برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه (س) در دانشگاه مازندران

هیات مذهبی محبان الحسین (ع) دانشگاه مازندران در ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و در شب شهادت آن حضرت مراسم عزاداری را همراه با سخنرانی ومداحی در نمازخانه حضرت ولی عصر(عج) پردیس دانشگاه مازندران با حضور دانشجویان، اساتید وکارکنان دانشگاه برگزار نمود.

همچنین مراسم عزاداری ظهر روز شهادت حضرت صدیقه طاهره (س) بعد از نماز ظهر وعصر با ذکر مصائب اهل بیت (ع) توسط مداح اهل بیت برگزار گردید.

لازم به ذکر است مراسم عزاداری فاطمیه به مدت 3 روز (1312/93 لغایت 15/12/93 ) در خوابگاه های دانشجویی با  برگزاری برنامه های سخنرانی و مداحی ادامه داشت.

نشستی تحت عنوان تحلیل و بررسی نقش جمعیت در تحولات اقتصادی ، فرهنگی در دانشگاه مازندران برگزار گردید.
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران نشستی را تحت عنوان تحلیل و بررسی نقش جمعیت در تحولات اقتصادی فرهنگی و… با حضور دکتر حبیب الله حلیمی عضو محترم هیئت علمی گروه معارف اسلامی و دکتر یعقوب فروتن عضو محترم هیئت علمی گروه جامعه شناسی در دروز سه شنبه مورخ 12/12/93 در سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی و اجتماعی برگزار نمود.

در ابتدای این نشست دکتر حلیمی به بیان اهمیت فرزند آوری از نگاه قرآن و روایات اهل بیت علیه السلام پرداختندو به فرمایشات امام راحل  (ره) و مقام معظم رهبری مدظله العالی در رابطه با اهمیت افزایش جمعیت اشاره کردند و در خصوص آسیب های تجدید نسل  که می توانند پیامد های ناگواری را در پی داشته باشد به ایراد سخن پرداخت و درادامه نیز دکتر فوتن عضو محترم هیئت علمی گروه جامعه شناسی (گرایش جمعیت شناسی) ضمن تقدیر و تشکر از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران بابت برگزرای چنین برنامه هایی به بیان دیدگاههای موجود جمعیت شناسان در رابطه با این موضوع پرداختند و افزودند کشورهای متعددی در جهان با بحران جمعیت رو به رو هستند و ایران نیز از این جمله کشورهاست و علی رغم این ایران یکی از کشورهای پرجمعیت در منطقه می باشد و این خود نکته ی مثبتی است ولی دقدقه هایی نیز وجود دارد که باید با دید علمی به آن نگریست.

عضو محترم  هیئت علمی دانشگاه مازندران در دامه مباحث خود به بیان عواملی که موجب ایجاد تحدید نسل و کنترل جمعیت در ایران شد به شرح ذیل پرداختند: این عوامل عبارتند از فرد گرایی، مصرف گرایی ، اهمیت دادن بیش از اندازه به زیبایی در زنان اوقات فراغت رسانه ای و ….  ایشان این عوامل را از اهم مواردی برشمردند که باعث کاهش فرزند آوری در جامعه ما شده است ایشان در پایان با بیان راهکارهایی از دستگاههای اجرایی و دست اندر کاران در حوزه های اجتماعی بهداشتی سیاسی فرهنگی و .. خواستند که با توجه به فمایشات رهبر انقلاب و با استفاده از نظریات کارشناسان امر به فکر چاره سازی جدی برای این مشکل باشند.

دکتر فروتن نیز در پخش پایانی سخنان خود با بیان نگرانی هایی که در سطح کشور وجهان وجود دارد افزودند باید بانگاه راه گشا به این موضوع نگریست وپس از بررسی از جنبه های مختلف راهکارهای افزایش جمعیت را اعمال کرد.
در پایان این نشست نیز تنی چند از دانشجویان به بیان نظریات و دیدگاه های خویش پرداختند و سوالاتی نیز در خصوص موضوع نشست مطرح نمودند که اساتید مدعو به پرسشهای مطرح شده پاسخ گفتند.

برگزاری جلسه هم اندیشی مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه با کارشناسان مراکز کامپیوتر دانشکده ها و واحدهای تابعه

جلسه هم اندیشی مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه با کارشناسان مراکز کامپیوتر دانشکده ها و واحدهای تابعه دانشگاه در روز چهارشنبه  در مرکز فناوری اطلاعات برگزار گردید.

در این جلسه هماهنگی بیشتر جهت ارائه خدمات بهتر و در زمان کمتر، کاهش مراجعات بی مورد و تکریم کارکنان و دانشجویان و اساتید، تعیین فرآیند دریافت خدمات فناوری، ارتقاء دانش فنی کارشناسان ، ارسال اطلاعات مکتوب از طریق ERP مورد بحث و بررسی قرار گرفت و درخواست کارشناسان مبنی بر ادامه جلسات هم اندیشی مورد تاکید قرار گرفت.

جلسه کارگروه تخصصی شورای فناوری اطلاعات دانشگاه مازندران

اولین جلسه کارگروههای تخصصی شورای فناوری اطلاعات دانشگاه در دفتر رئیس مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه تشکیل گردید.

در این جلسه که با حضور اعضای کارگروه های برنامه ریزی، آموزش، اسناد و پژوهش و امنیت و اطلاعات و ارتباطات و سیستم های جامع نرم افزاری (آقایان: دکتر یگانگی- دکتر محمودی- دکتر عطایی- مهندس اصغرنژاد- مهندس حسینی- مهندس اسدالله زاده و خانمها: مهندس زمانی- مهندس سعدآبادی ) برگزار گردید، پس از بحث و بررسی در موضوعات مطروحه، مصوبه های ذیل به تصویب رسید:

  • برای امنیت شبکه دانشگاه حتما یک آنتی ویروس لایسنس دار خریداری گردد.
  • سیاست های امنیتی تهیه و تدوین گردد و برای امنیت شبکه دانشگاه آپای دانشگاه راه اندازی شود.
  • برای امنیت داده ها حتما از داده ها پشتیبان گرفته شود.
  • برای خرید سیستم جامع نرم افزاری یک معماری سازمانی از دانشگاه تهیه گردد و با توجه معماری سازمانی نیازهای نرم افزاری مشخص شود و سپس نسبت به به خرید آن اقدام به عمل آید.

راهکارهای توسعه فضایی سواحل دریای خزر بررسی شد

راهکارهای توسعه پایدار فضایی در سواحل دریای خزر توسط پژوهشگران حوزه جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری کشور در دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه مازندران بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم انسانی و اجتماعی ـ اولین همایش ملی توسعه پایدار فضایی در سواحل دریای خزر در سالن اجتماعات این دانشکده با حضور پژوهشگران، اساتید، کارشناسان و دانشجویان برگزار شد.

در این همایش یکروزه، پژوهشگران به ارائه مقالات مختلفی با محورهایی نظیر؛ توسعه پایدار فضایی در سکونتگاه‌های شهری استانهای ساحلی دریای خزر، توسعه پایدار فضایی در سکونتگاه‌های روستایی استانهای ساحلی دریای خزر، اقلیم وتوسعه پایدار فضایی در سواحل دریای خزر، ژئومرفولوژی و توسعه پایدار فضایی در سواحل دریای خزر، رویکردهای نوین در توسعه پایدار فضایی و مسائل زیست محیطی دراستان‌های ساحلی دریای خزر پرداختند.

شایان ذکر است 79 مقاله از سوی پژوهشگران و صاحب نظران به دبیرخانه همایش ارسال شد که بعد از بررسی از سوی اعضای کمیته علمی در 5 محور تخصصی در نهایت 72  مقاله امتیاز لازم جهت ارائه در همایش را کسب نمودند که از این بین ، 63 مقاله به صورت شفاهی و 9 مقاله به صورت پوستری توسط پژوهشگران ارائه گردید.

یادآور می‌شود اولین همایش توسعه پایدار فضایی در سواحل دریای خزر از 8 صبح روز چهارشنبه 6 اسفند 93 در دانشکده علوم انسانی و اجتماعی برگزار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *