چهارمین نشست مجمع گفتمان علمی اجتماعی اساتید حوزه و دانشگاه شهرستان آمل
به میزبانی دفتر مرجعیت دینی و علمی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی دامت برکاته در شهرستان آمل.
( با موضوع انتظار جوان از دین، از منظر آیت الله العظمی جوادی آملی دامت برکاته ) برگزار گردید.
در ابتدای این نشست حجت الاسلام کریمی مسئول دفتر مرجعیت معظم له در شهرستان ضمن خیر مقدم به مدعوین و تبریک هفته وحدت و ولادت پیامبر اعظم و امام جعفر صادق علیهما السلام، اصل چنین نشست های علمی را بسیار میمون و مبارک، بویژه جریان گفتگو و گفتمان را از ضروریات جامعه ی امروز دانستند، همچنین اشاره ای داشتند به فرمایش آیت الله العظمی جوادی آملی که می بایست امروزه حرف جهانی بزنیم و جهانی را، قانع کنیم و با افکار مختلف مواجه شویم بخصوص جوانان جامعه.
همچنین در ادامه  دکتر نتاج مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی امام حسن عسکری علیه السلام آمل و دبیر  علمی جلسه : شرایط طوری هست ما نیاز داریم به شناخت آسیب ها، آسیب های اجتماعی رو بشناسیم اساتید ما در دانشگاه و در حوزه هستند با جوان ها با مردم در ارتباطند و آسیب هارا می شناسند که چند نوع آسیب اجتماعی داریم عناصر تشکیل دهنده آسیب چیست و چگونه درمان می شود و هدف این جلسه این است که معضلات اجتماعی شناخته شود و راه درمان آن ارائه شود.


دکتر واعظی: این که جوانان دین گریزند اصطلاح غلطی هست و جوانان بیشتر از بزرگسالان اعتقاد به دین دارند این رو آمار و تجربه ثابت کرده ولی برداشتی که جوانان از دین دارند فرق می کند برداشت بزرگسالان این است که دین قداست خاصی دارد اما جوان ها انتظار قداست کامل رو از دین ندارند
حجت الاسلام یعقوبیان: علامه شرف الدین فرمودند هدایت هارو باید از جایی شروع کنید که ضلالت ها رو به آن جا بردند.
آقای کمالی: جوان انتظار دارد از مسئولین که برای آن ها کاری صورت بگیرد کارهای مفیدی در جامعه ایجاد شود.
حجت الاسلام شعبانی: جوان مستقیم سمت دین نمی رود و دین رو از متدینین می بیند و یاد می گیرد از عالم می بیند و یاد می گیرد از اعمال آن ها را می بیند فطرت جوان پاک هست دین هم مورد توقع و انتظار این جوان است پس باید دین را خوب معرفی کنیم.
آقای حامدی : خداوند در فطرت جوانان و نوجوانان پس انداز کرده و ما باید از آن خرج کنیم معلمی شغل نیست و هنر است همانطور که پیغمبر از این هنر استفاده کرد ما هم استفاده کنیم موفق می شویم.
آقای فرزانه: درخت ریشه دارد و ریشه فرهنگ است بالاتر از آن خاک است خاک یک نوع غذاست خاک آموزش است آموزشی که بتواند فرهنگ را تقویت کند.
خانم نیکپور: دین یک امر فطریست و خداوند در نهاد هر انسانی نهاده یکی از آثار قران ذکر است و ذکر به معنی این که آن چه را در درون خودت داری تذکر بدهد یادآوری می کند و اگر این تذکر و این فهم دین از راه درست باشد قطعا هر انسانی آن را قبول خواهد کرد.
خانم علمدار: مهم ترین چیزاینست که در این جلسات راه های جذب جوان گفته شود که به چه صورت دین باید جاذبه داشته باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *