محققان معتقدند: تخم مرغ خامی که اغلب در خمیرهای شیرینی و یا بیسکوئیت وجود دارد، ممکن است حاوی باکتریهایی باشد که می تواند شما را بیمار کند.
با توجه به این که پخت شیرینی و بیسکوئیت یک فعالیت جالب و سرگرم کننده برای تعداد زیادی از افراد است، آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی این پیشنهادات را برای پخت مطمئن و سالم به همه ارائه می دهد:
– هرگز خمیر خام شیرینی و یا بیسکوئیت را مزه نکنید و نخورید.
– هرگز قاشق یا کاسه که شامل خمیر خام شیرینی و یا بیسکوئیت است را نخورید.
– قبل از آنکه شیرینیهای خود را بچشید، مطمئن شوید که همه قسمتهای آن و همچنین داخل آنها پخته شده باشد.
– هنگامی که می خواهید شیرینیها یا بیسکوئیتهای خود را پخت کنید، دستهای خود را قبل از شروع بشویید، همچنین پس از دست زدن به تخم مرغ خام و بعد از آن که کارتان تمام شد، دستهایتان را بشویید.