هرازنیوز: مدتی است که کرایه های تاکسی در آمل افزایش یافته است. نگارنده قصد ندارد  به افزایش قیمت و یا تبعات مثبت و منفی آن بپردازمد.

مشکل اصلی که در این موضوع رخ نموده است نبود پول خرد کافی  در بین مردم و تاکسی رانان است، البته خود نقل و انتقال پول بدین صورت نیز یکی از راه های انتقال عوامل بیماری زا چه از نوع باکتریایی و چه از نوع ویروسی است.

به هر حال می توان در این موضوع بهتر عمل نمود و موجبات رفاه مردم و تاکسی رانان را فراهم کرد.

پیشنهاد:

یکی از ساده ترین کارها چاپ بلیط و یا پرداخت الکترونیکی است. این کار باعث می شود که مشتریان خطوط تاکسی رانی اقدام به خرید عمده بلیط نمایند و مشکل نبود پول خرد کافی حل می گردد. در لیست زیر فواید  مختلف این کار  ذکر شده است:

1. فایده اول اینست که دیگر بحثی در مورد پول خرد و نبود آن وجود نخواهد داشت.

2. فایده دوم اینست که انتقال بیماری ها از طریق پول نقد کمتر می شود.

3. برای افرادی به عنوان فروشنده بلیط اشتغال زایی می گردد.

4. و اما فایده مهم این کار گردش مالی ایجاد شده برای شهرداری و تاکسیرانی است. فرض کنید خطوط تاکسی رانی شهر آمل 50000 نفر مشتری داشته باشد. و این افراد اول هر ماه 100000ریال بلیط خرید نمایید در نتیجه مبلغ 5000000 میلیارد ریال در ماه گردش مالی برای تاکسی رانی وجود خواهد داشت که از آن می توان برای نوسازی ناوگان، وام به رانندگان، خرید عمده تایر و لوازم پر مصرف خودرو  با قیمت کمتر برای رانندگان و … استفاده نمود.

بسیاری از پیشرفت ها در جوامع توسعه یافته در نتیجه اقداماتی است که بر خلاف ظاهر پیچیده اش از کارها و سیاست های مدیریتی و مالی ساده شکل گرفته است.

مطمئنا ما نیز با تفکر و ارائه طرح ها و ایده های نو می توانیم بهتر و موثر تر عمل نمایید.

حمزه اصغرنژاد – هرازنیوز

 

 

2 thoughts on “راه حلی برای پول خرد تاکسی”
  1. ربطی به این خبر نداره ولی بخونیدو اگه تونستین حمایت کنید… 🙁

    کاسبی قانونی(در دانشگاه شمال)
    مجوزدسترسی به این قسمت وجود ندارد نیاز به تاییدیه مالی می باشد.
    این جمله ای است که در پایان ترم زمانیکه دانشجو اقدام به دریافت کارت ورود به جلسه میکند نمایش داده میشود و یک شک به دانشجو وارد میکند و این سوال را در ذهن دانشجو برمی انگیزد که”تمام شهریه را تصویه کرده ام،آنهم اول ترم،چرا؟؟!!!!”
    بعد از تمام بررسی ها تازه متوجه میشود که یک مبلغ 21500 تومان به او تحمیل شده است.
    بعد از بررسی های فراوان وسوال از افراد آگاه تازه متوجه میشود که این مبلغ بابت همایشات فرهنگی است که در دانشگاه برگزار میشود!!!
    “دانشجو باید این مبلغ را پرداخت کند چون دستور وزارت علوم است” پاسخی است که مسئول مرتبط با این سوال میدهد.اکنون میخواهیم به زوایای پنهان این قضیه سری بزنیم و فضا را مورد نقد و بررسی قرار دهیم.
    همانطور که میدانیم دانشگاه دارای نزدیک به 9000 دانشجو میباشد که در رشته ها و مقاطع مختلف مشغول به تحصیل میباشند و اگر از 9000 نفر مبلغ 21500 تومان گرفته شود حاصل میشود 193500000 (صد و نود و سه میلیون و پانصد هزار تومان).
    آری برای ما مبلغ قابل توجهی است ولی برای یک مجموعه بزرگ دانشگاهی مبلغی در خور توجه نیست ولی این مبلغ را از دانشجو میستانند.
    حال این سوال در ذهن ها متبادر میگردد که مگر در طول یک ترم چند همایش مرتبط با دانشجو برگزار میشود تاکید میکنم همایشات مرتبط با دانشجو، که دانشجو باید این فشار را تحمل کند؟
    قبل از ادامه مبحث باید مبحثی مرتبط با مسئله بالا بصورت روشن بیان شود آنهم این است که بهترین سالن همایشات در این شهر با ظرفیت 200 نفر برای مدت2 ساعت ،اجاره آن از 2000000(دو میلیون تومان) بیشتر نیست(ما حداکثرقیمت را در نظر گرفته ایم) .
    حال دانشگاه شمال چند همایش برگزار کرده(همایشات مرتبط با دانشجو، تاکید میکنم همایشات مرتبط با دانشجو) ؟ فی المثال بگوییم 10 همایش؟ خوب 10 همایش برگزار کرده است با تفاسیر بالا هزینه اش میشود20000000(بیست میلیون تومان).مبلغ (صد و هفتاد و سه میلیون و پانصد هزار تومان)173500000باقی میماند این مبلغ چه میشود؟؟؟ آیا صرف دانشجو میشود یا اینکه به جیب بی انتهای سهامداران دانشگاه میرود؟
    آیا این بی عدالتی در چارچوب عدالت و قانون نیست؟ حال این سوال را باید از وزیر محترم علوم پرسید که بهتر نبود این این ابلاغیه را به صورت دقیق تر مینوشت ، باتمام ریز کاری ها که فشارش را دانشجو تحمل نکند؟
    آیا این حرکت(اشاره به ابلاغیه غیر دقیق) در شآن و مقام یک وزرات خانه مهمی چون وزارت علوم است؟
    از این طرف سکه میرویم به روی دیگر آن که خیلی مهم است این همایشات با عنوان همایشات فرهنگی برگزار میشود آیا برای توسعه فرهنگ همه نباید تلاش کنیم و از خودمان مایه بگذاریم؟ اگر قرار است برای توسعه فرهنگ دانشجو هزینه کند و خون جگر بخورد فلذا دانشگاه شمال را نباید از بانیان تحول فرهنگی دانست و بیشترباید بدان بعنوان یک بنگاه اقتصادی زود بازده نگریست آیا اینطور نیست؟
    چرا سهامداران، که درآمد میلیاردی از این دانشگاه دارند مقداری از جیب مبارکشان برای کارهای فرهنگی هزینه نمیکنند؟ یک مثال است که حیفمان میآید که بیان نکنیم، گفته اند:” گر از یک گودال کوچک یک کوزه آب برداشته شود نمایان خواهد شد ولیکن اگر از یک دریا یک کوزه آب برداشته شود اتفاقی برای دریا نمی افتد” پس چرا بعضی ها که دریایند، گودال صفت اند؟؟؟؟؟
    تا چه زمانی این چنین باید در مسیر توسعه عدالت و فرهنگ حرکت کنیم؟
    آیا در پایان این ترم هم باید منتظر چنین قضیه ای باشیم؟؟؟؟!!!
    با احترام
    دانشجویان دانشگاه برتر

  2. *استقبال از ایده جدید نباید صرفا تمرکز روی نظر مشتری باشد.باید ایده را خلق کرد*

    با سلام خدمت مدیر سایت.
    طرح تبدیل پول به بلیط را اینجانب در تاریخ 27 شهریور 91 در شهرداری آمل به شماره نامه 38969 ثبت نمودم.
    لازم به ذکر است که بنده طرح را در حدود چندین صفحه با مطالعات میدانی و پژوهشی انجام دادم که حاصل این کار چندین ماهه و گروهی به دیدگان دفتر فرماندار،شهردار،اعضای شواری شهر و مدیریت راهنمایی و رانندگی،تعدادزیادی از رانندگان تاکسی و نیز شهرورندان رسید.باید گفته شود که غالب رانندگان تاکسی موافقت خود را از اجرایی شدن طرح با شادی ابراز کردند.
    عنوان طرح، مدیریت پول در واحد تاکسیرانی است.
    شایان ذکر می باشد که این طرح قرار است در مرحله عبور از بلیطی شدن به مرحله گذار (الکترونیکی شدن) بیانجامد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *