رییس کل بیمه مرکزی بعد از انتشار فیش های چند ده میلیون تومانی از سمت خود استفا داد.

محمدابراهيم امين رییس کل بیمه مرکزی در بخشی از  نامه ای  استعفای خود آورده است: که با توجه به آنچه رخ داد اقتدار و اعتماد به نفس تضعيف شد و احيای آن مستلزم انتصاب مديران شايسته جديدی است كه چنين ضرباتی نخورده باشند و اميدشان به اصلاح امور را از دست نداده باشند.متن این نامه به شرح زیر است:

برادر گرامی و ارجمند جناب آقای دكتر علی طیب‌نیا

وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی

با سلام؛

شرمنده‌ام كه در حوزه مسئولیت اینجانب پیشامدی سامان‌دهی و به اجرا گذاشته شد كه مایه هجمه گسترده رسانه‌ای به بیمه مركزی، جناب‌عالی و در نهایت دولت محبوب تدبیر و امید را فراهم ساخت. از این بابت از مردم شریف ایران، اهالی صنعت بیمه و به‌ ویژه شخص جناب‌عالی پوزش می‌طلبم.

اینجانب با ابراز اعتماد و تمایل جناب‌عالی كه به دانایی و پاك‌دامنی‌تان اعتماد راسخ داشتم و دارم، از امتیازات مادی بخش غیردولتی كه حداقل دو برابر بیمه مركزی بود، چشم پوشیدم و تنها بدین خیال كه تسلط كارشناسی، توان مدیریتی و اراده شخصی لازم برای اصلاح امور صنعت بیمه را دارم، این مسئولیت خطیر را پذیرفتم.

احیاء توانگری مالی شركت‌های بیمه، بهبود و ضابطه‌مند ساختن شرایط احراز مشاغل كلیدی در صنعت بیمه، پالایش وضعیت نمایندگان بیمه‌ای، محاسبه كسری ذخایر شركت‌های بیمه و اقدام برای شفاف‌سازی صورت‌های مالی و جلوگیری از شناسایی سودهای موهوم، سامان‌دهی مدیریتی و مالی شركت بیمه دی كه در معرض ورشكستگی قرار داشت و از همه مهم‌تر اقدام قانونی و مدیریتی برای احقاق حقوق بیش از یك‌صد هزار زیان‌دیده بیمه توسعه كه بی‌پناه و بی‌رسیدگی و پاسخ‌گویی رها شده بودند و بسیاری هم زندانی، از اقدامات مهم قابل ذكر است. صنعت بیمه اكنون دارای سامانه‌ای اطلاعاتی است كه داده‌های بیمه‌ای را از مركز تولید برداشت و با ذخیره‌سازی در سرورهای قدرتمند بیمه مركزی ج.ا. ایران قرار می‌دهد تا سامانه‌های مختلف نظارتی، مالی، اتكایی، بیمه‌ای، سرمایه‌گذاری، نمایندگان، كارگزاران و غیره شاخص‌های مورد نظر را تهیه تا مدیران در ایفای وظایف قانونی‌شان مورد استفاده قرار دهند. درواقع چتر نظارتی و كنترلی بیمه مركزی ج.ا. ایران با طراحی این سامانه‌ها و شاخص‌های مرتبط طی دو سال و نیم اخیر جامع، كامل و بدون خلل شده است و نهاد ناظر می‌تواند به صورت برخط بر همه فعالیت‌های بیمه‌گری، مالی، اتكایی و سرمایه‌گذاری شركت‌های بیمه اشرافِ به‌لحظه (Online) داشته باشد و به سرعت، انحراف از معیارها و ضوابط را شناسایی و اندازه‌گیری نماید.

دو قانون مهم و به نسبت پیشرفته شخص ثالث و صندوق بیمه حوادث طبیعی كه اینجانب از سوی دولت وظیفه دفاع از مفاد آنها را در صحن مجلس داشتم، به‌حمدالله با تغییرات مدّ نظر به تصویب مجلس محترم رسید.

میزان اتكایی اجباری بیمه مركزی از ۵۰ درصد و ۲۵ درصد به ۲۵ و ۱۰ درصد كاهش یافت و به لحاظ تشكیلاتی و سازمانی نیز اقدامات زمینه‌ساز برای تشكیل یك شركت بیمه اتكایی ملّی از مجموعه منابع مالی و انسانی معاونت اتكایی بیمه مركزی فراهم شده و فقط نیازمند مجوّز قانونی برای تأسیس و فعالیت می‌باشد. مشخصاً این اقدام اینجانب موجبات دشمن‌تراشی جدّی در داخل را فراهم ساخت.

هم‌چنین آیین‌نامه‌ها و مقررات لازم برای اِعمال این نظارت تدوین و به تصویب شورای‌عالی بیمه رسیده است كه به اتكای این بستر مقرراتی و سامانه‌های اطلاعاتی مذكور، هیچ فعالیتی در شركت‌های بیمه از چشم نهاد ناظر پنهان نیست و تنها اقتدار مدیریتی و اعتماد به نفس مدیران ارشد بیمه مركزی است كه می‌تواند ضامن اجرای بدون تعلل و تسامح وظایف حاكمیتی محوّله باشد.

با آنچه رخ داد این اقتدار و اعتماد به نفس تضعیف شد و احیای آن مستلزم انتصاب مدیران شایسته جدیدی است كه چنین ضرباتی نخورده باشند و امیدشان به اصلاح امور را از دست نداده باشند.

در چنین فضا و شرایطی ادامه كار برای اینجانب بسیار دشوار است. اِعمال مقتدرانه و بی‌كم و كاست ضوابط و مقررات و برقراری انضباط مالی و مدیریتی در ۳۰ شركت، ۱۰۰۰ كارگزاری و حدود ۴۰ هزار نمایندگی بیمه از فردی كه مهم‌ترین سرمایه زندگی و كار وی یعنی صداقت و پاك‌دستی‌اش، مورد سئوال قرار گرفته و در منظر عموم مخدوش شده، ممكن نیست.

با سپاس و قدردانی صمیمانه از حمایت بی‌دریغ جناب‌عالی و پوزش از آنچه كه نتوانستم انجام دهم، استعفای خود را تقدیم و استدعا دارم با بازنشستگی اینجانب موافقت فرمایید.

آرزو دارم در سایه توجّهات و عنایات باری‌تعالی همواره سلامت، سرفراز و عاقبت به خیر باشید.

محمدابراهیم امین

6 thoughts on “رئيس كل بيمه مركزی استعفا داد”
  1. مديران قدرتمند چنانچه از نظر افواه عمومي مورد سئوال و اعتراض واقع شوند حكم آنست كه با ادله به دفاع برخيزند و مستنداتي كه عليه ايشان مورد وفاق عمومي است با براهين روشن ؛پاكدستي !؟خويش را به ثبوت رسانند آنگاه محبو بيت شان صد چندان مي شود گر چه جناب امين را جامعه هماره كار شناس بايسته و دانشمند مي پندارد و مورد احترام كه توانسته در گذشته بيمه ايران را از بسياربحرانهايي كه با انتخاب و تحميل افراد غير بيمه اي دچار چالش فراواني شده نجات دهند ولي انصاف آن بود كه از حريم بيمه اي و احيانا” تعرض به منابع دفاع مي شد كه نشد واين معماّ همچنان باقي است !؟الهي همه خدمتگزاران به مردم و همه آنهايي كه در جايگاه خلق ارزش هستند را خوار مدار آمين يا رب العالمين.

  2. بلی کارنامه افتخارآفرینی در خصوص بیمه توسعه دارند !!!
    چگونه امثال ما با داشتن بیمه نامه به زندان رفتیم و خسارات را از جیب دادیم و حضرت مدیر کوچکترین اهمیتی به شکایاتمان در بیمه مرکزی ندادند . اوایل که جلوی بدبخت شدن بیشتر مردم توسط بیمه توسعه را که گرفتند همه به عاقبت پرونده هایشان امیدوار شدند ولی حالا که از مدیریت بحران ناتوانند با میز مدیریت وداع میکنند ، باز هم سرآغاز خوبی برای مدیریت کشورمان است …

  3. اگر من هم جای رئیس بیمه مرکزی ایران بودم بلافاصله بعد از اینکه دستم رو شده است استعفا می دادم . آخر خدایی هست .. پیغمبری هست .. وجدانی هست .. مرد مؤمن صداشو در نیاوردی که کسی نداند ؟ دیدی خدایی هست و دینی هست و و جدانی هست و دستت رو شد ؟
    22 سال سابقه خدمت دارم هنوز حقوقم به یک میلیون و پنجاه هزار تومان نرسیده است ؟ چطوری شما n تومان حقوق میگرفتی ؟؟؟
    این شعر را برای همیشه در ذهنت بسپار از این به بعد در زندگی ات به دردت می خورد :
    بنی آدم اعضاء یکدیگرند که در آفرینش زیک گوهرند

    چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار

    تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی

  4. یک ….استعفا داده و یک …دیگه جایش نشست!!!!!!!!!!!! این خسرو شاهی که الان به عنوان سرپرست مسئولیت گرفته از کسانی هست که فیش حقوقی 58 ملیونی دریافتی ماهانه دارد چطور دولت تدبیر این شخص را به جای شخص قبلی جایگزین کرده؟ ایا ما نباید فکر کنیم که دولت هم در ایم مورد دارد دست دزدها را باز میگذارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. رئیس مستعفی و رئیس جدید با سوابقی که همه جا منتشر شده باید محاکمه بشن. غیر از آنها بقیه مدیرانی که چنین شرایطی رو داشتن باید محاکمه بشن.خوردن بیت المال جرم بزرگیه. حداقل حبس ابد باید بگیرن.جالب اینجاست که تو این مملکت امثال این افراد و حتی رئیس جمهور قبلی از نظر مردم دزدن و باید محاکمه بشن ولی از نظر مسئو لین اتفاقی نیفتاده که اینقدر بزرگ بشه

  6. باسلام

    دریافتی حقوق و پاداش 2 سال من بعنوان یک کارمند با سابقه 20 سال به 33 میلیون تومن نمیرسه… یعنی کمتر از یکماه حقوق رییس بیمه مرکزی…..
    —————————————–

    جناب آقای روحانی

    به یقین در جامعه ای که پایه حقوق کارگری 800 هزار تومن است این دریافت های مدیران جایز نیست.

    جناب روحانی
    چه کار غیبی امثال رییس بیمه مرکزی انجام داده که دیگران از انجام آن عاجز هستند؟؟؟؟

    چند درصد حقوق رییس از کارمند باید بیشتر باشد؟؟؟
    ———————————–
    ———————————–

    پروفسور سمیعی هم، با آن همه اعتبار و تخصص چنین درآمدی ندارد ….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *