به گزارش هراز نیوز، سرهنگ محمد بلباسی در دومین نشست مطبوعاتی با خبرنگاران اعزامی در قرارگاه رسانه ای سازمان بسیج رسانه مازندران در اردوگاه شهدای مازندران، با بیان اینکه انقلاب ما در همان ابتدا برای دشمنان سنگین بود، اظهار کرد:از طرفی ارتش از هم گسیخته بود و ایران هم تازه انقلاب کرده بود، تنها چیزی که به فکر دشمن ایران اسلامی رسید این بود جنگی را برای ایران اسلامی تحمیل کند.
وی با تاکید بر اینکه دفاع ایران مقدس بود، عنوان کرد: دفاع ما مقدس بود از آنجا که محوریت ما ولایت فقیه بود.
محمد بلباسی افزود: در هشت سال دفاع مقدس اتفاقات زیادی افتاد و کارهای زیادی را انسان های بزرگ خلق کردند، انسانهای جنگ ندیده وبی تجربه حماسه ها خلق کردند و با این وجود که تجربه جنگ نداشتند به برکت مدیریت حضرت امام (ره) در عملیات بزرگی مانند والفجر هشت حماسه های بزرگی خلق شد.
بلباسی با بیان توضیحات اهداف برگزاری اردوهای راهیان نور، اظهار کرد: بعد از جنگ در دهه ۷۰ بصورت خودجوش بچه هایی که از رزمندگان دفاع مقدس بودند به مناطق عملیاتی برای تجدید خاطرات می آمدند و سپاه وبسیج آن زمان به این فکر افتاد تا این تجدید خاطرات ها را را هدفمند کند و عموم مردم، دانشجو و دانش آموزان را برای آشنایی و آموزش از سال ۱۳۷۴ در قالب اردو راهیان نور به مناطق عملیاتی اعزام کرد.
دبیر ستاد راهیان نور مازندران با اشاره به برگزاری برنامه های فرهنگی در اردو راهیان نور حضور راویان و را در کاروان ها یکی از اقدامات فرهنگی عنوان و اعلام کرد:کاروان ها یک راوی و یک روحانی دارد تا در مناطق یادمانی و عملیاتی از خاطرات و روایت های جنگ برای کاروان ها روایت کنند.
بالغ بر ۲۵ هزار نفر برای اردو راهیان نور ثبت نام کرده اند
مسئول سازمان اردویی و گردشگری سپاه کربلا مازندران با اشاره بر اینکه بالغ بر ۲۵ هزار نفر متقاضی حضور در اردو راهیان نور از مازندران هستند، عنوان کرد:حجم اعزام زائر از استان مازندران به مناطق عملیاتی طبق ثبت نامی که صورت گرفته ۲۵ هزار نفر بود و بیشترین حجم اعزام را شهرستان ساری وبابل نزدیک به سه هزار نفر دارا هستند.
محد بلباسی با اشاره بر کمیته خادمان سپاه کربلا، بیان داشت: ۶۰۰ نفر به عنوان خادم برای پایان سال به صورت داوطلب ثبت نام کردند وما نزدیک به ۴۰۰ نفر را در فراخوان مصاحبه کردیم و تا پایان سال ۳۰۰نفر را به خدمت خواهیم گرفت.
یادمان شهدای مازندران در هفت تپه احیا شد
وی با اشاره به مطالبه رزمندگان لشگر ۲۵ کربلا اظهار کرد: مطالبه ۲۵ ساله رزمندگان دفاع مقدس این بود که جرا بعد از جنگ محل استقرار و آمادگی منطقه هفت تپه نزدیک به اندیمشک به فراموشی سپرده شد که با تلاش عزیزان در بسیج، فرماندهی و ستاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و با همراهی فرمانده لشکر ۲۵ کربلا سردار رستمیان منطقه هفت تپه از سال ۹۲-۹۳ به عنوان یادمان شهدای مازندران احیا شد.
بلباسی خاطرنشان کرد: هفت تپه در ۲۵ کیلومتری بعد اندیمشک به سمت اهواز است کنار هفت تپه در چوقا زنجیل لشگر هفت تپه (گیلان، گلستان، مازندران و چند استان دیگر در لشگر بیست وپنج کربلا حضور داشتند ومحل آموزش نیروهای منطقه بود) هر استانی برای خودش محوطه ایی و میدان صبگاهی و فرماندهی مجزا داشت و به سبب ویژگی لشگر ۲۵ کربلا که لشگر ویژه نام گرفت.
دبیر ستاد اردوی راهیان نور مازندران افزود:یادمان منطقه هفت تپه به نام شهید شاخص یک حاج جعفر شیرسوار فرمانده گردان نام گذاری شد