محققان در تازهترین تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که مصرف اندک ولی مداوم کلم قرمز، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را تا حد زیادی کاهش میدهد.
به گزارش هراز نیوز ، محققان دانشگاه آمریکا در تازهترین تحقیقات خود به این نتیجه دست یافتند که مصرف کلم قرمز خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را تا حد قابل توجهی کاهش میدهد.
دانشمندان باور دارند، رنگ کلم قرمز نشان از وفور آنتیاکسیدانهای آن دارد و در پیشگیری از بسیاری از بیماریها عملکرد خوبی دارد.
برخورداری کلم قرمز از ویتامین E ،C، بتاکاروتن و آنتیاکسیدان موجب شده علاوه بر پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی، محافظ خوبی در برابر انواع سرطان باشد.
یکی از این آنتیاکسیدانهای مهم موجود در کلم قرمز «لیکوپن» است که از دیگر آنتیاکسیدانهای موجود مانند ویتامین C مؤثرتر عمل میکند.
دانشمندان همچنین معتقدند که سبزی ریحان بنفش نیز همین خاصیت را دارد و برای پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی میتوان این سبزی را به همراه غذا میل کرد.
با توجه به اینکه مصرف کلم قرمز نفخآور است، محققان توصیه میکنند مقدار مصرف کلم قرمز اندک ولی مداوم باشد.
تجمع نوعی چربی در کبد موجب افزایش بیماریهای قلبی میشود که مصرف کلم قرمز آن را دفع میکند. فارس