مجری برنامه «مناظره» درمصاحبه با ایسنا گفت: «برنامه «مناظره» همچون گذشته روال سابق خود را طی میکند و کلیت آن خوب است، اما ما در تلاشیم تا یکسری مشکلات موجود را حل کنیم؛ چرا که در برگزاری مناظرهها کمی محدودیت داریم و به نظر میرسد که هنوز ادبیات مناظره میان مسئولان جا نیفتاده است.»
حیدری خاطرنشان کرد: «یکی از مشکلات جدی این روزهای «مناظره» به حضور مهمانها مربوط میشود. اولین دغدغه مهمانان برای حضور در برنامه این است که چه کسانی هستند؟ ما همیشه این مشکل را داریم که میگویند اگر فلانی در برنامه باشد من نیستم یا اینکه حتما باید فلانی در برنامه حاضر باشد تا من بیایم. به نوعی افراد اصرار دارند که رفقا و همفکران خودشان در برنامه مقابلشان قرار بگیرند. «مناظره» که خالهبازی نیست.»
او تاکید کرد: «متاسفانه این مشکل همیشه برای «مناظره» وجود دارد و حتی مسئولان و کارشناسان هم این رویکرد را دارند، بنابراین این کار ما را سخت میکند و بهتر است که کمی فرهنگ و ادبیات «مناظره» را بالا ببریم و افراد را متوجه کنیم که بحث سر یک موضوع به معنای درگیر شدن، مباحثه خصومت آمیز و دشمنتراشی نیست بلکه میتوانند با نهایت احترام موضوع برنامه را نقد کنند نه اینکه شخصیت خودشان را مورد نقد قرار بدهند.»
حیدری اظهار کرد: «اگر این اتفاق در حوزه میهمانان بیفتد و متوجه این موضوع شوند که نباید خودشان را نقد کنند قطعا مشکلات حل میشود.»
مجری برنامه «مناظره» در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه مشکل میهمانان با یکدیگر، تا چه میزان در کنترل برنامه توسط مجری تاثیر میگذارد؟ گفت: «به هر حال ما برنامه را کنترل میکنیم چرا که همیشه یکسری چارچوبهایی در برنامه داریم که طبق همان چارچوبها عمل میکنیم، اما مشکل ما سر چیز دیگری است. ما باید بتوانیم افراد را پای میز مناظره بکشانیم.»
اوبا بیان اینکه در مناظره قرار نیست افراد را وزن کنیم، خاطرنشان کرد: «در «مناظره» ما ترازو نگذاشتهایم که افراد را وزن کنیم. هر فردی یک ایده و تفکری دارد که باید از تکفراتش دفاع کند، میهمانان نیز باید هم به احترام بینندگان و هم حضور خودشان در برنامه، با منطق و استدلال از حرفهایشان دفاع کنند.»
حیدری در پایان گفت: «سه موضوع برای «مناظره» این هفته در نظر گرفتیم که هنوز قطعی نشده است. فکر میکنم نهایتا تا روز چهارشنبه موضوع «مناظره» این هفته مشخص شود.»