کریمی فیروزجا نماینده بابل

: مصاحبه ما با آقای کریمی فیروزجایی، نماینده محترم مردم شهرستان بابل در مجلس، پس از پیگیری‌های بسیار زیاد ، سرانجام در حاشیه مراسم ختم یکی از آشنایان ایشان در روستای شهنه کلا آمل صورت گرفت.

با اینکه ایشان حداکثر یک ربع به ما وقت دادند، اما خوشبختانه توانستیم در این مدت کوتاه همه سوال‌هایمان را از او بپرسیم و اتفاقا جواب‌های خوبی هم بگیریم. پس از پیگیری چند معضل بومی نظیر کمربندی شهرستان بابل، بیشتر سوال و جواب‌هایمان به بحث در خصوص مسائل کلان سیاسی نظیر عملکرد مجلس هشتم، جریان منحرف نفوذی در دولت، انتقاد از مدیریت مادام العمر جاسبی در دانشگاه آزاد و بازخوانی ماجرای تلخ مرحوم کردان در مجلس اختصاص داشت که متن کامل آن از نگاه گرامیتان می‌گذرد:

“۶ بهمن”: فکر می‌کنم برای شروع بحث خوب باشد تا قبل از هر چیز به مهم‌ترین معضلات کنونی بابل نظیر وضعیت کمربندی این شهر و همچنین موضوع آب شرب شهروندان بپردازیم.

ابتدا ورود سایت «۶ بهمن» را به جامعه مجازی استان تبریک می‌گویم و همچنین به شما به خاطر اینکه اسم بسیار بامسمایی را انتخاب کردید. «۶ بهمن» سند هویت و شناسنامه تاریخی و ملی نه تنها آمل، بلکه مازندران و ایران اسلامی است. «۶ بهمن» جلوه زیبایی از حضور مردم در صحنه انقلاب است. رسالت امروزی طرفداری از آن جریان پاک و اصیل انقلاب، نگه داشتن یاد و خاطره شهدای آن واقعه است. امروز سایت «۶ بهمن» و همه رسانه‌های مدافع انقلاب و نظام در جنگ نرم اینست تا منویات رهبری عزیز را در مقابل ترفندهای دشمنان برای تضعیف انقلاب عملی سازند.

ما مازندران را یک استان شهر می‌دانیم. آمل و بابل و… نداریم. یک خانواده میلیونی هستیم که حل مشکل این سه میلیون نفر شهر به شهر شدنی نیست. ما باید استان را در یک نگاه کلان و کلی ببینیم و ان شاء لله برای مشکلات آن تصمیم بگیریم. نگاه نمایندگان مجلس و مسئولین دولتی هم همین است. از جمله مشکلات شهر بابل هم باید با تعامل ۱۲ نماینده استان و مسئولین دولتی حل شود. سد منگل که الان در قسمت جنوبی آمل دارد ساخته می‌شود، یکی از‌‌ همان کارهایی است که با هماهنگی استانی دارد انجام می‌شود. من مدعی هستم که اگر عدالت در کشور ما می‌بود، این سد باید ۲۰ سال پیش کلنگ می‌خورد و الان آب پشت سد بود تا کشاورزان آملی و بابلی از این آب منتفع می‌شدند. مثل این پروژه سال آینده هم چند کلنگ زده خواهد شد.

اما درباره خود بابل؛ در خصوص کمربندی الان پیشرفت خیلی خوبی دارد. دو هفته پیش معاون وزیر راه آمده بود در بابل و در محل کمربندی هم حضور یافت. امسال در بودجه ۱۳ میلیارد تومان برای آن پیش بینی شده و تا کنون ۶۰ درصد پیشرفت داشته است. فاز اول آن را که چهار و نیم کیلومتر است در هفته دولت افتتاح خواهیم کرد. با آقای صادقی معاون وزیر راه هم توافق کردیم که مابقی هزینه آن (۴۰ میلیارد تومان) را از طریق فروش سهام شرکت‌های دولتی تامین کنیم که وزارت راه خودش این موضوع را پیگیری می‌کند. تا پایان امسال هم ان شا ءلله ۹ کیلومتر آن به پایان خواهد رسید. بعد آن چون یکی پلی باید روی بابلرود ساخته شود، کار کمی مشکل می‌شود اما امیدواریم که پایان سال ۹۱ این کمربندی به پایان برسد. هر چند که این پروژه سال ۸۴ شروع شد و باید ۲۰ ماهه به اتمام می‌رسید.

نکته دیگر بحث آب شرب بابل است که به شدت با مشکل مواجه شده. عمدتا منابع آب ما یا از چاه‌های آب اطراف است یا از منطقه جنوب بابل که آن دیگر جوابگو نیست.. یک سوم مردم بابل الان با مشکل کمبود آب شرب مخصوصا در تاستان مواجه هستند. در سفر دوم هیات دولت با حضور آقای فتاح وزیر وقت نیرو اتفاق خوبی افتاد و آن انتقال آب سد البرز (مرحوم صالحی مازندرانی) شروع شد و الان بیش از ده کیلومتر مسیر انتقال آب کار شده است. هفته قبل در قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا من جلسه‌ای با آقای عبدللهی داشتم. همچنین با آقای هاشمی معاون استاندار هم برای تصمیم گیری نهایی درباره واگذاری این پروژه به سپاه پاسداران مثل سد منگل جلسه داریم. با انجام این پروژه یک میلیون از مردم شهرهای بابل، فریدونکنار، بهنمیر، امیرکلا، بابلسر و روستاهای اطراف بابل از این پروژه منتفع خواهند شد که از جمله خدمات خوب دولت نهم است.

نکته دیگر موضوع تعریض برخی جاده‌های بابل است که متاسفانه تصادفات زیادی را در آن‌ها داریم. یکی از آن‌ها تعریض جاده شهید داداش نیا (کهنه خط آمل بابل) است که بخشی از مسیر انجام شده و بخش دیگری هم الان با ۲ میلیارد تومان پیمانکران مشغول کار هستند. این هم از مصوبات دور اول سفر هیات دولت است که روند کندی داشته اما الان دارد به سرعت پیش می‌رود.

در کنار آن، جاده گنج افروز، شهید صالحی، جاده بهنمیر و جاده منتهی به کیاکلا هم از جاده‌های حادثه خبز بابل است که در دست تعریض قرار دارند و پیمانکاران مشغول کارند. خوشبختانه الان کاروان عمران و آبادی و توسعه چه در بابل و چه در مازندران به راه افتاده.

“۶ بهمن”: ما حدود یک ماه پیش خدمت آقای یوسفیان که بودیم و از ایشان درباره داشتن دو نماینده برای آمل پرسیدیم، ایشان گفتند که کارهای یک شهر با دو نماینده اصلا پیش نمی‌رود. به لحاظ مشکلات تقسیم کار و یا اختلاف دیدگاه‌های سیاسی که ممکن است دو نماینده با هم داشته باشند. با توجه به این موضوع، شما و جناب نریمان در بابل چطور با هم کنار می‌ایید؟

بنده و آقای نریمان از دو جناح مختلف سیاسی هستیم، اما در مسائل کاری و مشکلات مردم، ما همه کار‌ها را به طور مشترک پیش می‌بریم. علیرغم اختلاف دیدگاه سیاسی مشکلی در کار برای مردم نداریم. یک مشکلی در مازندران هست به نام عدم تحمل یکدیگر. متاسفانه بیشتر تخریب و تضعیف یکدیگر است که اگر بخواهیم مازندران ساخته شود، باید این فضا را به فضای مهر و محبت و صمیمیت تبدیل کنیم. یک مثال برایتان بزنم. الان سبزوار دو نماینده در مجلس دارد که تمام جلسات و مکاتباتشان مشترک است. اینکه ما یک سابقه‌ای را از شهری بیاوریم که دو نماینده آن نتوانستند با هم کار کنند، پس ما نماینده دوم نداشته باشیم را من قبول ندارم.

“۶ بهمن”: یکی از مسائلی که در ابتدای سال گذشته صورت گرفت و بازخوردهای زیادی هم در فضای سیاسی کشور داشت، دیدار تعدادی از نمایندگان فراکسیون اقلیت مجلس بود با برخی از سران فتنه که ظاهرا آقای نریمان هم در آن دیدار‌ها حضور داشتند. این کار ایشان یکسری مسائلی را در بابل رقم زد. در اینباره توضیح می‌دهید؟

من در آن قضیه که اعتراضات زیادی را در شهر از جمله امام جمعه محترم برانگیخت، جانب آقای روحانی را گرفتم و اعلام کردم که مواضع سیاسی جناب نریمان را قبول ندارم. متاسفانه ایشان هنوز از آن مسائل اعلام برائت نکرده و همچنان با سران فتنه دیدار می‌کنند. از جمله دیدار یک ماه پیش او با آقای خاتمی.

“۶ بهمن”: با توجه به اینکه جنابعالی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هشتم هستید و از جمله مسائل مهم کمیسیون در این ۴ سال قضیه دانشگاه آزاد بوده است، می‌خواهم بفرمایید که بحث‌های مربوط به این نهاد آموزشی و خصوصا اصلاح اساسنامه آن به کجا کشیده؟

ما از زمان ورودمان به مجلس مسئله دانشگاه آزاد را پیگیری کردیم. همزمان این موضوع در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی و دولت هم قرار گرفت. ما از‌‌ همان ابتدا صریحا گفتیم که ماندن آقای جاسبی در مدیریت دانشگاه آزاد، هر روز آن لطمه‌ای جدی به زیرساخت‌های آموزش عالی کشور وارد می‌کند. این دانشگاه الان به یک مافیا تبدیل شده که قدرت و ثروت و مدرک را یکجا داشته و از طریق آن توانسته خیلی‌ها را نمک گیر کند. آن موقع ما معتقد بودیم که آقای جاسبی باید خودش محترمانه کنار می‌رفت. بهرحال ۲۵ سال مدیریت برای یک نفر وقت کمی نیست. بالاخره ایشان جشن یک ربع قرن مدیریتشان را هم جشن گرفتند و به نظر دیگر وقت رفتنشان است! یک نیروی جوان‌تر با فکر جدید و با برنامه جدید و با نگرش و سلیقه مردم باید بیاید و جای ایشان را بگیرد. آقای جاسبی اینقدر مقاومت کرد و کنار نرفت که شورای عالی انقلای فرهنگی این اواخر وارد شد و دست به تغییر اساسنامه زد که باز هم با مقاومت سنگین آقای جاسبی و دوستانش مواجه شد. کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هم متاسفانه به واسطه حضور آقای عباسپور (برادر خانم جاسبی) به یکی از پایگاه‌های حمایت از ایشان تبدیل شده است!

بنده در آخرین جلسه کمیسیون که بحث دانشگاه مشایی بود، گفتم که کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اینهمه مسائل به زمین مانده آموزشی و تحقیقاتی در کشور دارد که باید فکر و کار بشود. با این وجود، بحث مفسده دانشگاه آزاد با اینهمه فساد مدیریتی را کنار گذاشتیم و داریم به یک دانشگاه می‌پردازیم.

البته این را بگویم که آقای مشایی جایی برای دفاع ندارد، یعنی مسیری را رفته که مسیر انحرافی است. منتهی یک برگه‌ای را وزیر علوم مهر سال گذشته به مشایی داد به نام موافقت اصولی. همین یک موضوع سه ساعت وقت کمیسیون را گرفت. هر چند وزیر علوم در این رابطه توضیح داد و گفت که ۴۰ موافقت اصلی را امضا کرده که یکی‌اش برای مشایی بوده. در واقع وزیر علوم کار خلاف قانون و خلاف عرفی انجام نداده. منتهی این را بهانه کردند که دولت را بکوبند و بگویند که همه اعضای دولت با جریان مشایی همراه است که واقعا اینطور نیست.

حالا که بحث مشایی شد این را حتما از قول من بنویسید که جریان انحرافی در دولت به سرکردگی مشایی، عقبه آن برمی گردد به جریان فتنه. بنده در آخرین ملاقات حضوری‌ام با دکتر احمدی‌نژاد حدود دو ماه پیش به ایشان گفتم که جریان مافیای قدرت و قروت مازندران که شما این‌ها را اول دولت انداختی بیرون و با شعار مبارزه با این‌ها روی کار آمدی، این‌هایی که هم در زمان خاتمی و هم در دوران هاشمی به مناصب استان چنگ انداخته و ثروت‌های افسانه‌ای برای خودشان و خانواده‌شان به هم زده بودند، الان دوباره چسبیده‌اند به دولت و شده‌اند شریک اقتصادی مشایی. این‌ها را به احمدی‌نژاد گفتم و الان هم قاطعانه می‌گویم که جریان مشایی به جریان فتنه و کارگزاران متصل است. مافیان قدرت و ثروت کشور یکی هستند و هدفشان هم براندازی نظام جمهوری اسلامی و تضعیف جایگاه رهبری است. شخصا امیدوارم که دکتر احمدی‌نژاد هر چه زود‌تر خودش را از این جریان جدا کند.

درباره کمیسیون باید بگویم نظر من این بود که آقای عباسپور خودش کنار برود که متاسفانه نرفت و جاسبی هم لابی بسیار سنگینی در مجلس کرد تا عباسپور دوباره و بدون رقیب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بشود. هر چند بنده و یکی از دوستان دیگر به ایشان رای ندادیم. برخی هم گفتند که چون سال آخر مجلس است، شاید به مصلحت نباشد که رئیس یک کمیسیون عوض بشود که در نتیجه ایشان رئیس ماند.

“۶ بهمن”: با توجه به اینکه به سالروز مواجه تلخ مجلس هشتم با علی کردان نزدیک می‌شویم، مایلیم تا نظر خودتان و همچنین مجمع نمایندگان مازندران را در آن برهه مجلس و درباره آن مرحوم بدانیم.

در زمان استیضاح خب؛ به جز یکی دو نفر از نماندگان استان کسی به ایشان رای نداد. اما در زمان رای اعتماد همه نمایندگان مازندرانی به ایشان برای تصدی وزارت کشور رای دادیم. در اینکه کردان در آن قضیه مظلوم واقع و برخی اشتباهات او بزرگنمایی شد، هیچ شکی نیست. هر چند ایشان یکسری مسائلی داشت اما اصلا مستحق این برخورد نبود. بد نیست بدانید که بیشترین آسیبی که به کردان وارد شد از جانب شخص دکتر لاریجانی بود.

“۶ بهمن”: واقعا؟

بله. اصلا تمام آن قضیه را آقای لاریجانی مدیریت کرد. با وجود اینکه کردان در صدا و سیما معاون لاریجانی بود و در واقع یار و برادر و امین او بود، لاریجانی آنطور برخورد کرد. کردان انصافا نگاه بسیار خوبی به مازندران داشت. بنده‌‌ همان زمانی که کردان معاون وزیر نفت بود، حمایت‌های بسیار خوبی از او برای مازندران دیدم. کردان برای روستاهی مازندران خیلی دغدغه داشت. در سفری که در‌‌ همان مدت کوتاه وزارتش به مازندران داشت، من ملاقاتی با او داشتم که در عمق وجودش عشق به مازندران و خدمت برای توسعه آن موج می‌زد.

“۶ بهمن”: پیش بینی تان در مورد نتایج انتخابات آتی مجلس چیست؟

بنده معتقدم که باز هم مجموعه اصولگرایان در سراسر کشور مجلس آینده را در اختیار خواهند گرفت.

“۶ بهمن”: برخی دوستان جناب مشایی معتقدند که چون ایشان مازندرانی هستند، در این استان محبوبیت دوچنندان داشته و حامیان او ده کرسی را در مجلس نهم از حوزه مازندران کسب خواهند کرد. به نظر شما این امر محقق می‌شود؟

اصلا و ابدا! ما معتقدیم که این جریان انحرافی در مجلس آینده بیشتر از ۵ کرسی نمی‌تواند کسب کند، چرا که این‌ها بین مردم هیچ جایگاهی ندارند.

“۶ بهمن” به عنوان سوال آخر، شما عملکرد هیات رئیس مجلس را در این دوره چطور ارزیابی می‌کنید؟

هیات رئیس مجلس در سال‌های اخیر و خصوصا در ایام فتنه عملکرد بسیار منفعلانه‌ای داشت که امیدوارم در سال پایانی جبران کنند.

 

منبع : 6بهمن

4 thoughts on “گفتگو در مجلس ختم با کریمی فیروزجایی، نماینده مردم بابل”
  1. احسن به این جوان بابلی واحسن به موکلین اگاهش

  2. تبارک الله به این نماینده غیور از سرزمین دلیران

  3. سلام
    اگه مشایی توی مجلس 5کرسی کسب کند بلاشک یکی از آنان همین جناب کریمی هست که امروز خودش رو به کوچه علی چپ زده…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *