هراز نیوز:  خبرگزاری فارس مورخه93/10/29 – خبری را به شماره: 13931029000939 به نقل از نماینده مردم دماوند و فرماندار این شهر منتشر کرده است که خواندن آن در شرایط فعلی وحرف وحدیث های فعلی خالی از لطف نیست .

*بقعه امامزاده هاشم (ع) متعلق به آمل نیست!

نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در دماوند اظهار داشت: هیئت‌ وزیران مصوبه‌ای در سال 66 مبنی بر تشکیل دهستان لاریجان تصویب و روستاهای رینه، لاسم، آبگرم و … را از شهرستان دماوند جدا کرد.

حمیدرضا مشهدی‌عباسی با بیان اینکه خود بقعه امامزاده هاشم (ع) جزو این مصوبه نبوده است، افزود: در رابطه با کج‌سلیقگی‌های هیئت‌ وزیران وقت در خصوص جداسازی این مناطق گله‌مند هستیم و این موضوع باعث شد تا قله دماوند در حوزه استحفاظی شهرستان آمل قرار گیرد و از شهرستان دماوند جدا شود.

وی با اشاره به اینکه مردم دماوند در زمان جداسازی درگیر جنگ تحمیلی بودند، تصریح کرد: اعمال نفوذ در وزارت کشور دلیل دیگری بوده تا آن مناطق از دماوند جدا شود و این موضوع با کج‌سلیقگی مسئولان وزارت کشور وقت اتفاق افتاده است.

 *امامزاده هاشم (ع) در محدوده قانونی دماوند قرار دارد

نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس با تأکید بر اینکه گله‌مند هستیم که چرا باید لاریجانی که جزو شهرستان دماوند بوده و در گذشته حوزه مسئولیت امتحانات مدارس آن نیز بر عهده اداره و آموزش و پرورش دماوند بوده است‌ از این شهرستان جدا شود، ادامه داد: در مصوبه هیئت‌ وزیران در سال 66 تا قبل از امامزاده هاشم (ع) جزو حوزه لاریجان شده و بقعه خود امامزاده هاشم (ع) در محدوده دماوند قرار گرفته و ضروری است که موضوع به درستی تعریف شود.

مشهدی‌عباسی اضافه کرد: متأسفانه مسئولان مازندران طی 1.5 سالی که دماوند نماینده مجلس نداشت، به وزیر ارشاد وقت و سازمان اوقاف و امور خیریه فشار آوردند تا مالکیت امامزاده هاشم (ع) توسط مازندرانی‌ها را قبول کنند.

وی با بیان اینکه فرماندار و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند باید مصوبه هیئت‌ وزیران را پیگیری کنند، افزود: قطعاً باید از اقداماتی که در این زمینه توسط مسئولان مازندران انجام شده و به محدوده دماوند ورود پیدا کردند، شکایت شود و اصلاً دلیلی وجود ندارد که بازرس بهداشت آمل برای بازرسی به آستان امامزاده هاشم (ع) مراجعه کند.

*برخی اقدامات مازندرانی‌ها تبعات جبران ناپذیری به همراه دارد/ لزوم اقدام به‌موقع وزارت کشور

نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه  در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه وزارت کشور باید هر چه زودتر این مشکل را رفع کند تا تنش‌های اجتماعی به وجود نیاید، گفت: تعجب می‌کنم که چرا وزارت کشور این موضوع را مدیریت نمی‌کند و نامه‌ای به استانداری مازندران ارسال نمی‌کند تا بگوید که از آن 40 پارچه آبادی که دهستان لاریجان را تشکیل داده، نامی به عنوان «بقعه امامزاده هاشم (ع)» وجود ندارد و تنها تا قبل از گردنه امامزاده هاشم (ع) در مصوبه سال 66 هیئت‌ وزیران قید شده است.

مشهدی‌‌‌عباسی ‌خاطر نشان کرد: مسئولان مازنی با رایزنی می‌خواهند آستان مبارکه امامزاده هاشم (ع) را با زیاده‌خواهی تصرف کنند و وزارت کشور باید هر چه زودتر این موضوع را مدیریت کند تا اتفاقی ناگواری نیفتد.

وی خاطر نشان کرد: موضوع مالکیت امامزاده هاشم (ع) 25 سال است که مورد مناقشه ما و آملی‌ها قرار دارد‌.

نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه با اشاره به اینکه سند امامزاده هاشم (ع) جزو اسناد منطقه مشاء است، گفت: همچنین این امامزاده (ع) از نظر ثبتی جزو شهرستان دماوند بوده و طبق نظر هیئت‌ وزیران در سال 66 تنها تا قبل از امامزاده هاشم (ع) متعلق به استان مازندران است.

مشهدی‌عباسی ضمن نگرانی از اقدامات غیرقانونی برخی مسئولان مازندران در این زمینه اظهار کرد: این اقدامات و دخالت‌هایی که بعضی از مسئولان مازندران نسبت به منطقه شمال دماوند دارند، می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه داشته باشد.

*ارسال نامه استاندار تهران به وزیر کشور 

فرماندار شهرستان دماوند نیز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در دماوند با اشاره به اینکه استاندار تهران نامه‌ای‌ مبنی بر وجود امامزاده هاشم (ع) در حوزه استحفاظی شهرستان دماوند با ارائه مستنداتی بر اساس تقسیمات جغرافیایی به وزیر کشور ارسال کرده است، اظهار داشت: در این نامه توضیحات کاملی در این زمینه ارائه شده و اگر قرار است که امامزاده هاشم (ع) از استان تهران به استان مازندران انتقال پیدا کند، این موضوع باید فقط از طریق مراجع قانونی صورت گیرد.

ناصر محمودی‌فرد افزود: اگر قرار باشد که مسئولان مازندران در این زمینه بر خلاف قانون عمل کنند و از سوی مردم نسبت به این مسائل موجب تحریک‌های اجتماعی و بروز آسیب‌هایی به وضعیت فعلی دو شهرستان دماوند و آمل شوند، قطعاً تبعات جبران‌ناپذیری به وجود می‌آید.

وی با تأکید بر اینکه اینگونه مسائل باید بر اساس مراحل و مراجع قانونی بررسی و انجام شود، تصریح کرد: اگر فرمانداری شهرستان آمل کشف جدیدی در رابطه با مالکیت امامزاده هاشم (ع) کرده است، مستندات خود را از طریق استانداری مازندران به وزارت کشور ارائه کند و در صورتی که این کشف آنها مبتنی بر مستندات قانونی باشد، ما نیز آن را قبول می‌کنیم.

*مسئولان آملی از اقدامات غیرقانونی خودداری کنند

فرماندار شهرستان دماوند ادامه داد: انتظاری که به عنوان عالی‌ترین مقام دولتی در شهرستان دماوند از مسئولان شهرستان آمل دارم و هر چند طی روزهای اخیر اقدامات تحریک‌آمیزی بر خلاف قانون انجام دادند، این است که از اقدامات نابه‌جا خودداری کنند؛ چرا که این موضوع بسیار ضروری و حائز است.

محمودی‌فرد با بیان اینکه هر موضوعی در این زمینه باید به وزارت کشور اعلام شود، گفت: قطعاً اگر مسئولان مازندرانی ادعایی مبنی بر مالکیت بقعه امامزاده هاشم (ع) دارند، این موضوع باید در حوزه کارشناسی وزارت کشور بررسی و تصمیم‌گیری شود.

وی خاطر نشان کرد: اگر تحریکات آنها موجب اقداماتی از سوی مردم در این زمینه شود، تمام مسئولیت‌ها بر عهده مازندرانی‌ها خواهد بود و آنها باید پاسخ‌گو باشند.

به هر تقدیر، امیدواریم مسئولان وزارت کشور هر چه سریع‌تر در این خصوص اقدام کنند تا مشکلات امنیتی در منطقه امامزاده هاشم (ع) رخ ندهد؛ چرا که بی‌توجهی به این موضوع باعث می‌شود تا اتحاد و هم‌دلی مردم دماوند و آمل کمرنگ شود.

 

15 thoughts on “باز خوانی اظهارات عجیب و غریب مسوولان دماوندی در خصوص امامزاده هاشم”
  1. انتخابات نزدیک شده،،این اقا فیگور گرفته واس رای جمع کردن خودش

  2. مسولان املی چرا جوابی نمیدهند.نکند جوابی ندارندکه بدهند.

  3. میگم اون موقع ها نگفتن امام زاده عبدالله هم مال دماونده؟؟؟
    سوال دیگه؟؟

  4. مگه خود دماوند پیش تر ها جزء مازندران نبوده؟

  5. با سلام و احترام .
    بايد مدارك و مستندات و مستدلات طرفين به وزارت محترم كشور ارجاع تا قبل از وقوع هرگونه اتفاق ناخوشايند اين مسئله حل و فصل گردد .
    آمليها نگران نباشند دكتر يوسفيان قوياً پيگير امورات هستند .
    اميدوارم بقعه مبارك امازاده هاشم (ع) كه بسياري از ساكنين لاريجان و مسافرين محترم آمل و مازندران با آن نوستالژي هاي فراوان دارند به استان مازندران و شهرستان آمل بطور كامل بازگردد .
    با تشكر
    خاك پاي آمليون
    امين‌آهنگ آملي

  6. آقا این تابلوهای
    به لاریجان خوش آمدید
    که در کتل امام زاده هاشم گاه گاهی نصب منشه رو که میکنه

  7. امامزاده هاشم واس ماس یعنی کلهمش ماس ماس

  8. باسلام شمالیهای عزیز.امامزاده هاشم مال شمانیست که به ان عرق دارید ادم بچیزی عرق داره که مالش باشه . مااسنادی داریم که مال قبل انقلاب هست.مثلا اخذ وجوهات حتی مقدارشودرچه راهی خرج شدنش و…همه هست.شما انچنان قدرت ندارید که ازپس ما بربیاید. تازه خبرنداریدکه دراینده نزدیکست که لاریجان تبدیل به شهرستان شود شما املیها نمیتوانیدازتجزیه شهرستانتان پیشگیری کنید مثل محموداباد که جداشد ازشما وکلی منفعت ازدست دادید(ومثل قائمشهرتان که براحتی تکه تکه اش کردندوشد سوادکوه زیراب وجویبار وفیروز کوه)انوقت چطورمیخواید جلوی جداشدن یک تکه 5هکتاری(امامزاده هاشم وزمینهای اطراف)رابگیرید گرچه درقبرستان روبروی امامزاده املیها مدفونندکه این سندبنع شماست.میخواید اطلاعات بیشتری راجع بشهرتان بدهم؟

  9. اگر امکان دارد؛ مسولین شهر آمل؛ نام یک خیابان یا میدان را به نام “دماوند” و “البرز” نام گذاری کنند؛لطفا.

  10. با سلام خدمت دماوندیان عزیز
    نکاتی را که مطرح فرمودید نیاز به پاسخ دارد:
    مطمئناً ما آملی ها و مازندرانی ها نه فقط به دنبال احقاق حق خود در رابطه با کِتِل هستیم که گواه آن همچنان که اشاره فرمودید آمِلی هایی هستند که در کِتِل امامزاده هاشم مدفون می باشند، بلکه به دنبال احقاق حق خود در پیوستن مجدد مشاء، آبعلی، دماوند، فیروزکوه، خطیرکوه، شهمیرزاد و … به خاک مازندرانیم که گواه آن اطلاعاتی دقیقی است که شما دماوندی مازندرانی عزیز از استانت (جدا شدن محمودآباد، لاریجان، سوادکوه و …) داری، گواه آن پیوند و سمپاتی نزدیکتان با دردهای جدایی اما فروخورده شماست، گواه زبان پدران و مادران شماست (هرچند مطمئنم شما در فرایند آسیمیلاسیون آسیمیله گشته اید و حافظه خود را در رابطه با زبان اصلی خود از دست داده اید)، گواه آن مهر اداره ثبت آمِل بر سندهای قدیمی منطقه آبعلی و رودهن و بومهن است.
    تازه هم استانی و هم زبان و نه هم دل عزیز، تاریخ را نمی توان به دلخواه قطعه قطعه نمود؛ اگر شما از سندهایی صحبت به میان می آورید که نشان از مقدار وجوهات و … دارد، چرا از سندهایی صحبت نمی رانید که مهر اداره ثبت آمِل، قائمشهر و … بر سندهای زمین ها و اماکنی است که حال جزو قلمرو استان تهران می باشد. چرا به زبان مردمان بومی شهر و روستاهایتان اشاره نمی کنید، چرا به گذشته های بسیار دورتر از تاریخی که شما متذکر شدید، اشاره نمی کنید که همه مناطق شمال تهران جزو سرزمین مازندران بوده است؛ من به شخصه با پیوستن کِتل به دماوند مشکلی نداشته چون عمیقاً معتقدم دماوند جزوی از سرزمین و حوزه تمدنی مازنداران است که دیر یا زود به مازندران خواهد پیوست و بسیار بسیار به دماوند عزیز عِرق داشته و عشق می ورزم.
    دماوندی عزیز این نکته را هم به شما متذکر می شوم از توئز (تلاش) برای پیوستن کِتل به تهران دست بشویید چه اینکه این لقمه بسیار بسیار بزرگ تر از آن است که از گلوی مبارک شما پایین برود و ماسنه شمه گلی دله.
    تازه تهرانی ها و سمنانی های معظم با این دست درازی ها خدمتی درخور توجه به ما مازندرانی ها کرده اند، اینکه ما را متوجه این موضوع نموده اند که ما بیش از پیش به یکدیگر نزدیک شویم و برای تحقق اهداف منطقه ای تلاشی استانی و همه گیر داشته باشیم.
    ته بلاره

  11. امیدوارم این پیام ها توسط مسولین وزارت کشور خوانده شود که با تصمیمات وتقسیمات اشتباه ایجاد اشوب وبلوا وباعث درگیری قومی قبیله ای میشوند دیگر دست بیگانه ای در کار نیست بلکه این دستان جهل وبی خردی نا مسولان میز نشین لاوی کاراست که از استین بیگانه در میاید و هیزم در اتش مردم میریزد.

  12. باسمه تعالی
    دماوندیان عزیرسلام
    اول اینکه معترف هستیدفیروزکوه مربوط به مازندران وقائمشهربود دوم اینکه اعلام می کنیدربروی امام زاده آملی هامدفون هستند
    حال بااین دو حرف خودتان به سوالات حقیرپاسخ دهید؛ 1.اگراعتقاددارید فیروزکوه جزو مازندران بودوبعداجداشدپس چراادعای مالکیت دارید؟2.اگر گردنه مربوط به آمل نبودچرااموات آملی آنجادفن شدند؟
    نهایتا خدمت شماوتمام دماوندی های عزیز عرض کنم که مابا اهالی محترم دماوندوفیروزکوه همه ایرانی هستیم ودریک مسیر حرکت می کنیم
    متاسفانه درگفتارتان تناقض وجودداردواین تناقض گویی شما به نفع آمل است نه دماوندوفیروزکوه!
    اگرلاریجان شهرستان شودبازهم مربوط به مازندران است وبه شماربطی نداردوشما نمی توانیدفرزندانمان راازمابگیرید!
    پس لطفاباتفکروتامل بیشترحرکت کنیدوموجبات اختلاف رافراهم نکنید!باسپاس

  13. با سلام
    بنده چند روز پیش برای این خبر دیدگاهی نوشته که ظاهرا از سوی مدیر سایت تاییدیه دریافت ننموده است؛ لذا بنده به عنوان یک مخاطب حق خود می دانم در این مورد و در مورد عدم تایید نظر خود، توضیحات لازم را دریافت نمایم.
    چه اینکه در صورت عدم دریافت توضیحات لازم، این مورد می تواند نشان از عدم تکریم مخاطب از سوی سایت وزین هراز نیوز داشته باشد.

  14. با سلام دماوندی های عزیز از زمان نیاکان ما امامزاده هاشم مال آمل بوده و خواهد بود

  15. باسلام خدمت همه ی همشهریان عزیزم من بعنوان یک روحانی وفرزند امل از تمامیت شهرم دفاع میکنم اماسوال اینجاست که چرا مسئولین امل حرکتی نمیکنندومنتظرچه هستند؟اینکه امامزاده مال ماست شکی دران نیست. خدمت اقای محمودیفر فرمانداردماوند عرض میکنم که خانه ازپای بست ویرانست خواجه درپی نقش ایوانست شماخودتان جوسازی کردید وازترس یاباسیاسی بازی گفتید مسولان امل ازراههای غیرقانونی واردنشوندواگراتفاقی افتاد بگردن املیها؟ خدمت همشهریهای عزیزم عرض کنمکه بدنبال یک لیدر قوی برای اینحرکت وطن دوستانه تان باشید وگرنه میلیونهانفرهم باشید موفق نمیشوید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *