وی با اشاره به اینکه حضور روحانیون در ورزشگاهها یکی از فعالیتهای مهم بود، عنوان کرد: جوانان تقاضا داشتهاند که حضور روحانیون در ورزشگاهها مداوم باشد؛ چرا که محافلی ایجاد شده که جوانان حتی مسایلی را که با خانوادههای خود مطرح نمیکردهاند با روحانیون در میان گذاشتهاند.
پیشنمازی افزود: بیشترین سوالات جوانان از روحانیون در ورزشگاهها مربوط به مسائل ازدواج، ارتباط با جنس مخالف، شرایط، محدودیتها، استغفار، شبهات اعتقادی و سوالات دیگری در حوزه مسایل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بوده است.
معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان هیچ عاملی را به اندازه مربی در پرورش شخصیت ورزشکاران موثر ندانست و گفت: هیچ عاملی به اندازه مربی در پرورش شخصیت ورزشکاران موثر نیست و اگر قرار است ورزشکاران اعتلا پیدا کنند ابتدا باید مربیان اعتلا یابند.
پیشنمازی به دیگر اقدامات فرهنگی که قرار است در ورزش انجام شود، اشاره و بیان کرد: بومیسازی واژهها در دستور کار ماست و به این منظور نشستهایی را با فرهنگستان زبان فارسی برگزار کردهایم.
خاطرات فرهنگی – تربیتی ورزشکاران و پیشکسوتان کتاب میشود
وی در ادامه با اعلام فراخوان خاطرات فرهنگی – تربیتی ورزشکاران و پیشکسوتان گفت: در این زمینه فراخوان داشتیم و خاطرات خوبی را غربال کردیم و به زودی به صورت کتاب درمیآید که خواندن این خاطرات و داستانها به صورت غیر مستقیم پیامهایی را منتقل میکند و حتی از این خاطرات سوژههای جذاب را نیز برای مستندهای تلویزیونی انتخاب کردهایم که خود آنها زمینههایی برای فرهنگسازی هستند.
وی در پایان به ایسنا گفت: قصد داریم با فرستادن بخشنامهای برای استان همگی سرود ملی را در ورزشگاهها بخوانند زیرا سبب وصل شدن همه لایهها و بخشهای جامعه با هم میشود و نه تنها این اتفاق در ورزشگاهها بلکه در همه مکانهایی که سرود ملی پخش میشود، خوانده شود که در این راستا در بازی تیم ملی فوتبال ایران با کره جنوبی بیش از 70 درصد و در بازی با ازبکستان همگی سرود ملی را خواندند.