معاون بعثه مقام معظم رهبری در سازمان حج و زیارت گفت: پیروزی به هر قیمت در قاموس جمهوری اسلامی جا ندارد چون در غیر این صورت این تفکر طاغوت است که حاکم میشود.
(ایسنا) منطقه چهارمحال و بختیاری، حشمتالله قنبری همدانی در همایش بصیرت و میثاق با ولایت در شهرکرد افزود: انقلاب اسلامی ایران در ادامه راه انبیاء و اولیاء بدون تردید یکی از زلالترین، نابترین و اصیلترین حرکتهایی بود که در میان امت اسلامی به ظهور رسید و تحقق یافت.
وی با اشاره به اینکه زمان پیدایش نهضت امام خمینی(ره) و شکل گرفتن نظام جمهوری اسلامی یک زمان استثنایی بود، یادآور شد: در آن زمان دنیای دو قطبی در یک موضوع وحدت نظر داشت و آن این بود که تمدن و حاکمیتی در سایه دین شکل نگیرد و در این روزگار مردی پا به رکاب گذاشت که رفتار و حرکت او با مبانی سیاسی دنیا سازگاری نداشت. او در دورانی که همه احساس فرسودگی میکنند نه تنها با نشاط وارد شد، بلکه نشاط را بر یک ملت رشید و مهیای حرکت و دگرگونی وارد کرد و این یکی از محصولات انقلاب شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع بعثه مقام معظم رهبری تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران یک نظام بر پایه دین در سایه مرجعیت و جامعیت شیعه بود که در میان همه ادیان و مذاهب اسلامی یک انحصار است. در این روزگار پس از سلسله عصمت و طهارت سلسلهای بینقصتر و شریفتر از روحانیت اصیل شیعه وجود ندارد.
قنبری اضافه کرد: بدون تردید چون حکومت در سایه دین به ظهور رسید از همان آغاز خط فتنه و فساد و مبارزه با این نظام اسلامی در پیچیدهترین اشکال خود شکل گرفت و پدید آمدن صدها گروهک در دستجات مختلف آرامش را از کشور گرفت، بهطوریکه هر لحظه و هر ساعت در هر جای کشور فساد و فتنه به ظهور میرسید و نا امنی در کشور نهادینه شده بود و سرمایه بزرگ استکبار معطوف به این شده بود که به هر شکل ممکن از قوت و استحکام جمهوری اسلامی جلوگیری کند.
وی با اشاره به جنگ تحمیلی افزود: پس از تحمیل جنگ به کشور در داخل و بیرون، یک حرکت هماهنگ در سایه کفر جهانی شرایطی به وجود آورد که تمام حق در مقابل تمام باطل ایستاد. هیچ سیاستمداری در دنیا فکر نمیکرد که این نظام پا بگیرد و استحکام یابد اما حضور و اراده مردم در سایه رهبری و امامت یک مرجع آگاه، اسلامشناس، شجاع و بصیر سبب شد هر فتنهای در برخورد با انقلاب سرکوب شود و نهایتاً پس از تاریخی نزدیک به ۴۰۰ سال برای نخستین بار در جنگی که به کشور تحمیل شد بدون اینکه هیچ امتیازی داده شود، مردم ایران سربلند از این بحران شگفتانگیز بیرون آمدند.
معاون توسعه مدیریت و منابع بعثه مقام معظم رهبری تصریح کرد: جنگ تحمیلی صدمات بسیاری به کشور وارد کرد و برجستهترین سرمایههای انسانی کشور که به اعتقاد خیلیها بسیار ارزشمند بودند به حسب ظاهر از دست مردم رفتند اما هر کدام به منزله یک لنگر برای جمهوری اسلامی بودند و سبب آرامش و ثبات کشور شدند.
قنبری ادامه داد: به تدریج انقلاب حرکت خود را آغاز کرد اما بهانهجوییها تمام نشد. امامخمینی(ره) از دنیا رفت، دشمن تنها امیدش این بود که شاید با فوت امام(ره)، مرگ انقلاب و نظام هم برسد این همان خواستهای بود که جریانبرانداز نظام در آغاز انقلاب تعقیب میکرد برنامههای دقیقی هم تدارک دیده بودند، در نهانخانههای استکبار، دقیقترین برنامهها برای ایران پس از امام(ره) مدیریت و طراحی شد و هرکدام به نوبه خود اجرا شد اما به سرعت فهمیدند که در جبهه حق تهیدستی وجود ندارد، این بزرگمرد که از جنس مکتب امام(ره) است، ناخدای سفینه انقلاب شد و هدایت کشور را با دستان پرقدرت خود گرفت.
وی با بیان اینکه “مقام معظم رهبری با همان صلابت، عزت و عظمتی که امام(ره) داشت، امر انقلاب و نظام را مدیریت کرد”، خاطرنشان کرد: دولتها پشت سر هم آمدند، با وجود همه برنامههایی که انجام شد و توطئههایی که در لابهلای اهل حکومت و دولتها وجود داشت اما هرگز خطر جدی متوجه کیان نظام نمیشد. جابهجایی قدرت در کنار برخی بیاخلاقیها با آرامش انجام میشد اما پس از مدتی که هشت سال دولت اصلاحات از عمرش سپری شد، کشور در معرض یک امتحان آسان و یک انتقال قدرت کاملاً طبیعی بر پایه مبانی اسلامی قرار گرفت، رای مردم برای دولت نهم به کسی تعلق گرفت که مردم او را همرنگ و همراستا با خود و آرمانهای انقلاب میدیدند.
قنبری افزود: رویکرد مردم در انتخابات نهم به دین، سادهزیستی، همراهی با محرومان جامعه بود. از آنچه از صندوقها بیرون آمد اگرچه برای سیاسیون قابل باور نبود اما با خواسته آحاد مردم تطبیق داشت و انقلاب اسلامی طوری مدیریت شد که نمیتوان با تقلب و فریبکاری و برنامهریزی مرموزانه سرنوشت آن را عوض کرد، تجربه تاریخی هم پیشروی ما بود یعنی پس از دولت سازندگی کسی انتخاب شد که کسی انتظار نداشت منتخب مردم شود همه میگفتند ۶ ماه بیشتر دوام نمیآورد اما ۸ سال در این نظام فعالیت کرد و هیچ جا هم زیر بغل دولت خالی نشد. پس از برگزاری انتخابات نهم این امر بر دنیا محرز شد که در ایران اراده و خواست مردم است که تحقق مییابد از اینرو در دولت نهم هیچ مشکلی پیش نیامد و این انتخابات در یک فضای ساده و در پناه تبسم مردم انجام و انتقال دولت در کمال آرامش انجام شد.
وی با اشاره به انتخابات ۸۸ گفت: عمر ۴ ساله دولت نهم نیز چون عمر هر دولتی به انتها رسید و بنا بود که یک انتخابات بزرگ در کشور انجام شود اما از مقدمات انتخابات پالسهای میآمد که قضیه را غیرارادی نشان میداد، فضای تبلیغات انتخاباتی غیراخلاقی شد جدال و حرفهایی رد و بدل شد که خیلی خارج از حریم تقوا بود، رنگ تهران به عنوان مرکز جمهوری اسلامی کاملاً عوض شده بود همین که آفتاب غروب میکرد، فضای خیابانهای اصلی و بالای شهر تهران یک فضای غیراسلامی بود، تجمع دختر پسرهای مشخص به معنای بازی گرفتن اصالت دینی مردم بود موجی هم به راه افتاد و عدهای به عنوان منجی وارد صحنه انتخابات شدند ولی جامعیت کشور و موفقیت جمهوری اسلامی به گونهای است که همیشه دارای منجی است تا ولایت دینی، فقیه و مرجعیت فقیه شیعه در کشور وجود دارد، اینان یاور و همراه و هم داستان مردم هستند.
قنبری ادامه داد: فضای کشور طوری رقم میخورد که انگار آینده کشور در معرض یک خطر حتمی است بعضی ها اگر نیایند آینده کشور با خطر جدی ممکن است مواجه شود که این موضوع یک دریافت غلط است. من بنا ندارم که بگویم برنامهشان را از جای دیگر گرفته بودند اما این جنس رفتار حتما تامین کننده و تضمین کننده خواستههای بیگانگان بود و طمع آنان را برانگیخت و نظر آنان را تامین کرد. برچسب تقلب در انتخابات همزمان با تبلیغات انتخاباتی آغاز شد و مردم هم در شرایط خاصی قرار گرفته بودند چون در طرفین ماجرا مردی را میدیدند که دعوی همراهی با امام خمینی(ره) را داشت و در جنگ و دفاع مقدس نیز به کشور خدمت کرده بود.
معاون بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه “انتخابات بصورت پرشور و امیدآفرین و با حضور حدود ۴۲ میلیون نفر در کشور برگزار شد”، گفت: همه کسانی که در کشور رای دادند، برای خدا و نظام رای دادند و پیروز میدان انتخابات نیز کسی است که برای خدا آمده باشد. پیروزی و شکست در نظام جمهوری اسلامی در پیوست نیت و عمل به خداست و پیروزی به هر قیمت، در قاموس جمهوری اسلامی جا ندارد چون در غیر این صورت این تفکر طاغوت است که حاکم میشود.
وی در ادامه با اشاره به حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ اظهار کرد: در فتنه ۸۸ از همه تزویرها پردهبرداری شد و در یک مقطع نقطه عطفی از سرنوشت انقلاب شد. ۹ دی برای نظام و مردم اگر بیشتر از ۸ سال دفاع مقدس نبود، کمتر هم نبود. اگر طرفهای انتخابات نتیجه را میپذیرفتند و به آرامی کنار میکشیدند مطمئنا نتیجه انتخابات شوراها، مجلس شورای اسلامی و قطعا دوره بعدی انتخابات ریاست جمهوری از آن آنها بود و در این صورت نه دیگر از اسلام نشانی میماند و نه از انقلاب و نه از ارزشها و خون شهیدان.
قنبری با بیان اینکه تقلب با تخلف فرق دارد افزود: این گروه نه با انتخابات و نه با رئیسجمهور منتخب کار نداشتند بلکه اصالت نظام را هدف گرفته بودند یعنی این نظام بر اساس خدعه و تزویر به اینجا رسیده و این ظلم به نظام بود. اوایل فضا خیلی آشفته بود برخی خودی ها هم خیلی بد عمل کردند اما ولی و جانشین امام معصوم زمان(عج) وارد میدان شد و مردم را نصیحت کرد و دستور داد که موضوع اعتراض خود را از طریق مراجع قانونی پیگیری کنند، پس از این سخنرانی به سرعت بین جبهه برانداز بیرون و دورن انس برقرار شد، ائتلافی به هم رسید که در مدت کوتاهی همه پیشینه ها و سابقه ها تبدیل به پیاده نظام دشمن شد.
وی ادامه داد: همه افراد در سال ۸۸ به انقلاب رای دادند، رای به افراد نبود میثاق مردم در انتخابات با امام و انقلاب بود، وقتی آقا وارد میدان شده و خطبه مظلومانه خود را گفتند، تمام تهاجمات به سمت ایشان شد و مشخص شد نقدکردن رئیس جمهور یک قصه است و فرصتی برای انهدام نظام به وجود آمده تا با راهکارهایی که انقلاب را به پیروزی رسانده، از بین ببرند اما انقلابی که با رهبری شیعه به سرانجام رسیده، مگر از دست می رود؟همین پراکندگی آرای مردم وقتی در سایه رهبری قرار گرفت، تبدیل شد به مشت پولادینی که بر دهان استکبار جهانی کوبیده شد و باردیگر آنان را ناامید کرد.
معاون بعثه مقام معظم رهبری در ادامه ابراز عقیده کرد: نقشه دشمنان این بود که ایران را به ۱۶ امارت، همچون امارت اتحادیه عربی تجزیه کنند؛ البته این موضوع یک رویاست و مردم این رویای دشمن را با قدرت خود در تبعیت از ولایت در هم خواهند کوبید. برای این مردم ایستادن پای ولایت از جنس زلال کربلا ایستادن است.
قنبری با بیان اینکه “تا زمانی که جمهوری اسلامی برپاست همه باید در سایه ولایت و رهبری دین حرکت کنند و جدا شدن آنها نقطه حذف شدنشان است”، خاطرنشان کرد: اگرچه علم و فناوری کشور به حد بالایی رسیده اما آن چه دشمنان را به وحشت انداخته هراس آنها به سازندگی در سایه ولایت دین است، اگر قرار باشد کربلای دیگری برپا شود و جنگ دیگری به وقوع بپیوندد، مطمئن باشید سر ابوموسیها و حرملهها بر سر نی خواهد رفت و مردم تا آخر پای ولایت فقیه خواهند ایستاد.
وی اضافه کرد: در آینده نزدیک انتخابات دیگری پیش روی ماست و مراقبت مردم در انتخابات میتواند انتخابات را تبدیل به یک نقطه زرین و درخشان در تاریخ انقلاب اسلامی کند تا بار دیگر ثابت شود اراده مردم است که حاکم میشود. همه اجزای کشور نیز باید مراقب باشند تا اختلافات به سطح جامعه نیاید چون در غیر این صورت خیانت به مردم است.
معاون بعثه مقام معظم رهبری در پایان با بیان اینکه “در کشور هیچ مشکل لاینحلی وجود ندارد”، گفت: سران کشور با نهایت اعتقاد، به نظام خدمت میکنند بنابراین نباید به یک عده فرصت دهند که در کارشان دخالت کنند و باید ریشه رفتارهای زننده را بخشکانند تا مردم به صورت یک مجموعه حکومتی یکدست اسلامی و نورانی در سایه ولایت فقیه حرکت کنند.