رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر آمل گفت: میتوان از حسینیهها و تکایا برای ترویج فرهنگ کتابخوانی و رفع کمبودها در این زمینه استفاده کرد.
هراز نیوز به نقل از فارس ،قاسم حامدی صبح امروز در انجمن کتابخانههای عمومی این شهرستان با بیان اینکه حسینیهها در سال فقط یک یا دو ماه مورد استفاده قرار میگیرند، گفت: اگر از این حسینیهها برای تالار قرائت استفاده شود میتواند کمبود فضای کتابخانهای را جبران کند.
وی با اشاره به اینکه محیط تکایا فضای خوبی برای مطالعه است، اظهار داشت: نهاد کتابخانههای عمومی میتواند حسینیهها و مساجد را تجهیز کرده و بخشی از آنها را به عنوان کتابخانه مورد استفاده قرار دهد.
عضو شورای شهر آمل با اعلام اینکه میتوان برای توسعه کتابخوانی، کتابخانههای اشخاص و نهادها را در شهرستان شناسایی کرد، گفت: به عنوان مثال حوزه علمیه خواهران، غنیترین کتابخانه عمومی شمال کشور را دارد یا افرادی در سطح شهر هستند که منابع مهم کتابخوانی را در اختیار دارند.
وی تصریح کرد: میتوان با شناسایی این افراد کمبود میزان کتاب و دسترسی به منابع را جبران کرد.
این مسئول با اشاره به اینکه در استانهای دیگر نیم درصد شهرداریها به طرحهای قابل اجرای کتابخانههای عمومی پرداخت میشود، افزود: آمل در کشور حرف اول را در پرداخت سهم نیم درصد کتابخانهها میزند اما این نباید به این معنا باشد که پول شهر را به حسابی واریز کنیم و بعد نتوان از آن برای توسعه کتابخوانی شهر استفاده کرد.
وی با بیان اینکه زمین انتخاب شده برای کتابخانه مرکزی آمل در بستر رودخانه قرار دارد، گفت: شهرداری خود در این زمین مستأجر است و نمیتواند آن را به بخش دیگری واگذار کند در کنار اینکه این امر تهدیدی جدی برای این مجموعه است چون خطر سیل در این منطقه وجود دارد.
حامدی تصریح کرد: تا پایان هفته جاری زمینی به میزان سه هزار متر برای ساخت کتابخانه مرکزی آمل معرفی میکنیم.
چون انتخابات نزدیک هست حتما ایشان مجددا به یاد مساجد و حسینیه های میفتند
هر زمان که مردم سواری نزدیک شد اقایان به فکر ایده های سواری گرفتن از مردم و بیاد قیامت افتاده و همچنین یادی از مسجد و حسینیه میافتند