سندی که می بینید، آخرین دستور کتبی است که حاج همت پیش از شهادتش، به دست خود نوشته است:
آخرین دستور «حاج همت»+سند

به گزارش هرازنیوز به نقل از جهان نیوز، محمد ابراهیم همت، در 12 فروردین 1334 در شهرضا به دنیا آمد. پس از دریافت دیپلم متوسطه، وارد دانشسرای تربیت معلم شد و در سال 1354 فارق التحصیل گردید و معلم شد. او از فعالین سیاسی استان اصفهان علیه حکومت پهلوی بود و پس از پبروزی انقلاب اسلامی، ابتدا به جهاد سازندگی و سپس به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست. ابراهیم همت پس از شهادت حاج احمد متوسلیان در لبنان در سال1361،  به فرماندهی لشکر 27 محمد رسول الله(ص) منصوب شد و تا زمان شهادتش در عملیات خیبر در تاریخ 17 اسفند 1362، این مسئولیت را بر عهده داشت.
محمد ابراهیم همت که در سال های جنگ به “حاج همت” معروف شد، از محبوب ترین فرماندهان سال های دفاع مقدس به شمار می رود و روحیات و اخلاقش زبانزد رزمندگان دفاع مقدس بوده و هست.
سندی که می بینید، آخرین دستور کتبی است که حاج همت، ده روز پیش از شهادتش، به دست خود نوشته است:
بسیجیان دریادل از پیاده روی زیاد خسته میشوند لذا لازم است امشب چند تویوتا +سه یا چهار کمپرسی با یک مسئول بفرستید نزد دستواره. همچنین وسایل حمل و نقل دو گردان قدس کرج را به خط بدهید.
حاج همت
7/12/62

3 thoughts on “آخرین دستور «حاج همت»+سند”
  1. شهدا را یاد کنیم با ذکر صلوات.
    شهدا ، شهید همت در دل ما برای همیشه تا ابد خواهید ماند.
    شهیدان دوستان داریم.
    انشاا… که شفیع ما باشید.
    یاعلی.

  2. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

    هَلْ جَزَاء الْإِحْسَانِ إِلَّا الْإِحْسَانُ … مگر پاداش احسان جز احسان است .؟!

    اگر دولت محترم و مجلس محترم اراده پرداخت حق الناس مستمری حقوق رزمندگان و جانبازان زیر 25٪( که درصدی من درآوردی است که یعنی هیچ ) را ندارند ؟!
    نا امید نمی شویم ؟!
    و اگر عمری مانده باشد ؟!
    دل به مجلس بعدی و نمایندگان جدید می بند یم ؟!
    و دل به دولت بعدی و رئیس جمهور جدید می بند یم ؟!
    که :
    سیبی که بالا میرود و پائین میآید هزار چرخ میخورد …

    http://mkhakpour9.persianblog.ir

  3. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
    هَلْ جَزَاء الْإِحْسَانِ إِلَّا الْإِحْسَانُ … مگر پاداش احسان جز احسان است .؟!

    رزمندگان فراموش‌شدگان جنگ
    تاریخ ایران سه شنبه 29 اسفند 1391
    اگر از موضوع فراموش شده ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عبور کنیم نوبت به رزمندگان جنگ می‌رسد. آن‌هایی که هشت سال جنگیدند و امروز در غبار زمان و سختی‌های زندگی فراموش شده‌اند. هر چند گروه زیادی از رزمندگان جنگ از فیض شهادت و جانبازی بی‌نصیب ماندند ولی تاثیرات پس از جنگ هنوز در روح و جسم آنان باقی مانده است. سوال اینجاست آیا سازمان‌های مسوول اقدامی برای پایش سلامت رزمندگان کرده‌اند؟ آیا رزمندگان دوران دفاع مقدس تسهیلات دریافت می‌کنند؟ آیا خانواده آن‌ها از خدمات رزمنده‌ای سرپرست خانوار بهره‌مند هستند؟ که پاسخ‌ها مشخص است! چرا که لایحه حمایت از ایثارگران سال‌هاست در کش و قوس مجلس و مجمع تشخیص مصلحت خاک می‌خورد.
    جانبازان همچنان به دنبال اثبات جانبازی

    ولی ماجرای بعد از جنگ همین جا به پایان نمی‌رسد. در این میان ده‌ها هزار جانباز شیمیایی و اعصاب و روان که مدرکی برای اثبات قربانی بودن خود ندارند سال‌هاست در انتظار رای کمیسیون‌های پزشکی بنیاد شهید هستند تا جانبازی خود را اثبات کنند. در این میان تعداد زیادی از این جانبازان در این سال‌ها غریبانه شهید شده و نامشان هیچ گاه به عنوان شهید ثبت نشده است.
    هنوز جنگ ادامه دارد
    بله ما داریم در مورد مشکلات رزمندگان، جانبازان و جامعه پس از جنگ تحمیلی سخن می‌گوییم.
    ما از هشت سال جنگ تحمیلی سخن می‌گوییم که ۲۲ سال از آن گذشته ولی آثارش همچنان باقی است. از خرمشهری که عروس خاورمیانه بود و هنوز مردمانش انگار در شهری جنگ‌زده زندگی می‌کنند. از خوزستان و ایلام‌غرب و بانه می‌گویم. آری هنوز آثار جنگ باقی است انگار هنوز جنگ ادامه دارد. وقتی صدای نعره‌های جانباز اعصاب و روان را از خانه اجاره‌ای در یافت‌آباد می‌شنوم، وقتی دستان پینه بسته همسر جانباز ۵ درصد شیمیایی در شالیزار را می‌بینم که برای تامین داروی همسرش کار می‌کند به خود می‌گویم آری هنوز جنگ ادامه دارد.
    بهتر است برای یک بار هم شده گروهی متخصص و کار‌شناس و دلسوز دور هم بنشینند و محاسبه کنند برای بازماندگان از جنگ چه اقداماتی انجام شده، وضعیت ترویج فرهنگ ایثار چیست؟ چقدر هزینه شده و چه پول‌هایی به بهانه‌های واهی هدر رفته است. کدام راه را اشتباه رفتیم و در کدام برنامه موفق بودیم. و سوال آخر اینکه ما بعد از شهدا چه کردیم.
    منبع: خبرگزاری مهر
    شنبه 1 مهر 1391 14:56
    http://mkhakpour9.persianblog.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *