هراز نیوز :شهرستان آمل با توليد 34 هزار و 710 تن گوشت سفيد در سال 15/2در صد توليد گوشت سفيد استان مازندران را به خود اختصاص داده است .

بر اساس همين گزارش شهرستان آمل با داشتن 334 واحد مرغداري گوشتي با ظرفيت جوجه ريزي حدود 20 ميليون قطعه در سال در طي 4 دوره ، قريب به 34 هزار تن گوشت سفيد توليد و به بازار مصرف عرضه مي شود .

يادآور مي شود : گوشت سفيد حاصل از پرورش انواع ماکيان در سطح شهرستان رقمي معادل 34 هزار و 710 تن در سال مي باشد .

توليد 7286 تن گوشت قرمز در شهرستان آمل

شهرستان آمل با 494 واحد دامپروري صنعتي و نيمه صنعتي و جمعيتي بالغ بر 304 هزار و 933 رأس دام سبک و سنگين ، 8/6 درصد تعداد دام استان مازندران را به خود اختصاص داده است .

بر اساس همين گزارش ميزان توليد گوشت قرمز شهرستان آمل بالغ بر 7289 تن در سال مي باشد .

شايان ذکر است : تعداد تعداد پرورش گاو شيري 369واحد با ظرفيت 6798 رأس، پرواربندي گوساله 93 واحد با ظرفيت 3610 رأس ، گوسفند و بز داشتي 58 واحد با ظرفيت 4943 رأس و پرواربندي بره 8 واحد با ظرفيت 2308 رأس مي باشد .

بنابراين ميزان توليد گوشت قرمز در شهرستان آمل بالغ بر 7 هزار و 286 تن در سال مي باشد که علاوه بر تأمين مصرف شهرستان و استان به ديگر استان نيز صادر ميشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *