ندا سپانلو – مجری انتخاب شده برای گفت‌وگوی زنده تلویزیونی رییس جمهور – درخصوص اولین تجربه حضور سه مجری در مقابل رییس جمهور اظهار کرد: اتفاق جدید، جالب و ساختارشکنانه‌ای بود که موفق شد.

 

او در عین حال افزود: اتفاقی که شب گذشته در اجرا صورت گرفت، فتح بابی شد برای اینکه ساختار کلیشه‌یی و خیلی یکنواختی که معمولا در گفت‌وگو با رییس جمهور صورت می‌گرفت، شکسته شود.

 

 

 

 

***

 

ندا سپانلو یکی از مجریان انتخاب شده برای گفت‌وگوی زنده تلویزیونی رییس جمهور در شامگاه سه‌شنبه بود که بیشتر پرسش‌های اقتصادی را از حسن روحانی پرسید.

 

سپانلو فعالیتش را از سال 77 در معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما شروع کرد و پس از آن در رادیو به تولید برنامه‌هایی همچون کنکاش و زیر ذره‌بین پرداخته است.

 

او در همین حین در تلویزیون هم فعالیت داشته و برنامه‌های مختلفی از جمله اقتصاد روز، بدون حاشیه، تجارت جهانی ایرانیان، صبح عالی بخیر، راهبرد اقتصادی، جهش و… را تولید یا اجرا کرده است. وی همچنین مدتی تهیه‌کننده برنامه «روز از نو» بوده است.

 

 

 

*** تسلطم به موضوع برایم مهم است، نه مجری خانم بودن

 

 

سپانلو در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درباره تمایل تلویزیون به اجرای گفت‌وگوی زنده رییس جمهور توسط یک مجری خانم، گفت: در گفت‌وگوهای اینچنین که رییس جمهور عملکرد خود را ارائه می‌دهد، اینکه چقدر در حوزه‌ای که می‌خواهم سوال بپرسم، تسلط دارم برایم اهمیت دارد نه حضورم به عنوان یک خانوم. از لحظه‌ای که از من دعوت شد این گفت‌گو را انجام بدهم، اصلا به این فکر نکردم که یک خانم روبه‌روی رییس جمهور می‌نشیند، یا من به عنوان یک مجری خانم در این گفت‌وگو شرکت کرده‌ام.

 

وی ادامه داد: برنامه شب گذشته به دلیل اینکه در سه حوزه مختلف اقتصادی، فرهنگی – اجتماعی و حوزه سیاسی و سیاست‌ خارجی تقسیم شده بود، حضور سه مجری اقدام خوبی بود تا از کسانی که بیشتر در این حوزه‌ها کار کرده‌اند، استفاده شود و سوالات تخصصی‌تری پرسیده شود.

 

این مجری درخصوص اولین تجربه حضور سه مجری در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با رییس‌جمهور گفت: اینکه سه مجری با رییس جمهور بنشینند، با توجه به اینکه زمان خوبی هم به این گفت‌وگو اختصاص داده شده بود، به نظرم اتفاق جدید، جالب و ساختارشکنانه‌ای بود.

 

او درخصوص این نحوه اجرا که برای اولین‌بار صورت می‌گرفت، گفت: من خودم از این روش استقبال کردم و راحت بودم؛ یعنی احساس نکردم زمانی که لازم بود به حوزه‌ی اقتصادی، اختصاص پیدا کند، کم بود یا مجبور شوم زمان را از بقیه بگیرم.

 

سپانلو با اعتقاد بر اینکه اتفاقی که شب گذشته در اجرا صورت گرفت، اتفاق خوبی بود، گفت: به نظرم این اتفاق فتح بابی باشد برای اینکه ساختار کلیشه‌ای و خیلی یکنواختی که پیش از این در گفت‌وگو با رییس جمهور صورت می‌گرفت، شکسته شود، از طرح‌های جدید برای اجرا استفاده شود و همچنین اجراهای مختلف افراد مورد محک قرار گیرد.

 

 

*** بین مجری‌ها ناهماهنگی ندیدم

 

 

 

گفت‌وگوی تلویزیونی حسن روحانی رییس‌جمهور

 

این مجری در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود درخصوص اینکه به نظر می‌رسید در بخش‌هایی از این گفت‌وگو ناهماهنگی در نحوه‌ی طرح سوالات وجود داشت و تفکیک موضوعی نشده بود، گفت: تفکیک به شکل آن مرز‌بندی جدی‌ که مثلا به عنوان مثال من به مساله توافق ژنو وارد نشوم یا دوستان دیگر وارد بحث موارد اقتصادی نشوند، نبود. اما عمده‌ پرسش‌های اقتصادی را من مطرح کردم و دوستان نیز در حوزه‌ی خودشان سوالاتی را مطرح کردند. قاعدتا به عنوان نمایندگان افکار عمومی می‌توانستیم سوال‌هایی که به ذهنمان می‌رسید را از رییس جمهور بپرسیم.

 

سپانلو همچنین تأکید کرد: کلا با ساختار این شیوه اجرا مشکلی نداشتم و ساختار خوب و جدیدی بود؛ در عین حال که این نوع ساختار برای معاونت اطلاع‌رسانی و ارتباطات نهاد ریاست جمهوری ریسک بود و به نظرم جواب داد.

 

او در عین حال اظهار کرد: ابتکاری که در نحوه اجرا به خرج دادند، بد نبود.

 

سپانلو در پاسخ به اینکه به نظر می‌رسید در بخش‌هایی ناهماهنگی‌هایی وجود داشت، توضیح داد: عدم هماهنگی ندیدم؛ ما سه مجری بودیم که پیش از این هرگز در کنار هم اجرا نکرده‌ بودیم. خیلی مهم است کسانی که قرار است در اجرای یک برنامه با یکدیگر پارتنر شوند، با روحیات یکدیگر در حین اجرا آشنا باشند. در شرایطی که ما این آشنایی و اولین تجربه را نداشتیم، هماهنگی‌مان خیلی خوب بود و حتی در پایان برنامه برای خودمان عجیب بود که هیچ جایی نشد که وارد حوزه هم شویم.

 

*** آنچه بیننده می‌بیند با اتفاقات پشت دوربین متفاوت است

 

این مجری در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه برای اولین‌بار در بخش اجرا مقابل رییس جمهور قرار می‌گرفت، استرسی نداشت؟ توضیح داد: با توجه به روحیه‌ای که دکتر روحانی داشت، بسیار پرانرژی و با روحیه مثبت و روی گشاده به سوال‌های ما جواب می‌داد. بنابراین کاملا احساس آرامش و راحتی داشتم اما باز هم چیزی که بیننده می‌بیند با اتفاقاتی که در پشت دوربین صورت می‌گیرد، متفاوت است.

 

 

ندا سپانلو در پایان گفت‌وگوی خود به خبرنگار ایسنا گفت: به عنوان خبرنگاری که سال‌ها در حوزه‌ی اقتصادی کار کرده‌ام، بیشتر دغدغه‌ام این بود که مسائل اقتصادی را بپرسم و خیلی جنسیتی به این قضیه نگاه نکردم.

By another

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *