مدیرعامل شرکت گاز مازندران گفت: با توجه به هوای سرد، شرایط جوی و کاهش 10 درجه‌ای دمای استان هم‌اکنون گاز تمام واحدهای تولیدی، تجاری و CNG قطع شده است.

 

از صبح امروز پس از قطع شدن گاز در ادارات، نهادها و سازمان‌های این شهرستان نوبت به خانه‌ها رسید و پس از قطعی گاز در مناطق کلاکسر، خیابان امام خمینی، کوچه رحیمی خیابان امام رضا(ع) و چاکسر هم‌اکنون شاهد قطع شدن گاز در خیابان نور، پل سوم و دیگر مناطق شهری هستیم.

 

مدیرعامل شرکت گاز مازندران به همین منظور امشب با حضور در نشست اضطراری ستاد مدیریت بحران آمل بیان داشت: با توجه به هوای سرد، شرایط جوی و کاهش 10 درجه‌ای دمای استان هم‌اکنون گاز تمام واحدهای تولیدی، تجاری و CNG قطع شده است.

 

محسن عرب‌مقصودی با تاکید اینکه با تعامل آموزش‌ و پرورش استان مدارس مازندران فردا تعطیل هستند تا بتوانیم حجم زیاد این بخش را به سوی مصارف خانگی هدایت کنیم، اذعان داشت: در شهرستان آمل با افت شدید گاز مواجه هستیم و هم‌اکنون فشار گاز این شهرستان پنج اینچ گزارش شده است.

 

وی با ابراز اینکه تمام سعی و تلاش ما این است تا با رایزنی‌های لازم بتوانیم از قطعی گاز منازل، واحدهای درمانی و… شهرستان جلوگیری کنیم، گفت: همانند سال 86 که قطعی گاز در این استان مشاهده شد امسال نیز با توجه به سرمای شدید هوا و بارش سنگین برف موازنه فعلی تولید با مصرف برابری نمی‌کند.

 

عرب‌مقصودی با تاکید اینکه چهار استان اردبیل،‌ کردستان، آذربایجان غربی و مازندران در انتهای شاخص انتقال گاز قرار دارند، گفت: هم‌اکنون در کشور ما هیچ ذخیره گازی وجود ندارد.

 

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اعلام اینکه گاز مصرفی مازندران 500 تا 550 میلیون مکعب است که با توجه به شرایط جوی نیاز به 750 میلیون مکعب داریم، گفت: مازندران از چهار بخش گازرسانی تولید، ‌پالایش، انتقال و توزیع در جایگاه چهارم قرار دارد و با توجه به خط انتقال گیلان به سمت مازندران درحال حاضر این خط با 56 اینچ و 100 میلیون کیلومتر به رشت رسیده و به خط 30 اینچ موجود است.

 

عرب‌مقصودی اعلام کرد: خط لوله دیگری از سوی دامغان از سال 88 به سمت مازندران در حال اجرا است که با انتقال این خط لوله گاز تولیدی استان تقویت می‌شود.

 

وی با بیان اینکه با توجه به تعریف 12 فاز تولیدی گاز کشور از سال 86 تاکنون یک فاز تولیدی هم به مازندران اضافه نشد، خاطرنشان کرد: با تحریم‌های موجود و مشکلات اقتصادی، ترکمنستان تهدید کرد تا آخر ژانویه صادرات گاز به مازندران و گیلان را قطع می‌کند.فارس

8 thoughts on “قطعی گاز در واحدهای تولیدی، تجاری و CNG مازندران/ ترکمنستان تهدید کرد”
  1. لطفا درمانگاه تامین اجتماعی که مصرف بالایی داره رو قطع کنید چرا باید تا غروب باز باشه بدون اینکه کسی بیاد مسئولین محترم بیاین تعطیلش کنین

  2. لطفا به ماموران گاز بگین سری به کوچه های شهر بزنن

  3. پيگيري كنيد.خواهش ميكنم

  4. با سلام

    تکلیف چیه؟ از سال 86 تا به حال هیچ کاری انجام ندادند آقایان. کی به فکر مردمه آقایان در ساری جای گر نشستن و خیالشون نیست.

  5. اخ محمد نگو از اقایان ساری که هرچی میکشیم از دست اونهاست چون فکر میکنن مازندران مال بابلی ها و ساروی هاست و بقیه شهرها جزء مازندران نیستند ، از صداو سیما گرفته تا…….

  6. چرا کامنتها رو تایید نمیکنین ظاهرا شما فرق نمیزاشتین الان چرا…….

  7. ستاد بحران با توجه به پیش بینی هوا شناسی باید از مدتها قبل به فکر قطع نشدن گاز باشه ، واقعا این چه وضع شه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *