هراز نیوز :محسن مسلم خا ني معاون پشتیبانی واجرائی سازمان شهرداریهاو دهیاریهای کشوردرحاشیه مراسم افتتاح بلوار آیت الله میرزاهاشم آملی در مصاحبه اختصاصی با اشاره به اینکه در راستاي اجرائي شدن تفاهم نامه همكاري مشترك سازمان شهرداري ها و دهياري هاي كشور و سازمان انرژي هاي نو در زمينه توجه ويژه به موضوع استحصال و بازيابي انرژي از منابع طبيعي و حمايت فني شهرداري ها در زمينه اجراي پروژههاي مذكور گفت محل هاي دفن زباله در20 شهر بزرگ كشور واجد پتانسيل لازم جهت اين موضوع شناخته شدندكه در صورت اجراي پروژه ها با رعايت استاندارد و ضوابط فني از تسهيلات اختصاص يافته توسط سازمان شهرداري ها و دهياري هاي كشور بهره مند خواهند شد.
وی افزود:ميزان انرژي الكتريكي برق توليدي از محل هاي دفن پسماندها در اين20 شهر حدود 38 مگاوات بر ساعت تخمين زده مي شود كه عدد قابل توجهي مي باشد.
همچنين برآورد هزينه مورد نياز براي اجراي اين پروژه ها در 20 شهر حدود 600 ميليارد ريال است .
مسلم خانی گفت با توجه به ارزيابي هاي به عمل آمده،اين پروژه ها از توجيه اقتصادي بسيار بالائي برخوردار است و وزارت نيرو در حال حاضر هر كيلووات ساعت برق را به قيمت1300 ريال خريداري مي كند. همچنين بازگشت كل سرمايه گذاري انجام شده سه سال خواهد بود.
وی افزود سازمان شهرداري ها و دهياري هاي كشور به اين منظور يكصد ميليارد ريال تسهيلات قرض الحسنه جهت كمك به اجراي پروژه هاي مصوب كميته فني كه استانداردها و ضوابط فني تعيين شده را رعايت نمايند ،پرداخت خواهد كرد.وی بیان اینکه سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور امسال 800 دستگاه خودروي آتش نشاني توزيع مي كند گفت در حال حاضر نسبت به عقد قرارداد تعداد 400 دستگاه خودرو آتش نشاني اقدام شده است كه از اين تعداد تاكنون 100 دستگاه بين شهرداريها توزيع و بر اساس برنامه زمانبندي 300 دستگاه ديگر نيز تا پايان نيمه اول سال در اختيار شهرداريها و دهياريهاي واجدشرايط قرار خواهد گرفت.
وي در ادامه افزود: با توجه به ساخت و تجهيز ايستگاههاي آتش نشاني جديد در سراسر كشور و لزوم تجهيز فوري اين ايستگاهها با هدف خدمت رساني به مردم عزيز كشورمان، معاونت پشتيباني و امور اجرائي سازمان شهرداري ها و دهياري هاي كشور برنامه ريزي هاي لازم را براي خريد تعداد 400 دستگاه خودروي آتش نشاني جديد ديگرو توزيع آن تا پايان سالجاري انجام داده است. معاون پشتيباني و امور اجرائي سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور همچنين اعلام كرد :طي فعاليت دولت نهم در مجموع 11 هزار و 260 دستگاه اتوبوس و از ابتداي فعاليت دولت دهم نيز سه هزار و 514 دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسراني درونشهري كشور اضافه شده است .
مسلم خاني افزود: تا خاتمه سال 1390پيش بيني مي شود 2100 دستگاه اتوبوس ساخت كارخانه هاي داخلي توليد و تحويل سازمان هاي اتوبوسراني شهرداري ها شود.
وي همچنين با اشاره به فعاليت 95 سازمان اتوبوسراني در شهرداري هاي كشور گفت : طرح نظر سنجي از شهروندان در زمينه آگاهي از نظرات آنها نسبت به خدمات ارائه شده توسط اين سازمانها در 20 شهر كه به صورت نمونه انتخاب شده اند ، آغاز شده و ديدگاه هاي شهروندان در زمينه امكانات و تسهيلات موجود در اتوبوس ها استخراج و در برنامه ريزي هاي آتي مورد توجه قرار مي گيرد و منبعد اتوبوس هاي درون شهري طبق نظر شهروندان و با امكانات مورد نظر انها توليد و خريداري مي شود.