برای پاسخ دادن به این سوال باید به اهمیت مقطعی که این جنجال سازی ها در آن اتفاق می افتد، توجه داشت.
محمود احمدي رئيس جمهور كشورمان چهارشنبه هفته گذشته سخنانی درباره دخالت سپاه در انتخابات نظام پزشكي بيان كرد كه بار دیگر جنجال جدیدی در کشور ایجاد کرد.رئیس جمهور در حاشیه هیات دولت در پاسخ به سوال خبرنگاري درباره نتایج انتخابات نظام پزشکی گفت: من فکر می‌کنم همه چیز در کشور باید بر اساس قانون باشد و اگر بخواهند از قانون عبور کنند کارشان اعتبار ندارد.

احمدی‌نژاد گفت: اگر نهادها و دستگاه‌هایی هم بخواهند دخالت کنند در مسائل قانونی و فراقانونی عمل کنند، آن هم اعتباری ندارد.وی افزود: نظام پزشکی بالاخره یک قانون دارد و قانون هم کاملا مشخص است و باید از یکی دو نهاد درباره افراد استعلام بکنند.

وی افزود: « این نهاد (سازمان نظام پزشكي) یک نهاد صنفی است و متعلق به جامعه درمانی کشور است و نباید نهادهایی که در آن مسئول نیستند در آن دخالت کنند به خصوص نهادهای امنیتی، اطلاعاتی سپاه و اطلاعاتی غیر سپاه. این نهاد یک نهاد پزشکی است و باید مال خودشان باشد و به جامعه خدمت کنند».

سخنان رئیس جمهور درباره دخالت سپاه در انتخابات نظام پزشکی در حالی بیان شد که وی قبل از برگزاری این انتخابات اعلام کرده بود که « چنانچه روند اصلاح نشود و افرادی که بدون دلیل قانونی رد صلاحیت شده اند با تجدیدنظر احقاق حق نشوند، برگزاری انتخابات خلاف قانون و از نظر اینجانب باطل است»

سوابق چالش هاي احمدي نژاد با سپاه

سخنان اخير رئيس جمهور درباره سپاه از آن جهت حائز اهميت است كه طی سال های اخیر انتقادات وی به این نهاد انقلابی شدت گرفته است.

رئيس جمهور بيستم ديماه و يك روز پس از آنكه حجت الاسلام علي سعيدي نماينده ولي فقيه در سپاه از مهندسي انتخابات سخن گفت، در حاشيه هيات دولت در پاسخ به پرسش خبرنگاري درباره مهندسی انتخابات از سوي سپاه گفت: انتخابات مال ملت است. این حرف امام و رهبری است. وي تصريح كرد: تجربه نشان داده است هرکس بخواهد مردم را مدیریت کند مردم او را مدیریت می کنند.

در واكنش به اظهارات رئيس جمهور دو نفر از مقامات سپاه يعني معاون فرهنگي و سخنگوي سپاه مواضع اين نهاد انقلابي در قبال انتخابات را صراحتا اعلام و تاكيد كردند كه سپاه هيچ گونه دخالتي در انتخابات ندارد. حمیدرضا مقدم فر معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واكنش به اين حادثه با بيان اينكه بهتر بود رئيس جمهور پیش از هرگونه اظهارنظر، درباره صحت و سقم ادعای خبرنگار مزبور اندکی تحقیق می کردند، گفت: منظور حجت الاسلام سعيدي نماينده ولي فقيه در سپاه به هیچ وجه مهندسی به معنای جابجایی آرا یا مهندسی آرا و دست بردن در انتخاب مردم نیست، اما رسانه های بیگانه که دروغگویی و وارونه نمایی آنها دیگر برای هیچ فرد منصفی قابل انکار نیست، با تحریف سخنان ایشان، اینگونه وانمود کرده اند که آقای سعیدی از مهندسی آرای مردم در انتخابات ها سخن گفته و آن را وظیفه ذاتی سپاه دانسته اند. سردار رمضان شريف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه نیز در واکنش به ادعاهای مطرح شده پیرامون دخالت سپاه در انتخابات گفت: ادعاهای مهندسی شده پیرامون دخالت سپاه در انتخابات محکوم به شکست است.

سپاه اموال خود را واگذار كند

احمدي نژاد آذر امسال نيز از سپاه خواست براي كمك به پيشرفت كشور بخشي از اموال خود را واگذار كند. وي كه در «همایش سراسری فرماندهان و مدیران قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء سپاه» سخن مي گفت،‌ با بيان این ‌که وزارتخانه‌ها با واگذاری اموال و زمین‌های خود به سازمان اموال، می‌توانند به پیشرفت کشور کمک کنند، گفت: «سپاه نیز اموال و زمین‌های فراوانی در تهران و شهرهای مختلف در اختیار دارد که می‌تواند بخشی از آن را تبدیل کرده و مورد استفاده قرار دهد.»

هر چند در برابر اين موضوع هيچ مقام رسمي سپاه موضع گيري نكرد،‌اما منصور حقيقت پور عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در گفت و گو با يكي از روزنامه ها با اشاره به نظامي بودن سپاه گفت: بهتر است رئيس جمهور براي سپاه تعيين و تكليف نكند. اين نهاد زير نظر ولي فقيه است.

پاسخ سپاه به اتهام قاچاق

رئيس جمهور همچنين تيرماه سال 90 در «همايش تخصصي راهبردهاي نوين در پيشگيري و مبارزه با قاچاق كالا و ارز» طي سخناني از مراكزي سخن گفت كه اسكله هاي خارج از كنترل گمرك را در اختيار دارند و دست به جابجايي غيرقانوني و گسترده كالا مي زنند. وي هر چند نامي از سپاه به ميان نياورد اما از اصطلاحاتي همچون «برادران قاچاقچي» استفاده كرد.

در واكنش به اظهارات احمدي نژاد،  سردار جعفري فرمانده كل سپاه استفاده تجاري از اسكله هاي سپاه را بحثي انحرافي خواند كه توسط افرادي كه ذينفع هستند مطرح مي شود. اين مقام عالي رتبه سپاه افزود: اين افراد با مطرح کردن چنين بحثهايي، قصد دارند توجه دولت و دستگاه هاي ديگر را از جايي که قاچاق اصلي کالا اتفاق مي افتد، منحرف کنند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در عين حال تصريح کرد: نيروهاي مسلح به طور طبيعي به دليل وضعيت نظامي که دارند، اسکله هايي نظامي در اختيارشان است که در آنها هيچوقت بحث تبادل کالا صورت نمي گيرد و اين مسايل صحبتهاي انحرافي است که مطرح مي کنند.

پشت پرده اتهامات پي در پي جریان انحرافی

درباره سخنان رئيس جمهور راجع به نهاد انقلابي همچون سپاه سوالي كه مورد توجه است اين كه، این اتهام زنی ها در کجا ریشه دارد؟!  تحلیلگران سیاسی با توجه به رفتارهای جریان انحرافی و بحران سازی های اخیر در فضای کشور، ریشه سخنان رئیس جمهور محترم کشورمان را در این جریان می دانند. چرا که این جریان طی ماه های اخیر به شدت فعال شده و تلاش کرده با هر وسیله ای از جمله به جان هم انداختن قوای سه گانه و حتی نهادهای دیگر مانع خدمتگزاری در کشور شود. اما سوال بعدی که مطرح است این که هدف این جریان از شدت بخشیدن به فعالیت هایش چیست؟

برای پاسخ دادن به این سوال باید به اهمیت مقطعی که این جنجال سازی ها در آن اتفاق می افتد، توجه داشت. جنجال سازی های سیاسی در چند ماه مانده به موعد برگزاری مهم ترین انتخابات کشور یعنی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم تنها یک هدف دارد و آن دامن زدن به ناآرامی کشور و احیانا طراحی های ویژه برای این انتخابات است.

این در حالی است که پیشتر برخی تحلیلگران سیاسی، اعتراض احمدی نژاد به رد صلاحیت های انتخابات نظام پزشکی را به عنوان کارت زرد رئیس جمهور به شورای نگهبان برای اخذ تایید صلاحیت لیدر جریان انحرافی دانسته اند. با توجه به این موضوع می توان اظهارات اخیر احمدی نژاد درباره دخالت سپاه در انتخابات نظام پزشکی را قطعه دیگر پازل نقشه جریان انحرافی برای انتخابات ریاست جمهوری آینده ارزیابی کرد. چرا که این جریان تلاش دارد از راه های مختلف از جمله شایعه احتمال مداخله سپاه در جریان برگزاری انتخابات دور یازدهم ریاست جمهوری در خرداد 92، سلامت این انتخابات را زیر سوال ببرد.

سپاه در نگاه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری

برای آنکه به رسالت و وظیفه خطیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در برهه های مختلف انقلاب اسلامی اشاره داشته باشیم ناگزیر باید به بیانات بنیانگذار انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(رحمه الله) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) اشاره داشت.

امام خمینی(ره)درباره سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فرمودند: «سپاه پاسداران كه ركنی بزرگ در پیروزی انقلاب اسلامی است، با اقتدا به مولای خود سید مظلومان، علیه الصلوة و السلام، نجات بخش ملت ایران و اسلام عزیز از شب های تاریك و ظلمانی ستم شاهی بوده و در پاسدارای از انقلاب و هدف های آن عاملی مؤثر و ركنی ركین بوده و هست.»

«نهاد مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به حق از بزرگ ترین سنگرهای دفاع از ارزش های الهی نظام ما بوده و خواهد بود.»
«من سپاه پاسداران را بسیار عزیز و گرامی می دارم؛ چشم من به شماست، شما هیچ سابقه ای جز سابقه اسلامی ندارید.»
«من به طور جداً و اكید می گویم كه انقلاب و جمهوری اسلامی و نهاد مقدس سپاه پاسداران اسلامی كه به حق از بزرگ ترین سنگرهای دفاع از ارزش های الهی نظام ما بوده و خواهد بود، به وجود یكایك شما (پاسداران) نیازمند است.»

حضرت آیت الله خامنه ای ، رهبر معظم انقلاب نیز درباره سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فرمودند: «سپاه پاسداران در سایه ی روحیه ی انقلابی و معنویتی كه از سرچشمه ی جوشان دل منور و روح مصفای آن امام عارفان و قدوه ی صالحان پیوسته می جوشید و بیش از همه، جوانان رزمنده و خالص سپاه و بسیج را سیراب می كرد توانست نقش تعیین كننده ای را در دفع حمله ایادی استكبار به جمهوری اسلامی ایفا كند و در كنار ارتش و با به كارگیری بسیج مردمی، درس تلخی به دشمنان اسلام بدهد و حفظ و استمرار نظام جمهوری اسلامی را تضمین كند.»

«… سپاه پاسداران انقلاب اسلامی كه مولود مبارك انقلاب اسلامی است، در همه ی جهان پس از صدر اسلام پدیده ی بی سابقه ای است. این پدیده در حقیقت مظهر عینی و مجسمی است برای شعارهای انقلاب اسلامی، شعار ایستادگی در مقابل همه ی قدرت های بزرگ با سلاح اتكال به خدا، شعار غلبه خون بر شمشیر و شعار حركت برای نجات مستضعفان و از همین روست كه سلطه های بزرگ در سراسر جهان با چشم انزجار و نفرت، بدین پدیده ی الهی می نگرند چنان كه به انقلاب اسلامی.»

«سپاه پاسداران نور چشم و عضو اصلی انقلاب است، چرا كه از بطن انقلاب روییده، رشد كرده و رو به كمال است.»

«برجستگی سپاه، در همراهی «سلحشوری نظامی» با «خلوص معنوی» بوده و همه ی موفقیت ها از هماهنگی این دو ناشی شده است و این عنصر اصلی كه صفت مجاهدان جلیل القدر صدر اسلام و پایه گذاران افتخارات تاریخی اسلام است، همواره باید در سپاه پاسداران حفظ شود.»

آیا رویکرد سپاه تغییر کرد یا مواضع رئیس جمهور؟

مرور سخنان قبلی رئیس جمهور در جمع فرماندهان سپاه و بسیج به خوبی نشاندهنده آن است که انتقادات اخیر احمدی نژاد کاملا تحت تاثیر اطرافیانش شکل می گیرد. به نظر می رسد حلقه اطراف رئیس جمهور محترم خبرهای بی سندی را به وی منتقل کرده و او بدون بررسی صحت و سقم آنان اقدام به اظهارنظر رسانه ای می کند.

مواضع قبلی رئیس جمهور نشان می دهد، احمدی نژاد طی دولت نخست خود بیشترین رغبت را به حضور در جمع اعضای سپاه و بسیج داشت و هر وقت توانست در راستای ضرورت نقش آفرینی اعضای این نهاد انقلابی سخن راند.
شفاف- مهدی سلحشور:

حضور رئیس جمهور در جمع اعضای سپاه و بسیج و اظهارات او در باب تعریف و تمجید از این نهاد انقلابی

تاریخ

مجلس

اهم گفته ها

17 اردیبهشت 85

جمع فرماندهان سپاه و بسیج

خداى بزرگ را سپاسگزارم توفيق داد امروز به زيارت جمعى از بهترين ياران انقلاب، فداكاران در مسير تحقق آرمانهاى اسلامى و سربازان خط سرخ ولايت برسم

20 شهریور 86

مجمع سراسري فرماندهان سپاه پاسداران

دشمنان در پي شكست نقشه هاي 300 ساله خود براي تسلط بر ملت ها و به دليل ايستادگي و استقامت فرزندان ملت ايران، از سپاه عصباني هستند. سپاه پاسداران انقلاب اسلامي پرچمدار تحول گرايي بوده و همراه با نظم وانسجام، تحول در عرصه هاي مختلف را به عنوان لازمه بالندگي و نشاط دنبال كرده است .

8 آبان 86

يادواره شهيد فهميده و سي و شش هزار شهيد دانش آموز

بسيج تجلي همه خصلت هاي عالي ملت ايران و ويژگي‌هاي ارزشمند انسان‌هاي برجسته تاريخ است. بسیج شعله فروزاني است كه در ظلمات حاكميت ماده پرستي و انسان‌هاي زورگو، چراغ هدايت محسوب مي‌شود و بسيجي ، قله بلند، چشمه زلال و آينه عشق، ايمان، جهاد و شهادت است .

3 بهمن 86

نهمين همايش سراسري مسيولين و هاديان سياسي سپاه

خدا را سپاسگزاريم كه ملت ايران و سپاه پاسداران و بسيج دلاور پرچمدار و منادي اين فرهنگ عزت آفرين و حيات بخش(عاشورا) است.

10 خرداد 87

گردهمايي فرماندهان و مسوولين بسيج

خدا را سپاسگزارم كه امروز سپاه و بسيج ما با همين فرهنگ و نگاه در ابعاد ميليوني و دهها ميليوني، امواج طوفاني انساني، در وسط همه صحنه هاي انقلاب ايستاده اند. خدا را سپاسگزاريم كه امروز سپاه و بسيج تحت يك فرماندهي مؤمن، شجاع و انقلابي و با تدبير، برادر عزيزمان جناب آقاي جعفري، راه نوراني خود را به سمت قله هاي ايمان و عمل صالح به سرعت طي مي كند.

5 آذر 87

اجتماع بزرگ بسيجيان سپاه محمد رسول الله (ص) منطقه تهران بزرگ

وظيفه بسيج نه تنها دفاع از ارزشها و آرمانها بلكه بازكردن راهي نو و صحيح براي هدايت بشريت است

4 مرداد 88

به مناسبت روز پاسدار و در هیات دولت

نام سپاه يادآور معنويت و خلوص و فداكاري است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نقطة اطمينان انقلاب و ارزش‌هاي انقلاب است. روحيه ايثارگري در سپاه موج مي‌زند و اين از تأسي پاسداران به امام حسين(ع) است.

22

تیر 89

مجمع سراسري فرماندهان سپاه

ماموريت سپاه تنها صيانت از انقلاب در ابعاد دفاعي نيست بلكه صيانت از ارزش ها ، آرمان ها و فرهنگ انقلاب در عرصه هاي گوناگون از مسووليت هاي اين نهاد انقلابي است/ سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نه تنها نقطه اطمينان و امنيت خاطر ملت ايران بلكه همه يگانه پرستان آزادي خواه و عدالت طلب جهان است. امروز سپاه به نماد تعالي انسان، شكوفايي و خودباوري يك ملت در برابر ستمگران و دفاع از مظلومان جهان تبديل شده است

5 thoughts on “پشت پرده اتهامات اخير دولت علیه نهادهای انقلابی + مواضع فعلی و گذشته احمدی نژاد”
  1. کاری نداریم چرا و سر چی بین سپاه و رئیس دولتی که با سرکوب و حمایت همه جانبه، چهار ساله سر کاره و 85درصد کابینه اش از سرداران همین سپاه هستند، اختلاف افتاده؛ اما واقعاً از نظر شما ادعاهای احمدی نژاد که بخشیش رو ذکر کردین راسته یا دروغ

  2. اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
    وَالتِّينِ وَالزَّيْتُونِ . سوگند به انجير و زيتون … إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ فَلَهُمْ أَجْرٌ غَيْرُ مَمْنُونٍ . مگر كسانى را كه گرويده و كارهاى شايسته كرده‏اند كه پاداشى بى‏منت‏خواهند داشت … أَلَيْسَ اللَّهُ بِأَحْكَمِ الْحَاكِمِينَ . آيا خدا نيكوترين داوران نيست . ؟!
    باید از گفتنی هایی گفت که احتمالاً بسیاری آنرا می دانند ولی جرأت ابراز آنرا حتی برای خودشان ندارند ؟!

    و رزمنده علیه رزمنده درست کرده اند ؟!

    و منتخبینی و گزینشی از خانواده محترم شهید و جانبازان عزیز بالای 50٪ را مکفی نسبی رسیدگی می کنند و جایزه ها و یادواره ها و امکانات و تبلیغ ها می کنند . و همین گروه در همه مجامع سخنگوی رزمنده ها و جانبازان شده اند و با مسئولین دور هم در تسلسل طرح و اصلاحیه غرق شده اند و هیچ مسئولیتی در امور رزمنده ها را نمی پذیرند . که بعظآً مخالفت هم می کنند ؟! انگار که می خواهند از جیب خود بپردازند و با اینکه نمی خواهند رزمنده جان تازه بگیرد ؟!
    که مثلا به رزمنده ها رسیدگی می کنند .
    و آنچنان هجمه ای درست کردند که اجازه نمی دهند از رزمنده ها اطلاع رسانی کنند ؟! و اجازه نمی دهند که مسئولین محترم هم به رزمندگان رسیدگی کنند ؟!
    ولی بقیه همین خانواده شهید و جانباز یالای 50٪ هم همه موقع از کمبود دارو و خانه و حقوق و زندگی معمولی در رنجند و دنبال کمک هستند ؟!
    و اینکه جانباز زیر 25٪ درست کردند که وقتی مستمری حقوق نمیدهند .چه جانبازی محسوب که نمی شوند ؟!
    و رزمنده و جانباز زیر 25٪ را جامعه هدف درست کردند که یعنی خاموش شوند ؟!
    و اما بگویم که اگر به رزمنده ها رسیدگی شود کاری به امورات جامعه ندارند ؟! و حق طلبی در جبهه را دستور داشتند ؟! و امروز را فقط برای چند روز گذران زندگی خواستارند و بس ؟! مطمئن باشید در کار دیگران دخالت نمی کنند ؟! قدرتش را هم ندارند ؟!
    و هر چند وقت از لایحه جدید و یا اصلاحیه حرف می زنند که اصلا ربطی به رزمنده ها و جانبازان زیر 25٪ ندارد ؟! و فقط مربوط به معدودی از جانبازان بالای 50٪ درصد است که جامعه را معرفی کنند ؟! در صورتی که رسیدگی به همه امور خانواده شهید و جانبازان بالای 50٪ و همه جانبازان و رزمنده ها در یک روز قانون گذاری قابل حل و رسیدگی است ؟!
    و اینکه فانونی نانوشته که هر که را برای تعیین رسیدگی به امور رزمنده ها تعیین می کنند ؟! دافع رزمنده هستند و اینکه نباید کسی به جمع ایثارگران قدیم اضافه شود ؟!
    و اما ایثارگر وافعی : رزمنده ها هستند ؟!
    1- چه کسی شهید عزیز را به پشت خط آورد ؟!
    2- چه کسی جانباز عزیز را به پشت خط آورد و او را از شهادت نجات داد ؟!
    3- چه کسی جلوی عراق را گرفت که ایران را اشغال نکند ؟! من رزمنده جلوی اشغال ایران را گرفتم . ؟! 4- شهید عزیز که شهید شده بود و جانباز عزیز که در مراقبت پزشکی بود و آزاده عزیز که اسیر شده بود ؟!
    5- پس این رزمنده ها بودند که آزاده را آزاد کردند .. و این رزمنده بود که جنگ را پیروز کرد و ایران را آزاد کرد ؟! و مالک اصلی رزمنده است که مظلوم واقع شده است ؟!
    6- حالا کاری کردند که همین همرزمان را بر علیه رزمنده ها قرار دادند ؟! که نه تنها از رزمنده ها حمایت نمی کنند ؟! بلکه بر علیه رزمنده ها اقدام هم می کنند . و این را رسم جامعه کرده اند ؟!
    7- و اما از این کار هدف دارند که هر طور خواستند تجارت کنند و به هر نحو که خواستند از منابع ملی سود ببرند ؟! و رزمنده مدافع حق و حقیقت نتواند جلوی سود جویان را بگیرد ؟!
    8- اگر اسلام حقیقت است ؟! که باید حق رزمنده ها را بدهند ؟! و اگر اسلام حقیقت نیست ؟! که حق ما رزمنده ها و جانبازان زیر 25٪را به زور غصب گرده و گرفته اند و ما مظلوم واقع شده ایم . ؟!
    و چون ما زورمان به زراندوزان و زورمندان نمی رسد . بناچار غم نان را مجبوریم که بپذیریم ؟!
    8- دولت و مجلس هر کدام مجزا اگر بخواهند که حق رزمنده ها را بدهند فقط در یک روز می توانند اقدام کنند . و بیشتر از یک روز هم نیاز ندارند . و چرا اینکار را نمی کنند ؟! شما بگویید ؟! من که این همه گفتم ؟! البته باز هم بیشتر از این هم خواهم گفت ؟!
    که من زمین ایران را و ثروت ایران را و جان و مال مردم ایران را نجات دادم و امروز قدرت و میز و دستور زر و زور دست دیگران است ؟!و خودمان در مانده هزینه زندگی شده ایم ؟!
    9- البته اگر وضع تجارت و اقتصاد و بانک و گران فروشی و زمین خواری و وام بانکی و حقوق و پاداش و رفاه مردم و تهدید خارجی و تهدید داخلی و فرهنگ و محیط زیست و صنعت و کشاورزی و … خوب است ؟!
    خدا را شکر می کنم و به مسئولین عزیز تبریک می گوییم ؟!

    http://mkhakpour9.persianblog.ir/

  3. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

    هَلْ جَزَاء الْإِحْسَانِ إِلَّا الْإِحْسَانُ … مگر پاداش احسان جز احسان است .؟!

    اگر دولت محترم و مجلس محترم اراده پرداخت حق الناس مستمری حقوق رزمندگان و جانبازان زیر 25٪( که درصدی من درآوردی است که یعنی هیچ ) را ندارند ؟!
    نا امید نمی شویم ؟!
    و اگر عمری مانده باشد ؟!
    دل به مجلس بعدی و نمایندگان جدید می بند یم ؟!
    و دل به دولت بعدی و رئیس جمهور جدید می بند یم ؟!
    که :
    سیبی که بالا میرود و پائین میآید هزار چرخ میخورد …

    http://mkhakpour9.persianblog.ir

  4. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
    هَلْ جَزَاء الْإِحْسَانِ إِلَّا الْإِحْسَانُ … مگر پاداش احسان جز احسان است .؟!

    رزمندگان فراموش‌شدگان جنگ
    تاریخ ایران سه شنبه 29 اسفند 1391
    اگر از موضوع فراموش شده ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عبور کنیم نوبت به رزمندگان جنگ می‌رسد. آن‌هایی که هشت سال جنگیدند و امروز در غبار زمان و سختی‌های زندگی فراموش شده‌اند. هر چند گروه زیادی از رزمندگان جنگ از فیض شهادت و جانبازی بی‌نصیب ماندند ولی تاثیرات پس از جنگ هنوز در روح و جسم آنان باقی مانده است. سوال اینجاست آیا سازمان‌های مسوول اقدامی برای پایش سلامت رزمندگان کرده‌اند؟ آیا رزمندگان دوران دفاع مقدس تسهیلات دریافت می‌کنند؟ آیا خانواده آن‌ها از خدمات رزمنده‌ای سرپرست خانوار بهره‌مند هستند؟ که پاسخ‌ها مشخص است! چرا که لایحه حمایت از ایثارگران سال‌هاست در کش و قوس مجلس و مجمع تشخیص مصلحت خاک می‌خورد.
    جانبازان همچنان به دنبال اثبات جانبازی

    ولی ماجرای بعد از جنگ همین جا به پایان نمی‌رسد. در این میان ده‌ها هزار جانباز شیمیایی و اعصاب و روان که مدرکی برای اثبات قربانی بودن خود ندارند سال‌هاست در انتظار رای کمیسیون‌های پزشکی بنیاد شهید هستند تا جانبازی خود را اثبات کنند. در این میان تعداد زیادی از این جانبازان در این سال‌ها غریبانه شهید شده و نامشان هیچ گاه به عنوان شهید ثبت نشده است.
    سید هادی کسایی‌زاده: هنوز جنگ ادامه دارد
    بله ما داریم در مورد مشکلات رزمندگان، جانبازان و جامعه پس از جنگ تحمیلی سخن می‌گوییم.
    ما از هشت سال جنگ تحمیلی سخن می‌گوییم که ۲۲ سال از آن گذشته ولی آثارش همچنان باقی است . آری هنوز آثار جنگ باقی است انگار هنوز جنگ ادامه دارد. وقتی صدای نعره‌های جانباز اعصاب و روان را از خانه اجاره‌ای در یافت‌آباد می‌شنوم، وقتی دستان پینه بسته همسر جانباز ۵ درصد شیمیایی در شالیزار را می‌بینم که برای تامین داروی همسرش کار می‌کند به خود می‌گویم آری هنوز جنگ ادامه دارد.
    تعطیلی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت . خالی بسیاری از سازمان‌های مسوول همچنان به چشم می‌خورد.

    بهتر است برای یک بار هم شده گروهی متخصص و کار‌شناس و دلسوز دور هم بنشینند و محاسبه کنند برای بازماندگان از جنگ چه اقداماتی انجام شده، وضعیت ترویج فرهنگ ایثار چیست؟ چقدر هزینه شده و چه پول‌هایی به بهانه‌های واهی هدر رفته است. کدام راه را اشتباه رفتیم و در کدام برنامه موفق بودیم. و سوال آخر اینکه ما بعد از شهدا چه کردیم.
    منبع: خبرگزاری مهر
    شنبه 1 مهر 1391 14:56
    http://mkhakpour9.persianblog.ir

  5. رزمندگان فراموش‌شدگان جنگ تاریخ ایران
    ———-
    نمایندگان محترم مجلس در این روزهای رسیدگی به هزینه های بودجه از خودشان رشادت بخرج دهند و مستمری حقوق رزمندگان را تصویب کنند
    و دولت محترم را ملزم به اجرای پرداخت مستمری به رزمندگان کنند .
    و دولت محترم هم قانون پرداخت مستمری به رزمندگان را خیلی فوری و بالفور اجرایی کند .
    تا این ظلم مستمری حقوق نگرفتن رزمندگان پایان یابد .
    انشاالله
    ——-

    کد خبر: 2059467 تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۲/۳۱ – ۰۸:۲۷ =

    پانزدهمین جلسه علنی مجلس با ریاست باهنر آغاز شد
    پانزدهمین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به منظور بررسی بخش های هزینه ای بودجه کل کشور آغاز شد.
    به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، پانزدهمین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به منظور ادامه بررسی جزئیات بخش هزینه ای لایحه بودجه 1392 کل کشور با ریاست باهنر نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی آغاز شد.

    قرار است در جلسه علنی امروز در دو نوبت صبح و عصر بخش های هزینه ای لایحه بودجه مربوط به حمایت از تولید و بخش واگذاری ها بررسی و تصویب شود.

    به گزارش مهر در جلسه روز گذشته مجلس شورای اسلامی نمایندگان بخش های هزینه ای مربوط به صندوق توسعه ملی را بررسی و تصویب کردند .
    ————–

    حق الناس
    شنيده بود كه با لباس غصبي نمي شود نماز خواند. شنيده بود كه برزمين غصبي و يا با لباس غصبي هم نمي شود نماز خواند . بايد مي دانست كه اينها همه حقوق مادي افراد است ، كه دراين صورت به راحتي مي شود همه ي آنها را جبران كرد. متوجه نبود كه چقدر از حقوق معنوي مردم بر دوش او است . عادي شده بود : غيبت هاي بسيار ، تهمت ها ، بدانديشي ، بد بيني وبد گويي نسبت به ديگران و خلاصه بردن آبروي ديگران . اينها فقط بخشي از حقوق معنوي كساني بود كه به آنها بدهكار شده بود.

    خوانده بود : خداوند از چهار گناه بزرگ به سختي مي گذرد كه يكي از آنها بردن آبروي ديگران است.

    با همه ي باري كه روي دوشش براي از بين بردن حقوق معنوي افراد بود بازهم به نماز مي ايستاد . مدتها بود كه شانه هايش سنگيني مي كرد ولي خود را از بار آن رها نمي كرد. باورش نشده بود كه اين نمازها اصلا قبول نيست .

    در صف نماز سعي كرد خود را جاهاي خالي در صف هاي اول جا كند. خدا همه جا بود و ديد . خدا گفت : حق الناس متعلق به آنهايي است كه بدهكارشان هستي ! و من تفسير كردم كه حق الناس اولي تر و مقدم تر از حق الله است كه ارحم الراحمين است. پگاه
    ————-
    متاسفانه در جامعه ما ضایع کردن حقوق توسط برخی مردم نوعی زرنگی و تیز بودن به حساب میاد!!!..

    درحالی که یا میفهمیم!!…یا نمیدونیم.

    ماشالا که خوب بلدیم توجیه کنیم!.

    امام علی(ع): گناهی که بخشیده نمیشود ستم بندگان نسبت به یکدیگر است.همانا خداوند روز قیامت به عزت وجلال خود سوگند یاد میکند که از ظلم هیچ ظالمی نمی گذرد اگرچه به مقدار زدن دستی به دست دیگر باشد…(معادفلسفی ج3،ص172،از کتاب اصول کافی)
    ————-
    http://mkhakpour9.persianblog.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *