احمد منفرد فرماندار ویژه شهرستان آمل با بیان اینکه حماسه ششم بهمن ماه به عنوان هویت ملی و دینی شهر هزارسنگر آمل است تصریح کرد: :سه سال از عمر انقلاب نگذشته بود که گروهکی تحت عنوان اتحادیه کمونیست‌ها که به قطع یقین موردحمایت استکبار جهانی بودند و نقشه  آن را داشتند که نظام نوپای ما را خراب کنند به شهر آمل حمله کردند.

این مسئول در 28 دی ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت حماسه اسلامی ۶ بهمن ۱۳۶۰ آمل بابیان اینکه اهميت حماسه اسلامی مردم شهر هزارسنگر آمل زمانی روشن شد که امام خمينی (ره) در وصيت نامه سیاسی الهی خویش از شهر آمل و مردم آن تشکر کردادامه داد: مردم غیور و  متحد آمل در فاصله کوتاه کمتر از ۲۴ ساعت بلایی بر سر این گروهک آوردند که طومار شوم آنان درهم‌پیچیده شد.

فرماندار ویژه آمل با اشاره به اینکهحمله منافقین، فقط در ۶ بهمن خاتمه نیافت و بخشی از آن‌ها گریختند و به سمت کوه‌های آمل فرار کردند ادامه داد: حماسه اسلامی ششم بهمن در شهرستان آمل جریانی نیست که به سال 1360 بازگردد بلکه برای همیشه در تاریخ جاری است.

وی با اشاره به اینکه مردم شهرستان آمل خواستار دیدار با مقام عظمای ولایت در روز حماسه ششم بهمن هستندافزود: مراسم بزرگداشت حماسه  ششم بهمن سال ۱۳۶۰ آمل امسال روز چهارم بهمن بعد از نماز مغرب و عشا  با سخنرانی حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی در مصلای این شهرستان  برگزار می‌شود.

محمد محمدی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل از برگزاری۶۶ همایش به مناسبت سالگرد حماسه ماندگار ششم بهمن سال ۱۳۶۰ در آمل خبر داد و افزود:

هیچ شهری جز آمل بزرگداشتی برای این حماسه بزرگ برگزار نمی‌کنندو با توجه به اینکه به تمام ادارات برای برگزاری هر چه باشکوهتر این برنامه و همایش ها نامه  ارسال کردیم، فقط ۶ اداره در سطح شهر جواب نامه مان را دادند و اعلام آمادگی کرذند.

 رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل با اشاره به اینکه در يک نيم روز حدود چهل و یک شهيد تقديم نظام اسلامی شد اظهار کرد: از مسئولان خواهشمندیم تا با پیگیری‌های لازم به این رویداد مهم، نگاه ملی شود.

 شش ششس

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *