پیروزی غرور آفرین سربازان خامنه ای کبیر در عملیات بزرگ به دام انداختن هواپیمای بدون سرنشین فوق مدرن RQ170 شیطان بزرگ را به محضر امام عصر (عج)تبریک عرض می نماییم.
نگاهی به ابزارهای آمریکایی در نبردهای نوین
پهپادها و وبلاگ ها؛ این عنوان جنگ های جدید آمریکا علیه کشورهای مسلمان با عنوان مقابله با تروریسم و گسترش دموکراسی است. پهپاد ها و وبلاگ ها مانند هم هستند، آمریکا اگرچه خاستگاه غول های رسانه ای عمده دنیا و جنگنده های پیشرفته و مافوق صوت است؛ اما به دنبال رسانه ها و جنگنده های چالاک و سبکی می گردد که هم هزینه ها را کاهش دهد و هم کسی به جنگ خفیف وی شک نکند، برای همین در این دو عرصه «پهپاد» و «وبلاگ» را انتخاب کرده است.
عرصه هایی که ایران در آن از قدرت بالایی برخوردار است، به گونه ای که در فتنه ۸۸ جنگ وبلاگی و سایبری را آمریکا به ایران باخت و پس از آن شکست، آشیانه بسیاری از فتنه گران که مانند پهپادها به دور از دید در صدد ضربه زدن به نظام بودند، شناسایی شد.پهپاد مخفف «پرنده هدایت پذیر از دور» است. این هواپیماهای بدون سرنشین همواره بزرگ ترین تجاوزها را در حاکمیت های مستقل انجام می دهند، کوچک بودن، رادار گریزی، قابلیت مانور بیشتر، مداومت پرواز و بهره نبردن از نیروی انسانی در هدایت مستقیم (که موجب کم شدن خسارات جانی و همین طور امنیت اطلاعاتی می شود) از مهم ترین ویژگی های هواپیماهای بدون سرنشین است که بزرگ ترین عملیات های تروریستی را انجام می دهند.
این جنگنده ها که اخیراً به عنوان جنگنده های استراتژیک نیز از آنان یاد می شود، یک جنگ را بدون اعلام رسمی آن آغاز می کنند. منابع غربی از فعالیت پهپادها فقط در پنج کشور افغانستان، پاکستان، سومالی، یمن و لیبی سخن به میان می آورند؛ اما اطلاعات ما حاکی است که آمریکا از این وسیله مرموز در بسیاری از کشورهای دنیا حتی دوردست ترین کشورها اقدام به عملیات های جاسوسی می کند و با این وسیله، همیشه در حال نقض حاکمیت ارضی کشورهاست.
بیشترین سرمایه گذاری در جهان در زمینه ساخت و تجهیز پهپادها را وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا انجام داده است؛ به طوری که فقط در طول پنج سال یعنی بین سال های ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۵ حدود ۳ میلیارد دلار برای طراحی ساخت و تجهیز پهپادها هزینه کرده است. حادثه ۱۱سپتامبر ۲۰۰۱ باعث شد تا دولت آمریکا بودجه بیشتری را به طراحی و ساخت و تجهیز پهپادها اختصاص دهد. آمریکا از حملات هواپیماهای بدون سرنشین خود به عنوان بهترین استراتژی برای نابودی القاعده و طالبان یاد می کند و در همین راستا از سال ۲۰۰۴ تاکنون، حدود هزار و ۹۲۵ نفر از مردم عادی را با این نوع هواپیماها کشته است. بر اساس آمار یک بنیاد آمریکایی، هواپیماهای بدون سرنشین از سال ۲۰۰۴ به این سو، حدود ۲۶۰ حمله را فقط در خاک پاکستان انجام داده اند. در آبان گذشته در حالی که مردم قحطی زده سومالی سرگرم یافتن لقمه ای نان برای جبران گرسنگی ناشی از غارت منابع توسط آمریکا بودند، هواپیمای بدون سرنشین آمریکا در مناطق جنوبی سومالی ۵۲ غیرنظامی را کشته و ۵۰ تن را نیز زخمی کردند. هرچند این حملات در ابتدا به صورت موردی و با بهانه از بین بردن اعضای شبکه تروریستی القاعده آغاز شد؛ اما طی ماه های اخیر سمت وسوی دیگری یافته و به برنامه ای دائمی تبدیل شده است و قربانیان آنان مردم بی گناه و عادی سومالی هستند.
انقضای زودرس در سلاح استراتژیک
استفاده از پهپادها اگرچه در کشورهایی که نام بردیم برای آمریکا دستاوردهایی به همراه داشت؛ اما به کارگیری آن در ایران برای آمریکایی ها خوشایند نبود. دستیابی و کنترل آن توسط نیروهای ایرانی بدترین ضربه ممکن به این سلاح استراتژیک آمریکا بود، چراکه از دست دادن بهترین و پیشرفته ترین هواپیمای بدون سرنشین جاسوسی مطلبی کوچک نبود که آنها به راحتی از کنار آن بگذرند. اما قضیه چه بود؟
مقامات نظامی کشورمان اعلام کردند که با کنترل مناسب فضای کشور و تسلط اطلاعاتی نیروهای مسلح، واحدهای جنگ الکترونیک و پدافند هوایی موفق شدند با اقدامات عملیاتی خود یک فروند هواپیمای بدون سرنشین پیشرفته جاسوسی آمریکا از نوع « ۱۷۰ RQ» را که به طور محدود به مناطق مرزی شرق کشور تجاوز کرده بود، کشف کنند و از کنترل متجاوزان خارج سازند و آن را با اندک خسارتی سرنگون کرده و در اختیار بگیرند. این هواپیما نوعی هواپیمای بدون سرنشین شناسایی است که خبر ساخته شدن آن در سال۲۰۰۹ به رسانه های فعال در حوزه امور نظامی درز کرد و در سال۲۰۱۰ نیروی هوایی آمریکا وجود این نوع هواپیما را تأیید کرد. گزارش رسانه های آمریکایی از استقرار هزاران فروند هواپیماهای بدون سرنشین ارتش این کشور در افغانستان حکایت دارد. اخیراً نیز ژنرال «گلن والترز» معاون رئیس منابع و ستاد وزارت دفاع آمریکا از ارسال ۶۵۰۰ هواپیمای بدون سرنشین به خاورمیانه خبر داده است. شکار این نوع هواپیما می تواند کلیه تولیدات و محصولات این سلاح استراتژیک را با انقضای زودرس مواجه کند.
تلاش های آمریکا برای بازپس گیری!
شوک ناشی از در اختیار گرفتن این پهپاد بسیار بیشتر از گم شدن اولیه آن بود که به مدت یک هفته بدون سروصدا در رشته کوه های افغانستان به دنبال آن می گشتند. در اختیار قرار گرفتن این سیستم پیچیده نه تنها از دیدگاه آمریکایی ها نشانه هوش و ذکاوت و قدرت فوق العاده ایران در این باره است؛ بلکه این امکان را به ایران می دهد که فناوری به کار رفته در این سیستم را نیز در اختیار کشورهای دوست ایران برای مقابله با طرح های خطرناک آمریکا قرار دهد. به همین خاطر، مقامات آمریکا در نظر داشتند مأموریتی پنهان در ایران برای بازگرداندن یا نابودی هواپیمای بدون سرنشینی که به دست ایران افتاده است، انجام دهند؛ اما به دلیل خطر تحریک درگیری با ایران، از این اقدام صرف نظر کردند. آمریکایی ها گزینه های مختلفی را برای بازگرداندن این هواپیمای جاسوسی مد نظر قرار دادند. مطابق یک طرح پیشنهادی، قرار بود یک تیم برای بازگرداندن این هواپیما اعزام شود که احتمالاً کماندوهای آمریکایی مستقر در افغانستان و نیز عوامل متحد درون ایران در این ماجرا دخیل می شدند. گزینه دیگر، اعزام تیمی پنهان برای منفجر ساختن قطعات باقی مانده این هواپیما بود. گزینه سوم، نابودی لاشه هواپیما از طریق حمله هوایی بود، اما آمریکا که از نتیجه هرکدام از حرکت های فوق باخبر و از قدرت پاسخگویی ایران در هراس بود، با گزینه دردناک سکوت و انتظار کنار آمد.
قدرت ایران در ساخت پهپاد
ایران از دهه ۶۰ آغاز به ساخت پهپاد های گوناگون در جهت اهداف نظامی، تصویربرداری و آموزشی به نام های؛ صاعقه ۱، صاعقه۲، طوفان، سفره ماهی، باز، تیزپر، چابک پر، شاهین، سهند، ابابیل و.. کرده است.
یکی از شاهکارهای عملیاتی پرنده ابابیل که باعث معروفیت بیش از پیش آن در محافل رسانه ای دنیا شد، تصویربرداری از ناو هواپیمابر آمریکایی در آب های نزدیک ایران بود. در ابتدای اعلام این موضوع رسانه های غربی به انکار و زیر سوال بردن این ماجرا اقدام کردند؛ اما پس از انتشار تصاویر و فیلم ضبط شده که از وضوح بالایی نیز برخوردار بود، موجی از نظرات حاکی از تعجب، نگرانی و بعضاً تحسین در این باره منتشر شد. در این عملیات که بنابر اعلام فرماندهان نظامی حدود ۳۰ دقیقه به طول انجامیده است، ابابیل با عبور از اطراف ناو اقدام به تصویربرداری نموده و پس از چند دقیقه پرواز از حضور آن مطلع شدند که با پرواز چند فروند جنگنده F/A-18 هورنت و بالگردهای اس- اچ-۶۰ برای یافتن این پرنده اقدام شد که در نهایت این هواپیما به سلامت در پایگاه خود بازیابی شد.
دام های پهن ایران
فشار روانی و نظامی آمریکا بر افغانستان باعث شد این کشور حضور نظامی آمریکا را در افغانستان بپذیرد و از این پس شاهد خواهیم بود که حضور گسترده پهپادهای آمریکا برای تأمین امنیت نیروهای خود به عنوان یک اصل استراتژیک مورد تأکید قرار می گیرد، زیرا این سیستم های جدید، هم قدرت مانور نظامی فراوانی دارند و هم برای شرایط جاسوسی و ترور در افغانستان وسیله مناسبی هستند، ضمن اینکه آمریکا در طول ۱۰ سال گذشته به خاطر هراس از عدم توانایی و مدیریت یک جنگ گسترده علیه ایران، یک جنگ ریزگرد علیه ایران را آغاز کرده است و در این زمینه؛ چه در زمینه های اطلاعاتی و چه جاسوسی و نظامی شکست های سنگینی متحمل شده است که اکنون فرصت ابراز آن را ندارد.
آمریکا مرز خود را به لبه تیز قدرتمندترین حریف خود نزدیک کرده است و ایران با جسارت و جرئت آن گونه لبه تیغ را بر پیکر پر از چربی آمریکا می کشد که تا زمانی که به استخوانش می رسد به درجه نهایت درد نرسد و در آن زمان است که از شدت خون ریزی چاره ای جز بستری شدن ندارد. در سالیان گذشته اگرچه دام های پهن ایران اجازه ورود اشیای نورانی را به مرکزی ترین مناطق ایران می داد و مقامات آمریکایی فکر می کردند که ایران به خاطر عدم توانایی نمی تواند آنها را از حوزه جغرافیایی خود دور کند؛ اما هنگامی که تعدادی از آنها توسط سپر ضد(RPV) ایران منهدم شدند آمریکایی ها هیچ گاه حاضر به اعتراف به شکست های نظامی خود نشدند و هنگامی که ایران هواپیماهای آمریکایی را به برخی از مقام های کشورهای دوست نشان داد آمریکایی ها به شکست های خود اندک اشاراتی کردند؛ اما ایران اکنون به طراحی سیستم ها و کنترل گرهایی قادر شده و فناوری خود را به مرحله ای از تکامل رسانده که نه تنها می تواند باعث اخلال در راهبری این هواپیماهای به شدت هوشمند شود، بلکه هواپیماهای بدون سرنشین را به وسیله سیستم های کنترلی قدرتمند خود مجبور به نشستن در خاک خود می کند.
نکته آخر
در ۱۰ سال گذشته اگرچه آمریکا و ناتو با یک حرکت نمایشی توانستند افغانستان و عراق را به تصرف در آورند؛ اما جمهوری اسلامی ایران همواره به عنوان یک هدف نهایی مد نظر بوده است و ضربات سنگین ایران به این دشمن در کمین نشسته، به گونه ای بوده است که اکنون در مناظرات انتخاباتی آمریکا، کاندیداهای جدید آمریکا مهم ترین چالش و ناکارآمدی اوباما را عدم مقابله با ایران می دانند و اوباما که از نزدیک در جریان قدرت ایران بوده است؛ این گونه به سرزنش آنها پاسخ می گوید: »به گونه ای از ایران سخن به میان می آورند که گویا ایران هدف آسانی است!» آری اوباما حق دارد که در مقابل حریف های انتخاباتی خود به یکباره منفجر شود و سخن از ایران قدرتمند به میان بیاورد، آیا او اکنون دانسته است که ایران چیست؟
این شکست استراتژیکی آمریکا پس از اعلام دستگیری ۱۲ جاسوس سازمان سیا دومین پروژه ای بود که طی یک ماه گذشته از شکست های زنجیره ای آمریکا رونمایی شد و شاید اگر فشار جنگ روانی اوباما علیه ایران ادامه داشته باشد اعلام رسانه ای همین زنجیره ها باعث شود که دست و پای اوباما برای انتخابات آینده قفل شود.
نگاهی به نتایج ۴ رویارویی مستقیم سپاه پاسداران با آمریکا و انگلیس )به بهانه پیروزی سپاه در جنگ الکترونیک با آمریکا )
تسخیر هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز ایران توسط سپاه پاسداران در واقع چهارمین عرصه رویاروییهای مستقیم سپاه با آمریکا و انگلیس را در داخل ایران رقم زد. تقابلاتی که تماماً برای دشمنان مردم ایران، تنها یک نتیجه در بر داشته است.
این رخداد که به گفته کارشناسان ایالات متحده، برای کاخ سفید یک افتضاح و رسوایی به شمار میرود؛ در روی دیگر خود از قویتر بودن مردان سپاهی ایران اسلامی در عرصه رویارویی مستقیم با آمریکا حکایت میکند.
نکته مهمی که اگرچه رسانههای صهیونیستی و وابسته به استکبار جهانی سعی میکنند با انعکاس پیوسته مواضع سران و چهرههای آمریکا و در سایه کار نابلدی برخی رسانههای داخلی ایران، آن را در هاله فراموشی قرار دهند اما حقیقتی است انکار ناپذیر که سیر منطقی امور حکایت از آن دارد که این روزها به دغدغه اصلی اندیشکدهها و مقامات آمریکایی بدل شده است.
حقیقتی با این مفهوم که سپاه پاسداران قدرت بالایی در رویارویی جدی با آمریکا و انگلیس دارد و میتواند آنها را شکست دهد.
این گزارش نگاهی است به چند عرصه رویارویی مستقیم سپاه با دو مدعی ابرقدرتی در جهان یعنی آمریکا و انگلیس که طی سالهای پس از دفاع مقدس به وقوع پیوسته و البته سپاه برنده بلامنازع تمام این برخوردها بوده است:
۱_ دستگیری ۸ نظامی انگلیسی به همراه قایقها و تجهیزاتشان که از رود اروند به مرز ایران تجاوز کردند.
روز دوشنبه، یکم تیرماه سال ۸۳، سه قایق نظامی انگلیسی با سرنشینی ۸ نفر نظامی از مرز عراق به مرزهای کشورمان در منطقه شمال غرب خلیج فارس و اروند رود تجاوز کردند.
قایقها و نظامیان متجاوز بلافاصله در رصد نیروهای پایگاه دریایی سپاه پاسداران در منطقه اروند قرار میگیرند و ساعاتی بعد با اقدام عملیاتی پایگاه دریایی، به اسارت نیروهای سپاه درمیآیند.
آمریکا و انگلیس که در آن مقطع حضوری گسترده در عراق داشتند، بهت زده از عملیات قاطعانه سپاه در دستگیری متجاوزان، شروع به فرافکنی در این زمینه کردند و بهانههایی از قبیل سهوی بودن ورود قایقهای انگلیسی به مرزهای ایران و یا فعالیت این قایقها و پرسنل آنها در یک پروسه آموزشی برای نیروهای عراقی را به میان آوردند.
اما اصل ماجرا غیر قابل کتمان بود و آن ضرب شصت سپاه به متجاوزانی بود که قصد داشتند در یک عملیات تستینگ، حساسیت مرزهای ایران را بسنجند و به هیچ وجه تصور چنین برخوردی را از جانب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نداشتند.
۲_ دستگیری ۱۵ نظامی انگلیسی متجاوز به مرزهای ایران در خلیج فارس در سال ۸۶
در سوم فروردین ماه سال ۸۶، ۱۵ نظامی انگلیسی در حالی که از ناو مادر خود به قصد تجاوز به مرزهای آبی ایران و انجام اقدامات خرابکارانه جدا شده بودند باز هم در رصد اطلاعاتی و امنیتی پایگاه دریایی سپاه پاسداران قرار گرفتند و دستگیر شدند.
جالب اینکه این متجاوزین نیز همانند تجاوزی که انگلیس در سال ۸۳ صورت داد، بدون شلیک حتی یک گلوله و به محض اخطار گشتهای عملیاتی سپاه تسلیم شده و تن به اسارت دادند.
مقامات انگلیسی در ماجرای این تجاوز و پس از پاسخ دندان شکن سپاه پاسداران مجبور به عذرخواهی رسمی از کشورمان به سبب این اقدام ایذائی شدند و مدتی بعد نیز تفنگداران انگلیسی دستگیر شده با رأفت دولت آزاد شدند و به کشورشان بازگشتند.
۳_ تسخیر هواپیمای جاسوسی فوق مدرن آمریکا توسط نیروی هوافضای سپاه
در آذرماه سال جاری، رسانههای جمهوری اسلامی ایران خبر مهمی را منتشر کردند.
یک فروند هواپیمای جاسوسی آمریکا موسوم به RQ170 که توسط سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) به منظور جاسوسی وارد فضای ایران شده بود توسط نیروی هوافضای سپاه پاسداران و در یک جنگ الکترونیکی، تسخیر شده و در خاک جمهوری اسلامی ایران به صورت صحیح و سالم بر زمین نشانده میشود.
ماجرا تا آن اندازه برای هیئت حاکمه آمریکا و سیستمهای امنیتی و تکنولوژیکی این کشور بهتآور است که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه مطبوعاتی خود و در پاسخ به سوال خبرنگاران در این زمینه سکوت اختیار میکند.
کارشناسان موسسات تحقیقات نظامی و امنیتی آمریکا نیز این مسئله را یک افتضاح برای آمریکا نامیدند و ابراز تأسف عمیق خود را از اینکه جمهوری اسلامی ایران میتواند با استفاده از مهندسی معکوس، سیستمهای این هواپیما را هک و در تقابلات بعدی مورد استفاده قرار دهد اعلام کردند.
در واقع این رویارویی به آمریکا ثابت کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نه تنها در عرصه راهبردهای نظامی خود در جنگ مستقیم و فناوریهای تسلیحاتی دست بالاتر را در مقابل ابرقدرتهای جهان در اختیار دارد بلکه در عرصه جنگهای الکترونیک و سایبری نیز همانطور که فرضیات نیز از این حقیقت پرده برداشته بودند؛ یکی از قدرتهای برتر جهان است.
۴_ بیش از ۳۰ سال جهاد سپاه پاسداران در مقابل شیطنتهای امنیتی آمریکا در جنوب شرق ایران
کمتر کسی میداند که سپاه پاسداران از بدو تشکیل خود تاکنون دست به جهادی عظیم در مقابل شیطنتهای امنیتی آمریکا و انگلیس در جنوبشرق ایران زده است.
جهادی که از قبل از آغاز جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز شد و با تقدیم صدها شهید همچنان نیز ادامه دارد.
سپاه ابتدا با تشکیل یگانهایی در جنوبشرق ایران به مقابله با باندهای شرارت و قاچاق مواد مخدر پرداخت. این فرآیند در دوران جنگ تحمیلی با حضور موفق یگانهایی از لشکر ۴۱ ثارالله در مناطق وسیع جنوبشرق ایران نیز ادامه یافت و تا سالها پس از جنگ تحمیلی نیز ادامه یافت.
کشورهای مدعی ابرقدرتی جهان برای سالهای متمادی با تجهیز کاروانهای شرارت در جنوبشرق ایران به انواع و اقسام سلاحها و تجهیزات مدرن و نیز با بستر سازی در خاک کشورهای افغانستان و پاکستان برای توسعه کشت مواد مخدر و فعالیتهای تروریستی؛ توطئههای شومی را علیه کشورمان تدارک دیده بودند اما قسمت اعظمی از این توطئهها با التزام سپاه به آرمان اسلام ناب و راهی که امام روحالله(ره) ترسیم فرمود نقش بر آب شد و شکست خورد.
سپاه پس از سالها حضور موفق در جنوبشرق ایران و پس از وارد آوردن ضربات سخت بر پیکره توطئههای آمریکایی و شکست دادن آنها هماکنون در قالب قرارگاه سلمان، فعالیتهای بزرگ و فراوانی را در راستای ایجاد امنیت پایدار و توسعه در جنوبشرق کشور انجام میدهد.
فعالیتهای مهمی که صد البته با خون شهدای مظلومی همچون نورعلی شوشتری و رجبعلی محمدزاده آبیاری شدهاند و امروز نظام اسلامی و ملت ایران از ثمرات آنها استفاده میکنند.
_ آنچه که به آن اشاره شد تنها گوشههایی از جنگ مستقیم آمریکا و انگلیس با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که طی ۳۲ سال گذشته در مواقعی رخ داده و البته اخبار مربوط به آن نیز افشا شده است.
در این زمینه پیروزیهای فراوان دیگری نیز در پرونده سپاه پاسداران و در عرصههای مهم امنیتی، نظامی، حملات سایبری و جنگ نرم علیه دشمنان ایران اسلامی وجود دارد که تاریخ در روزگاری دیگر از آنها رونمایی خواهد کرد تا سند دیگری باشد بر وعده نصرت الهی که در قرآن کریم فرمود: “ان حزب الله هم الغالبون”.
سردار سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران (در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما )
– ما مدرنترین سیستمهای هدایت، کنترل، اسکن و کاوش هواپیمای بدون سرنشین را در اختیار داریم
– امروز فناوری رادارگریزی در جمهوری اسلامی ایران بومی شده است
– کشور ما دومین کشور در حوزه فناوریهای هواپیماهای بدون سرنشین است
– ما هواپیمای رادارگریزی داریم که از فناوری بومی و کامل استیلز (رادار گریزی) بهرهمند بوده و توسط دقیقترین سامانهها تست شده و قابلیت دهها ساعت پرواز مداوم را دارد
– در این هواپیما سیستمهای هدایت و کنترل و نیز نرمافزارهای بسیار دقیقی به کار گرفته شده است
– جمهوری اسلامی ایران پرندههای بدون سرنشین و دستپرتاب با جثههای کوچک و نیز هواپیماهای رادارگریز با کنترل دقیق دارد که میتوانند بخوبی ماموریت کشف و جمعآوری اطلاعات را انجام دهند
– یک اصل در نیروهای اطلاعاتی وجود دارد، زمانی که یک طرف در یک برخورد اطلاعاتی موفق میشود روشهای آن را مخفی نگه میدارد بنابراین ما در بیان روشهای رصد، کاوش،کنترل، کشف و شناسایی تلاش های اطلاعاتی دشمن و روشهای غلبه فناورانه بر دشمن به لحاظ تکنیکی و تاکتیکی معذور هستیم.
– اگر باور به زمین نشاندن و کنترل هواپیمای بسیار پیشرفته اطلاعاتی و راهبردی سازمان اطلاعاتی آمریکا بدست نیروهای مسلح کشورمان سخت است، باور این که یک هواپیمای پیشرفته که از مدرن ترین قواعد هوانوردی برخوردار است از کنترل خارج شده و به سلامت به زمین نشسته است، بسیار سخت تر خواهد بود.
– اولین سامانه هدایت و کنترل این هواپیما براساس خط دید مستقیم سامانه زمینی است به این صورت که ایستگاه زمینی به شکل مستقیمی سامانه هدایت و کنترل پرنده را در اختیار دارد
– همه وسایل هدایت و کنترل در این پرنده دقتهای فوق العاده پیشرفته ای دارند و از سامانه های رزرو و احتیاط استفاده می کنند یعنی اگر یک سامانه به دلیلی از مدار کنترل خارج شود سامانه دیگری به شکل خودکار وظیفه هدایت و کنترل را بر عهده می گیرد بنابراین ماتریسی از انواع سامانه ها وجود دارد که این اجسام پرنده را در فضا مدیریت می کند تا بتوانند پرواز را براساس مسیر از پیش تعیین شده انجام دهند
– اگر همه این سامانه ها به دلیلی از کار بیفتند (که از کار افتادن همه سامانه ها غیر ممکن است) و جسم پرنده از محدوده مورد نظر خارج شود این وسیله فرمان انهدام خودکار را دریافت می کند و منهدم می شود تا هیچ قطعه ای از آن در اختیار کشور هدف قرار نگیرد و قابل استفاده نباشد
– این پرنده می تواند تا ارتفاع 45 هزار پا اوج بگیرد که بالاترین ارتفاعاتی است که این پرنده ها می توانند پرواز کنند و فناوری مخفی سازی ( استیلث) در ان بکار رفته است؛ رادارها آن را کشف نمی کنند و دید بصری و اپتیکی هم قادر به کشف آنها نیست
– برای مخفی ماندن روش کار خودمان مجبوریم از برهان خلف استفاده کنیم یعنی قضیه را معکوس دنبال می کنیم تا به این نتیجه برسیم که این هواپیما حتما باید بوسیله یک سامانه ثانوی در کنترل قرار گرفته و تعمدا و براساس یک برنامه دقیق به زمین نشسته باشد
– این معمایی است که آمریکائیها و دیگران باید درباره آن دقیقا فکر کنند؛ من در خصوص منطق و اینکه به الگوریتم های هدایت و کنترل آن چگونه دست یافتیم صحبتی نمی کنم و این قضاوت را به کسانی واگذار می کنم که می توانند به شکلی مقایسه بین نشستن یک هواپیمای از کنترل خارج شده و نشستن آن به شکل عمدی را خودشان تطبیق بدهند و قضاوت کنند و به یک ارزیابی درستی برسند
– ما وقتی این پرنده را تطبیق بدهیم و آن را تحلیل کنیم می توانیم راحت تر قضاوت کنیم که این پرنده چه مقداری می تواند برای ما ارزش افزوده فناوری و اطلاعاتی داشته باشد
– زمان مشخص خواهد کرد که فناوری های تعبیه شده در این پرنده چه خواهد بود؛ به نظر می رسد قضاوت درباره ارزش های اطلاعاتی و فناورانه این پرنده اکنون زود است
– فاصله ما با امریکا و صهیونیست ها و کشورهای پیشرفته و صنعتی جهان در این حوزه آن قدر نیست که دستیابی به چنین پرنده ای برای ما یک رویا باشد
– ما این پرنده را پدیده شگفت انگیزی نمی دانیم برای ما که با جزئیات موضوع آشنا هستیم موضوع عادی است اما برای جهان که تصوری از هیبت فناورانه آمریکا دارد معمولا این پدیده ها بسیار شگفت انگیز به نظر می رسد
– اگر ما قادر به کشف رمز( دی کد کردن) امواج باشیم می توانیم تصاویر آنها را دریافت کنیم؛ این فناوری امروز برای دانشمندان ما بسیار دست یافتنی ، ساده و در اختیار است
– ما امروز در این زمینه پیشرفت های فوق العاده ای داریم که اکراه دارم به شکل جزئی تر این مسایل را بیان کنم ؛ ما اصلا در موضوع نیروهای اطلاعاتی و سایبری دست بسته نیستیم و دنیا آثار و تجلیات آن را می بیند و باید این واقعیات را بپذیرد،به رسمیت بشناسد و باور کند
– ما مطمئن هستیم که این پرنده امریکایی است و دانش و فناوری هدایت و کنترل آن در اختیار هیچیک از غیر امریکائیها نیست؛ حتی این پرنده در اختیار وزارت دفاع امریکا نیست و سازمان سیا دانش هدایت و کنترل و آموزش استفاده از آن را در اختیار دارد
– تاکنون درخواستی برای رویت این پرنده دریافت نشده است اما بطور طبیعی همه کشورهای پیشرفته به خصوص کسانی که در جنگ اطلاعاتی با امریکا هستند عطش فوق العاده فراوانی برای دستیابی حتی به هیکل و ساختار ظاهری این پرنده دارند چه برسد به محتوا و نرم افزارهای آن
– قبلا پرنده های بدون سرنشینی در اختیار ما قرار گرفته است ولی چون ارزش فناوری زیادی نداشته ما آنها را رسانه ای نکردیم اما بعضا از سوی فرماندهان ما چه در دریا یا مناطق مرزی بیان شده است.
معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه کربلا
مدیریت اطلاعات فرهنگی و عملیات روانی
دست مریزها متشکریم