به گزارش هراز به نقل ازمشرق، روزنامه ها آرتص، شبکه تلویزیونی2 و 10 رژیم صهیونیستی ، پايگاه تحليلي”اسمارت”، روزنامه الاهرام  و چند رسانه دیگر منطقه گزارش داده اند، رياست معاونت جهادی حزب الله برعهده شخصي به نام”طلال حميه” جانشين شهيد عماد مغنيه گذاشته شده است که در زمان حيات شهيد مغنيه، سال‌ها معاون وي بود و پس از گذشت بیش از سه سال از ترور، به تازگی جانشين او شده است.

در این تصویر طلال حمیه در کنار عماد مغنیه مشاهده می شود
 
«طلال حمیه» جوان چهل ساله‌اى است که ویژگی‌هاى خاصى دارد و از سوى مغنیه آموزش دیده است. او معاون جهادى مغنیه بود که فرماندهى یگان عملیات ویژه را بر عهده داشت. 
به گزارش هاآرتص، حمیه این اواخر مسوولیت جذب نیرو را در حزب الله بر عهده داشت که در میان آنها جذب افرادى براى القاعده و ارسال آنها به عراق از طریق سوریه نیز صورت مى‌گرفت.
 براساس اعلام منابع لبنانى، وی چند مرتبه به عراق سفر کرده و روابط گرمى با جنبش‌هاى مسلح شیعى در عراق ایجاد کرده است تا با ارتش آمریکا و هم‌پیمانان آن در عراق مبارزه کنند .
هرچند حمیه صلاحیت‌هاى کامل مغنیه، شخصیت کاریزماتیک و شدت عمل وى را ندارد، ولى بنظر مى‌رسد جانشین اصلى وى باشد. 
             
 رسانه های صهیونیستی در گمانه زنی های خود می افزایند: از سوى دیگر هیچ تضمینى نیز وجود ندارد که جانشین وى «ابراهیم عقیل» نباشد چون ممکن است نصرالله با هماهنگى ایران تصمیم بگیرد که همه امور را به یک فرد واگذار نکند و در نتیجه اختیارات وى میان چند تن توزیع شود.

سازمان‌هاى امنیتى اسراییل خوب مى‌دانند که حزب‌الله و ایران که صبری آهنین و حافظه‌ای قوی دارند، خواستار انتقام‌گیری هستند و بدون شک به پرتاب کاتیوشا و نفوذ از طریق مرزهاى شمالى اکتفا نخواهند کرد. بلکه تلاش خواهند نمود تا سفارت اسراییل در یکى از کشورهاى آفریقایى یا آسیایى را منفجر یا یکى از هواپیماهاى خطوط هوایی «العال» را هدف قرار دهند .

حتی احتمال دارد یکى از شخصیت‌هاى سیاسى اسراییل را ترور یا در داخل سرزمین‌های اشغالی دست به عملیات بزنند. این سوال در نهایت همچنان مطرح است که آیا ترورها اراده تروریست‌ها را مختل خواهد ساخت؟

بنابر اظهارات اين منابع، حميه در عمليات شهادت طلبانه 1992 ميلادي در بوئنوس آيرس هم حضور داشته است.مقامات رژيم صهيونيستي اکنون در توهم و وحشت حمله اي جديد از سوي سازمان حزب الله لبنان به سر مي‌برند. آنها معتقدند که طلال حميه، در انتقام ترور مغنيه، نقاط استراتژيک، نظامي و امنيتي اين رژيم را هدف قرار خواهد داد..

در گزارش اين منابع، ادعا شده دست راست حميه و محافظ شخصي وي، فردي به نام”احمد الفايد” است که 10 سال پيش پس از ورود به لبنان به حزب الله پيوست.

اما بر اساس اين اظهارات، مهندس و طراح بمب گذاري در دستگاه عمليات خارجي حزب الله فردي به نام”علي حسين نجم الدين” يک متخصص ادوات نظامي است. وي متهم برنامه‌ريزي عمليات عليه سفارتخانه رژيم صهيونيستي در آذربايجان در سال 2008 ميلادي بود که پس از دستگيري، مدتي را با يکي از دوستانش به نام”علي کرکي” در زندان‌هاي آذربايجان سپري کرد و پس از اثبات واهي بودن اين اتهام، از زندان آزاد شد و به لبنان بازگشت.

اين منابع همچنين از فردي به نام”مالک عبيد” نام برده اند که کارشناس مواد منفجره است و ادعا مي‌شود در عمليات بمبگذاري در سفارت رژيم صهيونيستي در آرژانتين در سال 1992 مشارکت داشته و حضوري آشکار در جامعه دارد و خود را تعميرکار کولر معرفي مي‌کند. منابع اطلاعاتي رژيم صهيونيستي تأکيد مي‌کنند: نجم الدين و عبيد، از جمله مهندسان بسيار کارآزموده و خبره در بمبگذاري و ادوات نظامي به شمار مي‌آيند و از اين حيث، خطري ملموس و آشکار براي اهداف احتمالي رژيم صهيونيستي هستند.

از ديگر نام‌هاي ذکر شده در ليست منابع اطلاعاتي رژيم صهيونيستي فردي به نام”نعيم حريس” است که يک بازرگان و تاجر لبناني است و به گفته منابع اطلاعاتي صهيونيستي از سوي دستگاه، مأمور يافتن مزدور براي حزب الله در سراسر جهان است.

به ادعاي اين گزارش، وي داراي شناسنامه برزيلي است و خود را تاجر تلفن‌هاي همراه معرفي مي‌کند.غير از آن فرد ديگري به نام”محمد طاهر اوغلو” که داراي تابعيت و شناسنامه ترکي است،‌ نيز بسان حريس اقدام به جذب نيرو براي حزب الله مي‌کند. به ادعاي نويسندگان اين گزارش، فردي به نام”ماجد الذکور” نيز مسؤول تهيه رواديدها و گذرنامه‌هاي جعلي است که هنگام اجراي عمليات‌هاي شهادت طلبانه مورد استفاده قرار مي‌‌گيرد.

به نظر می رسد گمانه های جدید رسانه های صهیونیستی، تاکتیکی روانی برای نشان دادن سیطره امنیتی بر حزب الله است چرا که موج جدید این گمانه ها با دستگیری یک جاسوس اسرائیلی در تشکیلات حزب الله آغاز شده و رژیم صهیونیستی با انتشار ادعاهای جدید در صدد آن است که خود را همچنان مسلط بر تشکیلات درونی حزب الله نشان دهد تا شاید در سالگرد جنگ 33 روزه غم سنگین آن شکست را به فراموشی بسپارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *