هراز نیوز : یدالله اکبرزاده  در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری آمل با اشاره به اینکه شهرستان آمل با دارا بودن 46 درصد صنعت استان مازندران جایگاه ویژه‌ای در اشتغال استان دارد، یادآور شد: سهم 60درصدی این شهرستان از صادرات استان مازندران بیانگر توانایی‌های این منطقه است.
وی با تاکید بر اینکه در راستای تعهد اشتغالزایی دولت در سال‌ جاری، بیشترین سهمیه استانی به آمل اختصاص یافته است، گفت: ایجاد حدود 12هزار شغل از 110هزار شغل تعهد شده مازندران قرار است در آمل رخ دهد.
فرماندار آمل با اعلام اینکه تاکنون حدود 81 درصد تعهدات در حوزه اشتغالزایی در آمل محقق شده است، اظهار داشت: این در حالی است که هنوز سه ماه تا پایان سال باقی مانده است.
وی با بیان اینکه این امر با همکاری مجموعه بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی شهرستان محقق شده است، خواستار نگاه ویژه استانی به این شهرستان شد.
اکبرزاده با اشاره به اینکه تاکنون 9هزار و 419 نفر در این شهرستان براساس تعهدات دولت در سال ‌جاری مشغول به کار شده‌اند، یادآور شد: امیدواریم با جذب بقیه اعتبارات، بتوانیم در زمان باقیمانده، تعداد شغل بیشتری فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه در راستای استفاده و بهره‌وری بیشتر و تقویت مواضع اقتصادی خانواده‌ها، اعتباراتی به ایجاد مشاغل خانگی اختصاص داده شده است، گفت: سهم شهرستان آمل 38میلیارد و 780میلیون ریال است.
اکبرزاده اعلام کرد: براساس این اعتبار یک‌هزار و 706 نفر برای دریافت این اعتبار به بانک‌ها معرفی شده‌اند.
وی گفت: اختصاص اعتبارات بیشتر برای این بخش در آمل ضروری است.

همچنین محمد رمضانی رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان آمل با تاکید بر اینکه 38 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح‌های مشاغل خانگی در آمل اختصاص یافته است، افزود: این اعتبار در مرحله نخست به این شهرستان اختصاص یافته است.
وی با تاکید بر اینکه با این میزان اعتبار 826 شغل برای برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده‌اند، گفت: این  در حالی است که یک‌هزار و 855 نفر نیز در نوبت معرفی به بانک هستند و اعتباری برای این افراد وجود ندارد.
رمضانی با بیان اینکه این شهرستان در بخش مشاغل خانگی به بیش از دو برابر اعتبار اختصاص داده شده نیاز دارد، خاطرنشان کرد: این شهرستان آمادگی جذب اعتبار 60 میلیارد ریالی را در این حوزه دارا است.
رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان آمل براساس تکالیف استانی 7هزار نفر در سامانه رصد ثبت‌نام شده‌اند، یادآور شد: تعدادی از مشاغل نیز ایجاد شده و در حال ثبت‌نام و یا تکمیل پرونده در این سامانه هستند.
دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری آمل با بیان اینکه با در نظرگرفتن ایجاد اشتغال در بخش مسکن و سازمان نوسازی مدارس میزان اشتغال ایجاد شده در آمل از مرز یک‌هزار نفر خواهد گذشت، تصریح کرد: این سامانه باید در نحوه ثبت‌نام شغل در این دو حوزه تغییراتی ایجاد کند.
رمضانی با اشاره به اینکه تاکنون 137 رشته برای طرح‌های مشاغل خانگی شناسایی شده است، گفت: در بحث شناسایی بخش‌های پشتیبان این طرح‌ها نیز باید اقداماتی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه در دستگاه‌های اجرایی پیمانکارانی که اقدام به جذب نیرو می‌کنند نیز باید با این ستاد در ارتباط باشند، یادآور شد: این شرکت‌ها باید میزان اشتغالزایی و نیز تعداد نیروهای موردنیاز را با کارگروه شهرستانی هماهنگی انجام دهند. فارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *