رئیس سابق اداره سیاسی سپاه گفت: موسوی احساس کرد که برنده انتخابات شده و دیگر نیازی به تظاهر به ولایت‌مداری ندارد.

خبرگزاری دانشجو، سردار یدالله جوانی رئیس سابق اداره سیاسی سپاه به تشریح حماسه 9 دی، فتنه 88، انقلاب مخملی، رمز ماندگاری 9 دی و نقش سپاه در آن را عنوان کرد و گفت: دلیل حماسی شدن 9 دی احساس تکلیفی بود که در آحاد مردم شکل گرفت.

وی با مثال زدن روزهای قبل از انقلاب و شعار اصلی مردم مبنی بر «سکوت هر مسلمان خیانت است به قرآن»، دلیل برپایی راهپیمایی 9 دی را نیز بازگشت به همین شعار دانست.

رئیس سابق اداره سیاسی سپاه در ادامه به تاریخ ایران اسلامی رجوع کرد و افزود: بعد از انقلاب نیز به خاطر وجود دشمنان اسلام، مردم احساس تکلیف می‌کردند و در صحنه‌های سیاسی از جمله دفاع مقدس، انتخابات و دیگر مناسبت های سیاسی حضور می‌یافتند.

مردم احساس کردند که دین و دنیا و ولایت به خطر افتاده است

جوانی به دلیل شکل‌گیری 9 دی اشاره کرد و گفت: مردم احساس می‌کردند دین و اسلام، دستاورد جمهوری اسلامی و ولایت به خطر افتاده، بنابراین کسانی که سه دهه برای حفظ انقلاب هزینه کرده بودند، با دیدن عاشورای 88، به صورت خودجوش در صحنه حضور پیدا کردند.

وی با اشاره به مردمی بودن حماسه 9 دی افزود: هیچ کس نمی‌دانست که 9 دی به حماسه تبدیل خواهد شد؛ مردم در هر شکل و گروهی در این راهپیمایی حضور داشتند؛ این حماسه همزمان هم تولی بود و هم تبری؛ یعنی هم برائت جستن از دشمنان و هم تحکیم پیوند خود با ولایت.

رئیس سابق اداره سیاسی سپاه در ادامه به بحث فتنه 88 پرداخت و تصریح کرد: در اصل فتنه زمانی شکل می‌گیرد که حق و باطل با هم ممزوج شوند؛ در فتنه تشخیص مشکل می‌شود و خطوط در هم می‌ریزد.

حاضران در فتنه ظاهر مذهبی داشتند و در انقلاب تاثیر گذار بودند

جوانی با اشاره به سوابق انقلابی فتته گران افزود: حاضران در فتنه 88 ظاهر مذهبی داشتند و حتی برخی از آنها قبل از انقلاب تأثیرگذار بودند؛ این افراد در خود انقلاب حضور داشته و در زمان دفاع مقدس کارنامه موفقی داشتند و مورد تأیید امام بودند، ولی در تاریخ انقلاب بسیاری از مسیر خارج می‌شوند که از جمله دلایل تغییر مسیر انقلابی، استحاله شدن است.

تظاهر به انقلاب و پیروی از خط امام از خصوصیات منافقین است

وی گفت: تظاهر به انقلاب و پیروی از خط رهبری از خصوصیات منافقان است تا به اهداف اصلی خود که همانا فریب دادن یکسری افراد مومن و سوءاستفاد از حسن ظن مردم می باشد، برای ربودن انقلاب استفاده کنند.

رئیس سابق اداره سیاسی سپاه با اشاره به یکی دیگر از گناهان سران فتنه گفت: آنها علاوه بر استحاله، همچنان تظاهر کردند که انقلابی هستند تا مردم را به اشتباه بیندازند و این گناه بزرگی است.

جوانی با رجوع به دوران اصلاحات به نکته‌های ملموسی اشاره کرد و افزود: در دوران اصلاحات کسانی از جمله اکبر گنجی در آلمان در اجلاس برلین سال 79 شرکت می‌کند و با صراحت می‌گوید که اصلاحات یعنی اینکه از این به بعد خمینی را باید در تاریخ جست‌وجو کرد؛ سیاست اصلی اصلاحات در نهایت همین بود، یعنی برون رفت از اهداف انقلابی.

وی با مثال زدن سخنان اکبر گنجی به این نتیجه رسید که دیگر افراد حاضر در اصلاحات نیز تفکراتشان همانند اکبر گنجی است، ولی هیچ وقت به آن اعتراف نمی‌کنند و گردن نمی‌گیرند.

رئیس سابق اداره سیاسی سپاه در ادامه به سخنان یک هفته قبل از انتخابات میرحسین موسوی  اشاره کرد و گفت: موسوی یک هفته قبل از انتخابات که ولایت‌مداری‌اش مورد شک و تردید قرار گرفت، اذعان کرد که اگر جمهوری اسلامی بدون ولایت باشد نظام به بن‌بست می‌‌خورد، ولی در عمل، بعد از اینکه انتخابات برگزار شد سناریوی تقلب را اجرا کرد، اما وقتی رهبر فرزانه انقلاب به موسوی پیام دادند که راه اعتراض این نیست، در تجمع هوادارانش در 25 خرداد 88 به صراحت اعلام کرد، تنها راه برون رفت از این وضعیت، ابطال انتخابات است و این نقطه مقابل نظر رهبر معظم انقلاب بود.

موسوی احساس می کرد برنده انتخابات شده و نیازی به ولایت مداری ندارد

جوانی دلیل آشکار شدن نفاق را همین تقابل دانست و تصریح کرد: دلیل آشکار شدن نفاق این است که موسوی احساس کرد که برنده شده و دیگر نیازی به تظاهر به ولایت‌مداری ندارد، حتی دشمنان هم همین تصور را داشتند، اما مسیر نفاق که خروجی‌اش فتنه بود، به نتیجه نرسید.

اگر خواص به صحنه می آمدند این فتنه 8 ماه طول نمی کشید

وی در ادامه به مسئله سکوت خواص که کمکی برای ادامه این فتنه بود، پرداخت و افزرود: به طور قطع می‌توان گفت در طی حوادث بعد از انتخابات، اگر خواص به صحنه می‌آمدند و از نظام به صورت مستدل و منطقی دفاع می‌کردند، این فتنه هشت ماه طول نمی‌کشید و در همان روزها و هفته‌های اول تمام می‌شد، بنابراین گناه سکوت‌کنندگان فتنه، بزرگ است.

رئیس سابق اداره سیاسی سپاه ضمن تاکید بر این مسئله که سکوت‌کنندگان و خواص در فتنه را باید دسته‌بندی کنیم، تصریح کرد: خواصی که در فتنه ساکت بودند، به چند دسته تقسیم می‌شوند؛ یک دسته آنها با فتنه گران همراهی دارند، ولی نقش آنها در ظاهر مشخص نیست، برخی دیگر دچار تردید شدند که آنها خواص بی‌بصیرت هستند، عده ای دیگر نیز که اصلاً دچار تردید نشدند و سکوت کردند، ولی احساس خطر ننمودند؛ بر همین اساس رهبر فرزانه انقلاب قبل از انتخابات 88 در مورد خواص سخنرانی کردند و دلیل شکل‌گیری عاشورای حسینی را ضعف خواص دانستند.

جوانی در ادامه به نقش رهبر انقلاب اشاره و خاطرنشان کرد: رهبر فرزانه انقلاب بصیرتی در مردم به وجود آوردند که مردم به صورت خودجوش و بدون نیاز به خواص، حماسه 9 دی را رقم زدند.

وی در خصوص ادعای برخی مبنی بر اینکه فتنه‌گران نقشی نداشتند و عامل این اتفاقات اطرافیان آنها بودند، تصریح کرد: اگر به دنبال عامل اصلی فتنه و اتاق فکر و طراحان آن بگردیم، در مورد آن بحث زیاد است؛ چرا که عده‌ای عامل آن را در داخل و عده‌ای در داخل می‌دانند.

سناریوی فتنه از قبل طراحی شده بود و در زمان انتخابات در حال اجرا بود

رئیس سابق اداره سیاسی سپاه در ادامه افزود: زمانی که در مورد بازیگران فتنه سخن به میان می‌آید، عده‌ای می‌گویند مناظره‌ها باعث فتنه شد یا نظام خوب عمل نکرد؛ ما باید در این جا بگوییم بازیگران زیاد مقصر نیستند، اما در کنار این تحلیل، تحلیل دیگری نیز وجود دارد که نشان می‌دهد این یک سناریوی از قبل طراحی شده است که در زمان انتخابات در حال اجرای آن بودند.

جوانی در دفاع از دیدگاه خاطرنشان کرد: اعتراف کسانی که در دادگاه عالی انقلاب محاکمه شدند، نشان می‌دهد که چند سالی روی این موضوع کار شده بود و همانطور که حضرت آقا می‌فرمایند بیش از دو دهه روی آن کار شده بود و این سناریو الگوبرداری از انقلاب رنگین و کودتای مخملی بود.

وی در تعریف کودتای مخملی گفت: کودتای مخملی یک نوع روش برای ورود به ساختار قدرت و ایجاد تغییرات اساسی در قدرت است که معمولاً در کشورهایی که مواضع ضد غربی دارند شکل می گیرد و دامن زنندگان به انتقلاب مخملی چون رای لازم را ندارند از این روش استفاده کرده و مدعی تقلب در انتخابات می‌شوند و در ادامه با بسیج رسانه، حکومت را محکوم به باطل کردن انتخابات می‌کنند.

اسنادی هست که نشان می دهد جریان دوم خرداد به دنبال سکولار کردن نظام بود

مشاوره نماینده ولی فقیه در سپاه به دلیل شکست جریان فتنه و انقلاب نرم اشاره و تصریح کرد: اسناد و مدارک بسیاری مطرح هستند که نشان می دهند جریان دوم خرداد در صدد سکولار کردن جمهوری اسلامی بود و همین دلیل باعث شد که غرب پشت این گروه قرار بگیرد، اما این حمایت غرب از جریان فتنه باعث شد، مردم به دوم خرداد پشت کنند و در انتخابات بعدی شکست بخورند.

جوانی با اشاره به سیاست فشار از پایین و چانه‌زنی از بالا گفت: چون آنها دیگر پایگاه مردمی را از دست داده بودند، تصمیم گرفتند در سال 88 به قدرت برگردند، یعنی بازگشت به قدرت به عنوان راهبرد اصلی آنها بود که برای این کار لازم بود مردم را به خیابان بریزند و با سیاه‌نمایی و آمار و ارقام دروغین به رهبر انقلاب فشار بیاورند.

موسوی می دانست رای نمی آورد

وی افزود: موسوی می‌دانست که رای نمی‌آورد؛ چون این موضوع را از طریق نظرسنجی‌ها و موفقیت احمدی‌نژاد در چهار ساله اول درک کرده بود.

رئیس سابق اداره سیاسی سپاه در ادامه به موضوع برنامه‌ریزی شدن شبهه در انتخابات پرداخت و گفت: تشکیل کمیته صیانت از آرا، تشکیل شبکه‌های اجتماعی در فضای حقیقی، حضور فعال در فضای مجازی و رنگ سبز و تبلیغات گسترده مبنی بر اینکه «اگر تقلب شود ایران قیامت می‌شود» در حالی بود که اکثر این افراد با همین سازوکار انتخاباتی در دوره‌های قبل رای آورده بودند و در ساختارهای قدرت حضور داشتند، اما در نهایت با حضور مردم در 9 دی و بصیرت، این توطئه شکست خورد.

جوانی در مورد حضور برخی اصلاح‌طلبان در انتخابات تصریح کرد: قانون اساسی ما در مورد کسی که می‌خواهد رئیس جمهور شود شرایطی را تعیین کرده، بر این اساس رئیس جمهور باید از بین رجل سیاسی و مذهبی که شرایط خاصی دارند، انتخاب شود، بنابراین کسانی که فتنه به پا کردند، شرایط ریاست جمهوری را از دست داده و قانون آنها را قبول ندارد.

کسانی که در فتنه نبودند اگر از فتنه گران برائت کنند شورای نگهبان به کار آنها رسیدگی می کند

وی در ادامه افزود: کسانی که در فتنه نبودند، اگر از فتنه‌گران اعلام برائت کنند و مواضع شفاف داشته باشند، شورای نگهبان به عنوان مرجع به وضعیت آنها رسیدگی خواهد کرد و مانند بقیه می‌توانند ثبت نام کنند.

رئیس سابق اداره سیاسی سپاه در خصوص نقش سپاه در بصیرت بخشی در زمینه این اتفاق افزود: فلسفه وجودی سپاه این است که انقلاب و در راس آن دستاوردهای انقلاب را حفظ کند؛ در طول سال‌های مختلف و در حوادث گوناگون که خطری نظام را تهدید کرده سپاه نقش خود را به خوبی ایفا نموده است.

جوانی با اشاره به تاثیرگذاری سپاه در مبارزه با گروهک‌های تروریستی اوایل انقلاب گفت: به گفته امام، انقلاب را سپاه نجات داد؛ به این ترتیب سپاه پاسداران فرزندان این ملت و بازوان ولایت‌فقیه هستند که در سال 88 مهم‌ترین اقدام این قشر، بصیرت‌افزایی بود؛ هر چند که همه پیروزی‌ها از آن خداست.

عظمت سپاه باعث شد که پروزه سپاه هراسی رواج پیدا کند

وی خاطرنشان کرد: سپاه پاسداران بموقع، بهنگام و دقیق عمل می‌کند و همه نقشه دشمنان را بر هم می‌زند؛ همین عظمت سپاه باعث شده که پروژه سپاه هراسی رواج پیدا کند و مقام‌های نظامی و سپاه مورد تحریم قرار بگیرند.

غرب زحمت کشیده یک حساب به نام من باز کرده و همان را بلوکه کرده است

رئیس اداره سیاسی سپاه در مورد تحریم خود توسط کشورهای غربی گفت: بله آنها زحمت کشیده‌اند به نام من در آنجا حساب باز کرده و همان حساب را بلوکه نموده اند؛ آنها یک کتاب با نام من منتشر کرده‌اند که نشان‌دهنده نقش مهم سپاه در بصیرت‌افکنی است.

جوانی در پایان با بازگویی یک خاطره از حوادث 88 گفت: در آن زمان با توجه به تبلیغات دشمنان و احساس اطمینان فتنه‌گران از پیروزی، عده‌ای احساس ترس کرده بودند که به فضل الهی و بنا بر وعده الهی مبنی بر اینکه هر کس با خدا باشد به او سکینه و آرامش می‌دهیم، من و تمام افرادی که خدا را قبول و رهبر انقلاب را الگو قرار داده بودیم، دارای آرامش خاصی شدیم که این آرامش خاطر یک خاطره خاص از آن دوره بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *