خسرو ابراهیم زاده نائب رییس شورای اسلامی شهر آمل با بیان اینکه در دو سه سال اخیر جلسات متعددی برگزار شد ولی متاسفانه کاری انجام نشد بیان کرد : در جلساتی که برگزار شد مقرر شد فرمانداری ، بهزیستی ، دادستان ، شورا ، شهرداری و کلیه مجموعه ها و NGO هایی که درگیر این کار هستند بیایند ، به نوعی ورود کنند و بخشی از هزینه را شورا و شهرداری تقبل کند تا این کار اجرایی و عملی شود .
وی افزود : متاسفانه در سطح شهر به متکدیانی برخورد می کنیم که غیر بومی هستند و اصلا آملی نیستند و به نظر بنده برخلاف نظر بعضی از نهادهای ذیربط ، با نیروی انتظامی هماهنگی صورت گیرد تا با آنها برخورد کنیم و آنها بدانند در این شهر امنیت ندارند و فعالیت نکنند .
نائب رییس شورای اسلامی شهر آمل خاطرنشان کرد : ما باید اول فرهنگ سازی را از خودمان و ادارات هم به نوبه ی خود شروع کنند و بعد برسیم به مردم ، اگر می بینیم در شهر تبریز متکدی وجود ندارد نشان می دهد که همت کردند و فرهنگ سازی کردند پس باید از یک جا شروع شود چرا که امنیت روحی و روانی مردم به هم می ریزد .
وی با بیان اینکه آمل شهری پویاست و ظرفیت های بالایی دارد پیشنهاد داد : طی نامه ی از دادستان ، فرماندار و کلیه ادارات ذیربط دعوت گردد تا در فرمانداری جلسه ای در این خصوص برگزار شود و تصمیم گیری نهایی صورت پذیرد تا به دنبال آن استارت کار زده شود .

2 thoughts on “خسرو ابراهیم زاده : عدم برخورد با متکدیان غیر بومی موجب بهم خوردن امنیت روحی روانی شهروندان آملی شده است”
  1. متولي شهر شورا هست و فر مانداري و خوشحاليم عزيز ما جناب مهندس ابراهيم زاده سكوت دهشتناك چند ماهه را شكستند و به عنوان يكي از و ظايف شورا براي بهينه سازي شهر استين ها را با لا زده اند و با اين پديده زشت “گدا هاي وارداتي كه مي گو يند از بر خي كشور هاي همسايه منجمله پاكستان ” مخالفت مي كنند هر كشور و شهر براي خود بايد بدرستي پالايش شود نه بي سر وته باشد وهيچ كنترلي روي اننشود اين بي حساب و كتابي هم آمار جرائم را بالا مي برد وهم بيماريهاي مسري تو صيه پيدا مي كنند و هم اداره مطلوب شهر را دچار اعو جاج مي كند .

  2. محمد علی نائیج- کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری گفت:

    جناب آقای ابراهیم زاده
    عضو محترم شورای شهر آمل
    ضمن تشکر از حساسیت جنابعالی به این مقوله ،
    معضل تکدی گری و یا هر عنوان دیگری که متصور می باشد طبیعتا دارای منشا شکل گیری گوناگونی با توجه به موقعیتها و عوامل مختلف می باشد که این عوامل در کنار هم موجب شکل گیری و حتی گسترش این معضل در شهر آمل شده است.بدون تردید فقط شهرداری نمی تواند به تنهایی ورود پیدا نماید و طبیعتا همت دستگاه های مختلف را می طلبد و کشاندن دستگاه ها به این مقوله، مستلزم تشکیل ستاد یا کارگروهی از نمایندگان دستگاه های مرتبط و کارشناسان حوزه اجتماعی ،برنامه ریزی و…. می باشد که در گام نخست به منظور ریشه یابی و منشا شکل گیری این معضل ، مشخص شدن اهداف ، راهبردها ، ظرفیت ها و پتانسیل ها و در کنار آن موضوعاتی همچون فرهنگ سازی ، توانمند سازی و.. در قالب یک سند بالادستی که سهم دستگاه های دولتی شهرستانی و یا استانی ، سازمان های مردم نهاد و.. مشخص گردیده، در دستور کار قرار بگیرد که می تواند چراغ راهی برای دستگاه ها به منظور یک مدیریت یکپارچه صحیح برای از بین رفتن یا کاهش این معضل در آمل تلقی گردد.
    بنده برخلاف نظر دوستان اعتقاد کامل دارم بجز تخصص هایی که توسط یکی از اعضای شورای شهر آمل در ارتباط با گزینش افراد بر حسب نوع مدرک در ماه های اخیر در یکی از مصاحبه ها بیان شده است که موید نگاه صرفا کالبدی و فیزیکی به شهر آمل می باشد و واقعا جای تامل دارد،
    امروزه نگاه اجتماعی به شهرها و رفع مشکلات اینچنینی حضور کارشناسان برنامه ریزی شهری و اجتماعی را در شورا ، کارگروه ها و کمیته های مرتبط به ضرورتی اجتناب ناپذیر تبدیل نموده است.
    برادر ارجمند جناب آقای ابراهیم زاده وقتی سند بالادستی وجود نداشته باشد یا کامل نباشد و یا در بعضی موارد این سند بدون نظر کارشناسان حوزه های مرتبط، تدوین و تصویب گردد تشکیل کارگروه ها را صرفا تبدیل به یک جلسه می نماید که گسترش معضل تکدی گری در آمل در این مقطع زمانی موید این موضوع می باشد و جز هزینه مضاعف و زیان انباشته درازمدت چیزی را در پی نخواهد داشت و مدیریت شهری آمل را دچار چالش خواهد نمود.
    با تشکر
    محمد علی نائیج
    کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری و مدرس دانشگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *