به گزارش کمیته خبری دفتر نماینده مقام معظم رهبری حضرت آیت الله طبرسی نماینده مقام معظم رهبری در مازندران، وحدت و وفاق حوزه و دانشگاه را موجب رشد و ترقی جامعه دانست و از حوزه و دانشگاه به عنوان مرکز تفکر و دو بال اندیشه در نظام جمهوری اسلامی یاد کرد.

آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران، امروز ۲۷ آذر سالروز شهادت آیت الله محمد مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: شهید مفتح انسانی انقلابی، مبارز، مجتهد و آگاه به زمان و مکان بود.
 وی با تاکید بر وحدت حوزه و دانشگاه، اظهار داشت: وحدت و وفاق حوزه و دانشگاه موجب رشد و ترقی جامعه است که باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

آیت الله طبرسی از حوزه و دانشگاه به عنوان مرکز تفکر و دو بال اندیشه در نظام جمهوری اسلامی یاد کرد و با بیان اینکه هم اینک رشته های گوناگونی در دانشگاه ها تدریس می شود، افزود: با اسلامی شدن این مکان تحصیلی نتیجه مطلوب تری برای دانشجویان و استادان حاصل خواهد شد. 

امام جمعه ساری با اشاره به اینکه امروز وحدت حوزه و دانشگاه باید هر چه بیشتر عمیق شود و این امر جز با شناخت شرایط کشور امکان پذیر نیست، بیان کرد: پرورش یافتگان حوزه و دانشگاه از اصنافی هستند که در تحولات اجتماعی و در جامعه منشاء اثر زیادی هستند. 

آیت الله طبرسی تاکید کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، امام خمینی(ره) روی وحدت حوزه و دانشگاه تاکید داشت و حساسیت زیادی به خرج داد، توده های مردم به این دانشگاهیان و حوزویان توجه می کنند پس اثرگذارند و برای تقویت این وحدت نیز باید شناخت درستی از یکدیگر داشته باشند. 

وی افزود: اگر دانشگاه نباشد علومی چون اقتصاد و پزشکی را چه کسی می خواهد، حفظ کرده و به جلو ببرد و اگر حوزه ها نباشند مواریث انبیاء و ائمه اطهار (ع) توسط چه کسانی حفظ می شود و امروز بیشتر از هر زمان دیگری به وحدت حوزه و دانشگاه نیاز داریم.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه به این معنا است که ما این دو نهاد ارزشمند و گرانسنگ را به مثابه یک روح در دو کالبد ببینیم، افزود: ما باید حوزه و دانشگاه را دو شعبه از مجموعه واحد ترویج علم و دین بنامیم که توأمان، هم مولدان علم و هم حاملان اصلی فرهنگ هستند.

آیت الله طبرسی: با اشاره به اینکه اسلامی دانستن تمامی علوم مهم ترین محصول وحدت حوزه و دانشگاه است، ابراز کرد: اصول کلی همه علوم را قرآن بیان می¬کند بنابراین دانشمندان علوم طبیعی و تجربی در واقع در مقام تفسیر کتب تکوینی خدای متعال هستند و فرزانگان حوزه های علمیه نیز به تفسیر کتاب تدوین خدا می نشینند.
 

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: تردیدی نیست اگر بخواهیم در مقابل جهانی‌سازی فرهنگ غرب، خیزشی مقدس به سمت ایجاد تمدن جهانی بر محور ارزش¬های اسلامی راه بیندازیم، باید به وحدت حوزه و دانشگاه به معنای درست کلمه بیندیشیم و رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری را جامه عمل بپوشانیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران بر وحدت حوزه و دانشگاه تاکید کرد و گفت: تمام آحاد جامعه ایران اسلامی باید با وحدت و همدلی برای تعالی ارزش های فاخر دینی و ایرانی کوشا باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *