مهدی فرجی در گفتوگو با ایسنا، دربارهی شبکهی تازهتاسیس «تماشا» گفت: همهی شبکههای سیما به این شبکه کمک میکنند؛ شبکه تماشا فعلا آزمایشی راه افتاده و پخش و افتتاح رسمیاش اتفاق نیفتاده است اما آثار همهی شبکههای سیما در آن پخش میشود.
او در پاسخ به این پرسش که یک شبکه بدون تولید تا چه حد میتواند در جذب مخاطب، موفق عمل کند؟ توضیح داد: طبیعتا هنوز برای تولید سریالهای جدید در این شبکه فکری نشده است اما چون شبکههای رسمی ما پخش سریالهای تکراریشان را قطع کردهاند، تعداد زیادی از سریالهایی که پخش شدهاند وجود دارند که مردم علاقهمند هستند آنها را ببینند و دنبال کنند؛ جایی که برای این کار به طور رسمی پیشبینی شده که بتواند متمرکز کار کند، خوب معرفی کند و پخش خوب و شایستهای داشته باشد، شبکه تماشا است.
او به مشکل بودجهی سازمان صداوسیما هم اشاره و تاکید کرد: شبکه تماشا ربطی به کمبود بودجه ندارد، فقط یک شبکه اختصاصی سریال است که راهاندازی شده؛ درخواستکنندگان زیادی هم داشته و خیلی از بینندگان درخواست داشتهاند که این اتفاق بیفتد؛ بنابراین بحث شبکه شبکه تماشا ربطی به کمبود بودجه ندارد.
فرجی ادامه داد: این که ما با کمبود بودجه مواجه هستیم روشن است و موضوع قابل کتمانی نیست اما در همین وضعیت شبکهی ما (شبکه اول) سه تا چهار سریال در حال تولید دارد، چندین سریال هم آمادهی پخش داریم. فکر این شرایط از قبل شده بود. اما با وجود این که مشکل مضیقه در بودجه هست، راهاندازی شبکه تماشا به مضیقه در بودجه ربطی ندارد؛ راهاندازی این شبکه یک تمهید و برنامهریزی سیما برای بینندگانی بوده که میخواستند به صورت تخصصی سریال ببینند و برای همین این شبکه راهاندازی شده است.
مدیر شبکه اول سیما در پایان، اشارهای هم به ویژه برنامههای انتخاباتی این شبکه داشت و گفت: هنوز برای انتخابات قدری زود است، جلسات انتخاباتی در سیما تشکیل شده است؛ در واقع ما مدیران شبکههای مختلف سیما، دو، سه جلسه با دکتر دارابی (معاون سیما) داشتهایم. به زودی آخرین برنامههای انتخاباتی که شبکههای مختلف سیما خواهند داشت، اعلام میشود.