معاون فرماندار آمل با انتقاد از نحوه نامگذاری معابر و اماکن در سطح روستاها گفت: اسامی برگزیده شده برای معابر و اماکن در سطح روستاها مناسب با رسالت شورای نامگذاری شهرستان نیست.

خبرگزاری فارس: نحوه نامگذاری معابر در روستاهای آمل مناسب نیست

به گزارش  روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان آمل، جعفر رسولی در دومین جلسه شورای نامگذاری سال 92 در محل فرمانداری گفت: دهه ولایت فرصتی است تا با آرمان‌های ولایت مطلقه فقیه بیعت مجددی داشته باشیم تا دین و مملکت را با این بیعت بیمه الهی کنیم.

وی با انتقاد از نحوه نامگذاری معابر و اماکن در سطح روستاها گفت: اسامی برگزیده شده برای معابر و اماکن در سطح روستاها مناسب با رسالت شورای نامگذاری شهرستان نیست و این  در حالی است که می‌توان با توجه به وجود شهدا و امامزادگان در روستاها اسامی خوب و شایسته‌ای را برگزید.

رسولی با بیان اینکه در سطح بخش باید کمیته شورای نامگذاری معابر و اماکن فعال شود، افزود: تمامی درخواست‌های نامگذاری در سطح بخش و روستا باید در درخواستی به بخشداری‌ها ارسال  و در کمیته شورای نامگذاری بخش مطرح و تصمیم‌گیری شود.

وی با بیان اینکه اعتبار و آبروی امروز ما به برکت خون شهداست، تصریح کرد: با این وجود شاهد نامگذاری‌هایی بدون توجه به فرهنگ اسلامی و انقلابی در سطح شهرستان هستیم که وظیفه اعضای این شورا نظارت بیشتر در این رابطه است.

رسولی با اعلام اینکه در ورودی شهر تابلویی به صورت نمادین به نام شهید مدافع حرم حضرت زینب(س) شهید اسماعیل حیدری نصب شود، اظهار داشت: در فرصت مناسب خیابانی در خور این شهید در سطح شهر انتخاب می‌شود.

2 thoughts on “نحوه نامگذاری معابر در روستاهای آمل مناسب نیست”
  1. …..
    چطور می توان کوچه و خیابانی را به اسم شهید و امامزاده ای گذاشت حال آنکه در ان کوچه معتادان مواد مخدر شیشه و کراک موج می زند..
    چطور می توان خیابانی را به نامی کی از مقدسات نامید حال انکه انواع فسادها، مشروب خوری ها پارتی های شبانه و بی حجابی ها در آن موج میزند

    از ایده پردازی و شعار گرایی … این بلاها سر شهر ما آمد.. حالا استفاده نمادین از اسم مقدسات فقط صورت مساله را پاک می کند.

    ….

  2. هراز نیوز متشکرم.. من اینطور نوشته بودم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *