشمرگان رسیدگی می کردم.برای نمونه می توانم به حمله به بانک ملی شهر «دیواندره»به فرماندهی کاک (خسرو رشیدیان) که متاسفانه در همان حمله ، جان عزیزش را از فداء کرد،اشاره کنم.

نقشه ای را توسط نیروهای پیشمرگ متشکل از نیروهای: سقز،دیواندره و بخشی از رفقای «گردان آریز»، برای حمله،اشغال و تصرف بانک دیواندره طرح ریزی کرده بودیم، واضح و مبرهن است که این ماجرای فقط یک شب است، که می توانم بگویم این ماجرا، یک کتاب را در بر می گیرد، در این جنگ که در آن زمان، برف بسیار زیادی هم باریده بود،ما توانستیم دست آورد و غنائم خیلی خوبی بدست بیاوریم، 100 میلیون تومان را دزدیدیم و چند نفر را هم کشتیم، که متاسفانه رفیق «موسی مارنجی» هم در این جنگ شهید شد…!

جالب است این عضو کمیته مرکزی گروهک تروریستی کومله مهتدی با افتخار اعلام می کند که 100 میلیون تومان از بانک ملی دزدیدیم و چند نفر را هم کشتیم!! جمهوری اسلامی بارها و بارها به تروریست بودن و کشتار مردم بی دفاع و غیر نظامی کردستان و حتی سرقتهای مسلحانه گروهک تجزیه طلب و تروریست کومله اذعان کرده است،اما هر بار این گروهک اعلام می کند که چنین چیزی صحت ندارد و جمهوری اسلامی صرفا برای بدنام کردن این گروهک،پیشمرگان حاضر در کومله را تروریست و سارق مسلح نام می بریم!

توجه به این مسئله ضروری است که مدارک و اسناد دیگر از این اعتراف نیز گویاتر است؛ قدیمی ترین عضو کومله و عضو کمیته رهبری این گروه در این مصاحبه اعتراف کرده و با افتخار از سرقتهای مسلحانه این گروه از بانک ها و منزل ثروتمندان در شهرها و روستاهای کردستان،سخن می گوید.

عبدالله عظیمی متولد 1318 است و در روستای «گله سوور» از توابع شهرستان دیواندره بدنیا آمده است.

او فعالیتهای تروریستی خود را از سال 1358 با عضویت در گروهک تروریستی و تجزیه طلب کومله آغاز کرده و از سال 1379 تا کنون عضو کمیته مرکزی این گروهک می باشد که در اردوگاه زرگویزله کومله مهتدی حضور دارد. این شخص از نزدیکان تروریست های مشهور کومله یعنی محمد حسین کریمی مشهور به خانه و ایوب نبوی،جعفر شفیعی و صدیق کمانگر است که دستش به خون صدها نفر از مردم بی گناه کردستان آلوده است.

اعترافات وی به اقدامات جنایتکارانه گروهک تروریستی کومله در زمانی که در کردستان حضور داشتند،سند محکم و غیر قابل انکاری از نقش این گروهک در سرقتهای مسلحانه،حمله به بانکها و سرقت پولهای مردم،قتل،تجاوز،خشونت،آدم ربایی مسلحانه به قصد اخاذی،فروش مواد مخدر و…  می باشد.

خوانندگان محترم بولتن نیوز می توانند برای خواندن این مصاحبه و اعترافات عبدالله عظیمی مشهور به مامه عوده،به سایت آسوی روژهه لات کومله مهتدی مراجعه کنند.

http://www.asoyroj.com/details.aspx?=News&ID=6064&Babat=14

By another

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *