با شروع شوراهای اسلامی روستاها در دور چهارم،بغض ها ترکید و شعله ها زبانه کشید و عقده های تیره و قبیله ای ،دامن دهیاران خوب و با تجربه روستاهارا گرفت و روستارا حداقل دوسال از پیشرفت و ترقی باز داشت. از مسئولین محترم استانی و کشوری تقاضا دارم این مدیران عالیرتبه دیروز روستا و بیکاران امروز را در یابند.
ظلم این نیست که شمشیر برداری و بی دلیل آدم بکشی و قتل نفس کنی.این عمل شوراها ظالمانه ترین کاری است که روستا را از حق داشتن یک مدیر کارشناس ،تحصیل کرده و با تجربه محروم میکند.برای اینکه یک دهیار مدیر خوب شود سالانه لا اقل 12 جلسه آموزشی برگزار می شود ،میلیونها هزینه می شود اما افرادی به نام شورای اسلامی؟
با حداقل سواد،تجربه و دانش از راه می رسند و همه چیز را نادیده می گیرند و بدون هیچ دلیلی به عزل و نصب دهیاران اقدام میکنند.دهیاری که روزی مدیر ارشد روستا بود بعد از سپری شدن چندین سال الان باید دنبال کار باشد تا بتواند لقمه نانی بدست بیاورد .آبرو مثل لباس نیست که آنی بپوشی و در آوری. صدای ظلم می آید ولی کسی به داد نمی رسد.
ساری
سید عبدالله رکابی
باسلام خدمت برادرمحترم جناب آقاي ركابي:اين چيزي كه شمادر سايت هرازنيوزنوشتيد5درصدشوراهاي اسلامي چنين كاري آن هم باتدبيروانديشه انجام دادندنه با كينه ورزي وعقده وكارظالمانه اي كه شما گفتيد؟دهياران محترم يا محترمه روستاها واقعا زحمت كشيدنداما بعضي ها انگشت شماري بعلت عدم توجه به شرح وظايف شان خيلي كم كاري كردندكه شوراها تصميم به چنين كاري را كرفتند؟نكته دوم اين است شما گفتيد كه شوراي اسلامي حداقل سواد رادارندبنده از نزديك در زمان ثبت نام شوراهاشاهد بودم با بالاترين مدرك هم آمدندعضوشدنداين پيام شما توهين به شوراهاي اسلامي است. مگرشوراهاي اسلامي شهر؛شهردارعوض نميكنند؟آيا آنهاهم حداقل سواد را دارند؟اين چه رابطي به سواددارد؟برابرقانون دارندعمل ميكنند؟شوراها امين ومنتخب مردم شريف روستاها هستند كمي واقع بين باشيدبرادر؟باتشكرفضلي عضوشوراي بخش مركزي آمل
با سلام . برادر ارجمند سید عبدا.. رکابی از شما متشکریم . واقعا حرف دل همه دهیاریها رو زدی .خداکنه مسئولین هم نگاهشون به این سایت بیفته .
با سلام برادر ارجمند جناب آقای فضلی عضو محترم شورای بخش مرکزی امل .شما خودت بهتر از همه می دانی که متاسفانه در روستاها ملاک عمل روابط است نه کار ایی و تجربه و این عامل حتی به نوعی در بعضی زمانها باعث بازدارندگی دهیار از فعالیت می گردد و دوم اینکه اختیارات دهیار همانند شهردار نیست . در شهر فقط شوراها تصمیم می گیرند و شهردار اجرا می کند اما در روستا ها نظر بخشدار به مراتب مهم تر از نظر شوراست .