هراز نیوز :تناقض بین سخنان آیت الله هاشمی رفسنجانی درباره سوریه و تکذیبیه‌هایی که این روزها از سوی روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر می‌شود، باعث به وجود آمدن ابهاماتی در کشور شده است در حالی که وی در جایگاه تعیین چنین سیاست‌هایی برای نظام نیست.
یک ماه پیش  گفته های یکی از فعالان اصلی فتنه ، یعنی دقیقا سوم مرداد ماه سال جاری بود که آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه را به واکنش وادار کرد ،وی گفت:«اخیراً کسانی که اهل فتنه سال ۸۸ ودرجریان اصلاحات قائل به سکولاریزه شدن کشوروسیاست بودند، دوباره سربرآورده‌اند وگویی افعی جانشان گرما خورده است و به جنبش افتاده‌اند اما اشتباه می‌کنند چراکه امت تفکرات این گروه را برنمی تابد. »

خواسته یا ناخواسته اظهارات آقای هاشمی رفسنجانی در مازندران در مورد استفاده دولت سوریه از سلاح شیمیایی در راستای خواسته‌های آمریکاست.
دولت آقای حسن روحانی در همین ابتدای کار با تهدیدهای مهمی مواجه است که اگر گامی جدی برای علاج آنها برندارد، ظرف چند ماه خود را با موانعی غیر قابل عبور رویرو خواهد دید.
سیاست کلی نظام در ارتباط با مسائل داخلی و خارجی توسط رهبر معطم انقلاب تعیین می‌شود و طبعا سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در موضوعات منطقه‌ای و سوریه از مواردی است که سیاست نهایی در موردآن‌ها توسط رهبر معظم انقلاب اعلام می‌شود و مواضع مقام معظم رهبری درباره سوریه نیز کاملا مشخص است.
جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند منافع خود را جدا از حوادث منطقه ببیند چرا که حوادث منطقه آن هم در زمینه سوریه و لبنان به منافع کشورمان گره خورده است و زمانی که بحث جبهه مقاومت و مقابله با رژیم صهیونیستی مطرح می‌شود به نحوی نام جمهوری اسلامی ایران نیز در میان است .
رژیم فاسد واشغالگر صهیونیستی نظام جمهوری اسلامی ایران را مهم‌ترین مانع خود در منطقه می‌داند و زمانی که اهداف استراتژیک خود را در بحث‌های نظامی ایران مطرح می‌کنند، آیا می‌توانیم منافع خود را جدا از مسائل منطقه و سوریه تصور کنیم؟ بنابراین هر اتفاقی که در کشورهایی نظیر سوریه می‌افتد منافع ما را نیز به خطر می‌اندازد.
ایران از ابتدای انقلاب تاکنون عضو جبهه مقاومت بوده و رابطه تنگاتنگی با دولت سوریه داشته است و طبعا نمی‌توانیم نسبت به آن‌ها بی‌تفاوت باشیم.
مواضع اخیر آقای هاشمی در داخل کشور حتی با مواضع رئیس جمهور هم سازگار نیست چرا که آقای روحانی مواضع خود را به صراحت اعلام کرده است و گفته است که تابع سیاست‌های مقام معظم رهبری است
معتقدم هرگونه بحث تا مرحله کار‌شناسی ایرادی ندارد اما زمانی که قرار است بحثی به عنوان موضع جمهوری اسلامی ایران اعلام شود، چند صدایی راجع به مسائل مهمی مانند سوریه پسندیده نیست و فکر می‌کنم موجب سوء استفاده دشمنان خواهد شد.

6 thoughts on “چند نکته در خصوص سخنان آیت الله هاشمی در مازندران”
  1. آخه عباس آقا تو رو چه به این حرفا؟ زبونت رو میدوزن مواظب خودت باش ؟

  2. بله .. گفتن این حرف ها شهامت می خواهد .درود بر آقای اقوامی که حرف مردم را می زند

    موفق ودر پناه حق

  3. صحبتهای اقای اقوامی از سر دلسوزی برای ایران است و بس.حالا تند روی از شاخصه های این بسیجیان بی ترمز دفاع مقدس است.در کل از صداقت و شجاعت اقای اقوامی خوشمان میاد.

  4. تبعیت بی چون و چرای شخص در تمام امور شخصی و سیاسی اش از دیگری یعنی چوب خشک بودن! انفعال را هیچ عقل ناقصی نمی پذیرد! کار آیت الله عین عقلانیت و روشنگری مردم از واقعیات مقلوبه ی حاکمان است! دنیا این واقعیت را که اسد چنین کاری را در حق مردمش کرد پذیرفت حال شما خلافش را بگین موضوع که عوض نمیشه!!

  5. من فقط این رو میدانم.. چه سوریه سقوط کنه و چه نکنه کشور ما ایران زیر بار زور (مستقیم) هیچ کشوری نخواهد رفت.. چه اون کشور اسرائیل متجاوز باشه و چه آمریکای جنایت کار و سلطه جو.. البته آمریکا در حساب کتابهایش با پیشینه ی ملت ایران کاملن آشنایی داره و خیلی خوب میدونه گرداب ایران عراق یا افغانستان و یا حتی مصر نیست که بخواد بیاد توش شنا کنه… اینجا ایرانه.. درسته سختی می کشیم.. درسته برخی ناملایمتی ها وجود داره.. اما تاریخ چند هزار ساله ی ما از باستان تا دوره ی دفاع مقدس و تا امروز نشون داده مردم زمانی که لازم باشه برای خاک اهورائیشون هر کاری میکنن… آمریکای کثیف هم از همین میترسه..

  6. عباس تو برو سیگارتو دود کن…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *