به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، محمد رمضانی شب گذشته در جشن غدیر که با حضور خانوادههای کارگران و بازنشستگان استان مازندران برگزار شد، با اشاره به اینکه وجود این تعداد نیروی کار نشاندهنده حجم بالایی از اشتغال در این شهرستان است، تصریح کرد: این رقم نشان میدهد که تلاش برای ابداع و نوآوری و به کارگیری نیروی کار در این شهرستان وجود دارد.
وی با بیان اینکه وجود صنایع بزرگ در آمل در سالهای اخیر نرخ بیکاری در این شهرستان را کاهش داده است، گفت: این روند در دهه اخیر به خوبی چشمگیر بوده است.
رمضانی با تاکید بر اینکه توسعه صنعت و تکنولوژی در آمل در کاهش نرخ بیکاری نقش مهمی داشته است، اظهار داشت: این روند در کاهش نرخ بیکاری شهرهای اطراف نیز تاثیر داشته است.
وی با اعلام اینکه آمل در داشتن نسبت جمعیت به صنعت و توسعهیافتگی رتبه نخست را دارد، اظهار داشت: به نوعی میتوان آمل را یک شهر خودکفا توصیف کرد.
رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی آمل با اشاره به اینکه صادرات تولیدات این شهرستان به کشورهای حاشیه خلیج فارس نشان از این توسعهیافتگی دارد، گفت: شاید میزان سرمایهداری در این شهر بالا نباشد اما این شهر سرمایهگذاران خوبی دارد.
وی بر نگاه سه جانبهگرایی در روابط نیروی کار تاکید کرد و افزود: حقوق حقه کارگران و کارفرمایان و در یک نگاه سهجانبه گرایی در قانون کار به خوبی حفظ میشود.
رمضانی یادآور شد:این تنها نگاهی است که در مراجع حل اختلاف این شهرستان دنبال میشود.
رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی آمل گفت: 38 هزار نیروی کار بیمه اجباری در شهرستان آمل وجود دارد.