کارشناسان اعتقاد دارند مصرف فلفل و اضافه کردن آن در رژیم غذایی میتواند به عاملی موثر جهت مبارزه با بیماری سرطان تبدیل شود.
گفتنی است،کارشناسان اعتقاد دارند ترکیب کپسایسین که در فلفل وجود دارد میتواند در اثر حرارت مواد غذایی افزایش پیدا کند و سبب محافظت از بدن در مقابل ابتلا به سرطان شود.
بررسیها نشان می دهد، بر اساس تحقیقات مصرف فلفل و غذاهای تند میتواند خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش دهد.
دانشمندان با تزریق کپسایسین به موشهای دارای تومورهای سرطانی متعدد دریافتهآند رشد تومورهای سرطان روده درآنها کاهش یافته است.
نتایج این تحقیق در انجمن شیمی ایالات متحده در مجله شیمی- فیزیک به چاپ رسیده است.
کارشناسان حتی در نظر دارند از طریق فلفل نسبت به ساخت داروها و ابزارهای درمانی جدیدی اقدام کنند که سبب درمان سرطان روده و دستگاه گوارش شود.
کارشناسان حتی در نظر دارند از طریق فلفل نسبت به ساخت داروها و ابزارهای درمانی جدیدی اقدام کنند که سبب درمان سرطان روده و دستگاه گوارش شود.
کارشناسان اعتقاد دارند کپسایسین سبب تحریک غشاء سلولی پوسته بیرونی محافظ تومور سرطانی میشود.
تنها یک دوز به میزان کافی از کپسایسین میتواند سبب جدا کردن غشاء سلولی و تجزیه آن و وادار کردن سلول سرطانی به خودکشی شود. کارشناسان امیدوار هستند از این طریق از مرگ میلیونها انسان در سراسر جهان خودداری کنند.
با توجه به اجرای فرآیند کشتن سلولهای سرطانی کارشناسان امیدوار هستند از این ماده غذایی به عنوان یک داروی شیمی درمانی استفاده کنند. پس از تزریق کپسایسین به موشهای دارای تومورهای سرطانی کارشناسان دریافتهاند عمر این موشها 30 درصد افزایش یافته است.
کارشناسان تا زمان ساخت داروی ضد سرطان به افراد توصیه میکنند در غذاهای خود از فلفل استفاده کنند. مصرف فلفل سبب حفظ سلامتی به خاطر تقویت سیستم ایمنی،زیبایی پوست و مو، از بین بردن میکروبها و باکتریهای مضر گوارشی، کاهش حساسیت به مواد غذایی و تقویت حس شامه میشود.