فرماندار آمل جزییات صندوق و شعبات اخذ رای برای انتخابات در شهرستان آمل را اعلام کرد.
یدالله اکبرزاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران در نشستی خبری با اشاره به اینکه 453 شعبه اخذ رای در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی در شهرستان آمل در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: از این تعداد 428 صندوق ثابت و 25 صندوق سیار خواهد بود.
وی گفت: در سال جاری 885 صندوق اخذ رای برای انتخابات در نظر گرفته شده که این میزان نسبت به انتخابات گذشته دو صندوق اضافهتر است که آن نیز برای سهولت دسترسی مردم تهیه شده است.
اکبرزاده با اعلام جزئیات شعبات و صندوقهای اخذ رای در بخشها و شهرهای این شهرستان تصریح کرد: در بخش مرکزی آمل 97 شعبه با 193 صندوق در نظر گرفته شده که از این تعداد 96 صندوق ثابت و یک صندوق سیار خواهد بود.
فرماندار آمل افزود: در بخش دابودشت 90 شعبه با 179 صندوق راهاندازی میشود که 89 صندوق ثابت و یک صندوق سیار خواهد بود.
وی ابراز داشت: در بخش لاریجان 53 شعبه با 95 صندوق در نظر گرفته شده که 42 صندوق ثابت و 11 صندوق نیز سیار خواهد بود.
اکبرزاده یادآور شد: در بخش امامزاده عبدالله 39 شعبه با 72 صندوق خواهد بود که از این تعداد 33 صندوق ثابت و شش صندوق سیار است.
وی گفت: در بخش دشتسر 43 شعبه با 85 صندوق خواهد بود که 41 صندوق ثابت و 2 صندوق سیار در نظر گرفته شده است.
رئیس ستاد انتخابات شهرستان آمل با اشاره به شعبات اخذ رای در شهرهای شهرستان آمل اظهار داشت: در شهر آمل 120 شعبه با 237 صندوق اخذ رای به صورت 117 صندوق ثابت و سه صندوق سیار جمع آوری آراء مردم را بر عهده خواهند داشت.
وی افزود: در شهر دابودشت دو شعبه با چهار صندوق ثابت، در شهر امامزاده عبدالله شش شعبه با 12 صندوق ثابت، در شهر گزنک یک شعبه با دو صندوق ثابت، در شهر رینه دو شعبه با چهار صندوق به صورت یک سیار و یک ثابت در نظر گرفته شده است.
اکبرزاده با اعلام اینکه در مجموع 131 شعبه شهری با 261 صندوق در نظر گرفته شده است، اذعان داشت: در مجموع شهری 127 صندوق ثابت و چهار صندوق سیار خواهد بود.
این مسئول با اشاره به اینکه در مجموع روستایی 322 شعبه با 624 صندوق خواهد بود، بیان کرد: در مجموع روستائی 301 صندوق ثابت و 21 صندوق سیار خواهد بود.