آيت الله سيد موسي صدر به تاريخ 3 شهريور 1357 به دعوت معمر قذافي ، وارد ليبي شد و از روز 9 شهريور ماه تا كنون هيچ اطلاعاتي از شرنوشت ايشان وجود ندارد.
به گزارش هراز به نقل از  مشرق ، آيت الله سيد موسي صدر (كه در ميان شيعيان جهان به «امام موسي صدر» شهرت دارد) ، رييس «مجلس اعلي شيعيان لبنان» و موسس سازمان «امل» (افواج المقاومة البنانية) ، روز 14 خرداد ماه سال 1307 هجري در محله «چهارمردان» واقع در شهر مقدس «قم» و در خانواده مرجع مسلم زمان «آيت الله العظمي سيدصدرالدين صدر» متولد شد.
به دنبال رحلت آيت الله سيد عبدالحسين شرف الدين ، پيشواي وقت شيعيان لبنان، سيد موسي صدر در سال 1338 به لبنان هجرت نمود و مسئوليت رهبري شيعيان لبنان را بر عهده گرفت و به زودي با نام «امام موسي صدر» آوازه اش در تمامي لبنان پيچيد .
آيت الله سيد موسي صدر به تاريخ 3 شهريور 1357 به دعوت معمر قذافي ، وارد ليبي شد و از روز 9 شهريور ماه تا كنون هيچ اطلاعاتي از سرنوشت ايشان وجود ندارد. قذافي مدعي بود كه ايشان از ليبي خارج شده و به ايتاليا رفته است اما به دنبال سقوط رژيم قذافي ، «عبدالرحمن غویله»، افسر سابق اداره گذرنامه لیبی، که پیش از این در پاسخ به قاضی تحقیق ایتالیایی مدعی شده بود که گذرنامه امام موسی صدر و دو همراهش را دریافت کرده و مهر زده و آنان از لیبی خارج شده‌اند، در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الجزیره، این اظهارات خود را تکذیب کرد.
آن چه مشاهده مي كنيد تصويري است از گذرنامه سياسي  آيت الله موسي صدر كه در حقيقت آخرين نشانه رسمي موجود از ايشان است كه توسط ر‍ين قذافي به رسانه ها تحويل داده شد:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *