دبیر اجرایی ستاد احیا و جمع‌آوری زکات آمل از کسب رتبه نخست این شهرستان در جمع‌آوری زکات در بین دیگر شهرهای استان مازندران خبر داد.
.
به گزارش روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) آمل، رمضان علیپور دبیر اجرایی ستاد احیا و جمع‌آوری زکات آمل و مدیر کمیته امداد این شهرستان با اشاره به فعالیت ستاد احیا و جمع‌آوری زکات این شهرستان بیان داشت: در راستای تبلیغ و جمع‌آوری زکات واجب و مستحبه 86 امدادیار در روستاها بین مردم فعالیت دارند.
وی با اعلام اینکه ستاد مرکزی احیا و جمع‌آوری زکات در این شهرستان به ریاست امام جمعه برگزار شده و دبیری آن نیز به کمیته امداد محول شد، افزود: برخلاف برخی خبرگزاری‌ها و سایت‌های محلی که اخبار ناقصی از این ستاد ارایه دادند خوشبختانه تلاش‌های زیادی برای جمع‌آوری زکات در این شهرستان انجام شده و تقریبا همه مسئولان شهری در این ستاد دخیل هستند.
علیپور با اشاره به مواردی که زکات به آنها تعلق می‌گیرد، عنوان کرد: ما در این شهرستان زکات واجب کمی داریم و هدف ما برای اشاعه نفس نیک و پسندیده عمل انفاق در بین مردم جامعه است.
دبیر اجرایی ستاد احیا و جمع‌آوری زکات در آمل با تاکید اینکه خوشبختانه تاکنون مردم آمل 12 میلیارد ریال زکات مستحبه پرداخت کردند، تصریح کرد: آمل رتبه نخست جمع‌آوری زکات در بین شهرهای مازندران را به خود اختصاص داده است.
وی با ابراز اینکه سعی داریم تا در همه مساجد شهری و روستایی آمل امدادیار زکات را فعال کنیم، گفت: افق دید ما برای فعال کردن یک امدادیار برای هر مسجد است.
دبیر اجرایی ستاد احیا و جمع‌آوری زکات شهرستان آمل با اعلام اینکه حدود 420 روستا در این شهرستان وجود دارد که 360 روستا دارای جمعیتی ثابت بوده و حدود 70 روستا در بخش کوهستانی و صعب‌العبور لاریجان و امامزاده عبدالله(ع) دارای جمعیتی متغیر است، ابراز داشت: امدادیاران با ثبت زکات جمع‌آوری شده به عنوان همکاران ما در مساجد اقدام به دریافت زکات از علاقمندان و مردم می‌کنند تا در همان منطقه در بین نیازمندان و محرومان جامعه در راستای محرومیت‌زدایی و کاهش فقر توزیع شود.
* جمع‌آوری 12 تن مرکبات به عنوان زکات مستحبه در آمل
علیپور یاداور شد: سال گذشته نیز 12 تن مرکبات به عنوان زکات مستحبه در قالب طرح شجره طیبه در این شهرستان جمع‌آوری و بین نیازمندان توزیع شد.
با اعلام اینکه شجره طیبه یکی از طرح‌های زیبای زکات است، اضافه کرد: در این طرح با همت باغداران تعدادی از درختان مرکبات انتخاب و پلاک‌کوبی می‌شوند تا سالانه محصولات آن به عنوان زکات مستحبه در اختیار نیازمندان همان منطقه قرار گیرد.

By another

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *