مشکل تاریخی مؤتلفه به روایت حامی مشایی، ادامه خط حلقه انحراف در روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد و هجوم علیه مؤتلفه اسلامی و محکوميت فرد ارسال کننده پيامک موهن عليه رييس جمهور از جمله مطالبی هستند که در روزنامه‌های امروز کشور به آنها پرداخته شده است.
مشرق – روزنامه‌های کشور، در لابه‌لای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره می‌کنند که انتخاب و بازنشر آنها می‌تواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه که در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از مطالب امروز روزنامه‌های کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.

مشکل تاریخی مؤتلفه به روایت حامی مشایی
عبدالرضا داوری در گفتگو با روزنامه ایران با اشاره به حزب مؤتلفه اسلامی می‌گوید: حزب مؤتلفه در طول دوران فعالیتش پیش و پس از انقلاب اسلامی همیشه در تشخیص مسائل اصلی جامعه دار نوعی تحلیل اشتباه بوه است و مسائل فرعی را به مسائل اصلی رجحان داده است.
او همچنین در ادامه تصریح می‌کند: مؤتلفه دچار یک نوع مشکل تاریخی است و تشخیص مصادیق اصلی و فرعی را نمی‌تواند انجام دهد.
این حامی مشایی در بخش دیگری از صحبت‌های خود می‌گوید: بر این اساس، مؤتلفه ادامه حیات خود را قرار گرفتن در زیر عبای آقای هاشمی می‌داند و حتی به اینجا رسیده‌اند که گزینه‌ای مانند محمد خاتمی را به گزینه احتمالی حامیا گفتمان احمدی نژاد ترجیح بدهند.
صحبت‌های داوری در بخشی از یک گزارش روزنامه دولتی ایران با عنوان همپیمانی چپ و راست علیه جریان سوم انقلاب منتشر شده است.

عسگراولادی: بسترسازی‌های هاشمی بستر مناسب مردمسالاری است!
حبیب‌الله عسگراولادی در بخشی از یک نامه که گویا آن را در پاسخ به یادداشت انتقادی حسین شریعتمداری درباره هاشمی رفسنجانی منتشر کرده است، می‌نویسد: به نظر مي رسد جهت گيري آيت الله هاشمي رفسنجاني در آستانه انتخابات رياست جمهوري يازدهم براي جذب و حضور حداكثري مردم و تقويت همبستگي ملي و حضور تمامي افراد جامعه كه وفادار به نظام اسلامي مي باشند مي تواند بستر مناسبي را براي تحكيم مردم سالاري ديني فراهم كند و توطئه هاي دشمنان اسلام در القاء عدم مقبوليت مردمي نظام را خنثي نمايد از اين جهت فارغ از هر پيش داوري بايد با حسن ظن به ديدگاه ايشان نگاه كرد.
وی همچنین تصریح می کند: البته شايسته بود هم به لحاظ شخصيت حقيقي و هم شخصيت حقوقي آيت الله هاشمي رفسنجاني طوري سخن بگويند كه ساختار برگزاري انتخابات و دهها هزار نفر از مردان و زناني كه به عنوان معتمدين مردم طي سه دهه گذشته انتخابات را در سراسر كشور برگزار مي كنند، زير سؤال نروند. نبايد ايشان طوري حرف بزنند كه ساز و كار حقوقي در انتخابات را معيوب نشان دهند و احتمال دخل و تصرف در آراء مردم را قوي بدانند. اين يك توهم است اهل خرد مي دانند، كه اين ادعا صحيح نيست.
نامه عسگراولادی در روزنامه کیهان منتشر شده است.

مشاور مشايي: حكم رهبر را بايد روي چشم گذاشت و اجرا كرد
«دولت، مجلس و قوه قضائيه سه بازوي ولي فقيه است و دولت بايد تابع ولي فقيه باشد».
به گزارش کیهان، بهمن شريف زاده از حاميان خاص دولت و مشايي با بيان مطلب فوق به خبرگزاري آريا گفته است: ارتباط دولت با ولايت فقيه مي تواند ارتباط متابعت باشد كه بايد اين گونه باشد، يعني دولت بايد تابع ولي فقيه باشد كه ما از آن به عنوان ولايت پذيري نام مي بريم. رياست جمهور بازوي ولي فقيه است و بازو بايد از صاحب بازو تبعيت كند.
وي همچنین در پاسخ اين سؤال كه «آيا مي شود بعد از اين كه رهبري حكمي را صادر كردند، رئيس جمهور به بهانه مشورت دادن و تلاش براي تغيير نظر رهبري، اجراي حكم ولي فقيه را به تعويق بيندازد؟» گفت: نه! يك موقعي حكمي به من مي كنند، يعني اگر حكم الزامي باشد بايد مطيع باشم اما باز ممكن است سؤال شما اين باشد كه آيا اگر رهبر حكم كردند باب مشاوره بسته مي شود؟ نه! باب مشاوره و مباحثه هميشه باز است ولي اين مشاوره و مباحثه نبايد به عمل لطمه بزند؛ يعني موجب تعطيل حكم نبايد شود.

ادامه خط حلقه انحراف در روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد و هجوم علیه مؤتلفه اسلامی
روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان “می‌خواهند بازارگرمی کنند”، به زعم خود به بررسی خبر سایت حزب موتلفه درباره تلاش‌های انتخاباتی اصلاح‌طلبان پرداخت.
اعتماد در بخشی از این گزارش به سراغ سعید حجاریان رفته و در این رابطه می‌نویسد:
حجاريان در گفت‌وگو با «اعتماد» ضمن تكذيب خبر منتشر شده در سايت موتلفه و همچنين با اشاره به اينكه خبر فوق يك بار ديگر هم در رسانه‌هاي اصولگرا منتشر شده بود، گفت: «اين كارها را براي بازار گرمي انجام مي‌دهند.» او ضمن اينكه اظهارات اخير بادامچيان درباره ارسال نامه سيدمحمد خاتمي به رهبري توسط آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني را در همين راستا دانست كه البته(اظهاراتي كه بعد از يكي، دو روز بادامچيان مجبور به پس گرفتن اظهاراتش شد.)افزود: «موتلفه‌يي‌ها خيلي از اين حرف‌ها مي‌زنند.» حجاريان انگيزه افراد و رسانه موتلفه از انتشار چنين مطالبي را اقدامي براي ابراز وجود موتلفه دانست و گفت: «موتلفه‌يي‌ها با اين كارها مي‌خواهند بگويند ما هم هستيم.»
به گزارش اعتماد، عليرضا علوي‌تبار نیز با تكذيب ادعاي سايت حزب موتلفه اسلامي گفت: «اين خبر مطلقا دروغ است.» وقتي متن آنچه در سايت «شما» منتشر شده بود را از پشت تلفن براي علوي‌تبار مي‌خواندم او با صدايي كه مشخص بود در حال خنديدن است، گفت: «من الان بيش از هفت، هشت سال است كه آقاي خاتمي را اصلا نديده‌ام.»

پشت پرده‌های تیتر دوم شرق
روزنامه شرق امروز در تیتر دوم این روزنامه به نامه برخی از فعالان چینی به رئیس جمهور این کشور اشاره کرد و نوشت: ژی‌جین پینگ وعده “انعطاف” برای “اصلاحات” را داد.
انتخاب این تیتر از آنجاست که روزنامه شرق نخستین بار نیز علمدار انتشار یادداشت سعید حجاریان مبنی بر ضرورت گفتگو و انعطاف شد.
یادداشتی که حجاریان طی آن تلویحاً ضرورت انعطاف و گفتگو را در بدنه‌های عموماً تندروی اصلاحات گوشزد کرده بود.
خط انعطاف و گفتگو در جبهه اصلاحات که اخیراً توسط هادی خانیکی در سرمقاله فصلنامه اعتماد نیز مورد اشاره قرار گرفته است پشت پرده مهمی دارد و آن دانسته‌های اصلاح‌طلبان از این حقیقت است که آنها نمی‌توانند نماینده‌ای با مارک اصلاح‌طلبی در انتخابات پیش رو داشته باشند و لذا مجبورند یا با یک کاندیدای معتدل اصولگرا گفتگو کرده و از وی حمایت کنند(احتمال ضعیف‌تر) و یا اینکه همانگونه که تمام چهره‌های این جریان از عبارت “وحدت ملی” نام برده‌اند به طرح کاندیداتوری آیت‌الله هاشمی بهرمانی(رفسنجانی) بیاندیشند.
طرح گفتگوی اصلاح‌طلبان از آنجا اهمیت می‌یابد که آنها در درون ساختارهای خود به تناقضاتی شدید با جریان‌های سبز، اپوزیسیون و … برخورد کرده‌اند.

عسگراولادی با طرح وحدت ملی همگرا شده است
آذر منصوری از فعالان اصلاح‌طلب در بخشی از یادداشت امروز خود در روزنامه آرمان روابط عمومی نوشت: شاید دفاع آقای عسگراولادی، همگرایی او با طرح دولت وحدت ملی آیت‌ا… هاشمی را در ذهن تداعی کند. هنوز مشخص نیست که امثال آقای عسگراولادی در این زمینه چگونه می‏اندیشند اما از رصد فعالیت‏های آنها اینگونه بر می‏آید که اگر هم آنها در ذهن با چنین ایده‌هایی موافق باشند در عمل اقدامات آنها چندان در مسیر تقویت این ایده نیست. اصلی‏ترین معضل در این خصوص تعلل اصولگرایان سنتی در تغییر مواضع و اتخاذ سیاستی جدید است. به بیان بهتر آنها هم اکنون از زمان عقب افتاده‌‏اند و بسیاری از تصمیمات این بخش از جناح اصولگرا به دلیل اتخاذ دیر هنگام بی‌تاثیر است.
هشدارها و نصایح همانگونه که در دهه‌های گذشته نیز چنین بوده، همچنان در شرایطی که این طیف از اصولگرایان خود را در آن می‌بینند بر آنها تاثیری ندارد و بیشتر بر این اصل تکیه دارند که هر چیزی را باید خود تجربه کنند تا به درستی یا نادرستی اقدام یا فکری پی ببرند. بر این اساس بیم این وجود دارد که تاثیر این جریان در معادلات پیش رو آنقدر با تاخیر باشد که طرح‏های گشایشگری چون دولت وحدت ملی را ناکام بگذارد، هر چند که شاید در کلام همگرایی‏های جدی با آن ظهور کرده باشد.

محکوميت فرد ارسال کننده پيامک موهن عليه رييس جمهور
به گزارش خراسان، بر اساس شکايت و پيگيري هاي معاونت حقوقي رياست جمهوري، فردي به نام “م. ک” ساکن يکي از استانهاي شمالي کشور به اتهام ارسال پيامک هاي توهين آميز عليه محمود احمدي نژاد رييس جمهور کشورمان، به 500 هزار ريال جزاي نقدي محکوم شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *