مدیرکل فرودگاه‌های مازندران از راه‌اندازی پرواز ساری – قشم – دبی از طریق فرودگاه بین‌المللی ساری خبر داد و گفت: این کار با سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی شرکت ماهان انجام می‌شود.

به گزارش فارس، موسی مشاء زمینی بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران در نشست خبری شورای حمل و نقل و مازندران که با محوریت روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی مازندران برگزار شد، یکی از راه‌های رسیدن به توسعه را توسعه صنعت حمل و نقل به ویژه حمل و نقل هوایی برشمرد.

وی از فعالیت فرودگاه بین‌المللی ساری، فرودگاه نوشهر و رامسر در مازندران خبر داد و خاطرنشان کرد: جایگاه فرودگاه بین‌المللی ساری نیز بر اساس توجه تجهیزاتی و امکاناتی در حال ارتقا است.

این مسئول با اعلام رضایت از عملکرد فرودگاه رامسر و نوشهر اضافه کرد: با توجه به جایگاه‌ اقتصادی و فرهنگی مازندران، سفرهای پروازی در فرودگاه‌های مازندران راه‌اندازی می‌شود.

وی به جایگاه مازندران در انتقال نفت و گاز اشاره کرد و گفت: خط پروازی ساری – عسلویه به همین منظور راه‌اندازی شده است.

مشاء زمینی به سه برنامه توسعه زیرساخت‌ها، پذیرش مسافر و بار و تخصیص اعتبار برای توسعه فرودگاه‌های مازندران اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی پرواز ساری – دبی با دستور ویژه رئیس جمهور در حال اجرایی شده است.

این مسئول اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود که 80 درصد این کار اجرایی شده است.

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران گفت: تا عید امسال خط پروازی ساری – دبی راه‌اندازی می‌شود.

وی از راه‌اندازی پرواز ساری – قشم – دبی از طریق فرودگاه بین‌المللی ساری خبر داد و خاطرنشان کرد: این کار با سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی شرکت ماهان انجام می‌شود.

مشاء زمینی از افزایش پرواز عتبات از فرودگاه ساری خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر پرواز ساری به مقصد بغداد و نجف در حال انجام است.

وی از آغاز پرواز حج عمره از 20 دی ماه خبر داد و گفت: کاهش زائران و مسافران هنوز گزارش نشده است.

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران با اعلام اینکه امسال از فرودگاه‌های مازندران 150 هزار نفر جابجا شدند سهم جابه‌جایی گردشگران و مسافران عتبات و حج را 100 هزار نفر اعلام کرد.

مشاء زمینی با اشاره به اینکه توسعه و تجهیز فرودگاه نوشهر در لیست پروژه‌های مهر ماندگار قرار گرفته است، بیان داشت: با نصب دستگاه سه میلیارد تومانی در این فرودگاه امکان کنسلی کاهش پیدا می‌کند.

وی از سرمایه‌گذاری 20 میلیارد تومانی در فرودگاه بین‌المللی دشت ناز ساری خبر داد و گفت: فقط برای برج مراقبت این فرودگاه 12.5 میلیارد تومان اختصاص یافته است.

این مسئول از ساخت سالن بزرگ مستقبلان در فرودگاه دشت ناز ساری خبر داد و یادآور شد: 30 ماه این پروژه تحویل داده می‌شود.

مشاء زمینی درباره نامگذاری فرودگاه بین‌المللی دشت ناز ساری در جغرافیای شهرستان تازه‌تاسیس میاندرود که بر اساس مصوبه دولت محقق شد، گفت: تغییر نامگذاری این فرودگاه به مکاتبات زیادی نیاز دارد.

وی اعلام کرد: این کار تا جایی باید پیش برود تا از ثبت جهانی خارج شود، فرودگاه دشت ناز ساری در ای کا او ثبت شده است و به جغرافیای منطقه در نامگذاری‌ها نگاه نمی‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *