به گزارش هراز به نقل از کمال نیوز، حجت الاسلام علیرضا پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه، در جمع عزاداران حسینی حسینیه رضوان آمل با بیان این که در هر نوع از زندگی و مشاغل انسان مهارت هایی را پیدا می کند که از آن به عنوان مهارت های شغلی یاد می شود، گفت: بسیاری از مهارت هایی که انسان در متن زندگی پیدا می کند ارزش دینی دارد.
وی با اشاره به این که قدرت تمرکز یافتن و کنترل ذهن از مهارت های فوق العاده معنوی است، خاطرنشان کرد: دین مهارت هایی را به ما می دهد و یا از ما می خواهد که دنیای پست این مهارت ها را از انسان می گیرد و از بین می برد که در این جا تعارض بین دین و دنیا به وجود می آید.
حجت الاسلام پناهیان با بیان این که انسان اگر در نماز خواندن تنها به خدا نیاندیشد نمی تواند کنترل ذهنی پیدا کند، گفت: بیش تر امور معنوی ما در نیات و توجهات روحی است و خوبان عالم نیز اکثر خریدهای خود را با نیت انجام می دهند و مهم ترین مشکل ما این است که نمی توانیم نیت کرده و با دل خرید کنیم.
استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر این که یکی از کاربردهای قدرت ذهنی و توجه یابی در سر نماز است که باید نسبت به آن توجه ویژه ای را داشته باشیم، بیان داشت: نماز تمرین ملاقات با خداوند منان است که اگر با توجه در خانه حضرت حق را بزنیم و این در باز گردد انسان تمام دنیا را یک جا کنار می گذارد.
وی با اشاره به این که خدا خالق همه لذات و زیبایی ها است که نهایتی در آن وجود ندارد، گفت: توجه انسان به خالق هستی سبب می گردد تا او لذات و زیبایی های دنیایی را کنار بگذارد و فقط به آفریدگار عالم توجه کند.
حجت الاسلام پناهیان با بیان این که زندگی در نماز به عنوان اصل زندگی است و بقیه امور را که دیگر موجودات هم دارند، بیان داشت: انسان در مهارت های زندگی توانایی کامل دارد ولی در مهارت های معنوی دچار ضعف است که باید با دل بریدن از دنیا به مهارت افزایی خویش بپردازد.
استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر این که در بعضی از امور دنیایی انسان باید به طور متفاوتی بیاندیشد ، گفت: آدمی باید در تمام لحظه های زندگی شکر حضرت حق را به جا آورد و با زاویه ای به امور مختلف بنگرد که همه چیز را بهتر ببیند.
وی با بیان این که شیطان در محل نگاه ما آلودگی های خود را می ریزد و سعی می کند به امور مختلف بد نگاه کنیم، خاطرنشان کرد: شیطان درصدد است تا ما نعمت های الهی را نبینیم و فکر کنیم این نعمات در دست دیگران است که این بدترین حالت عدم قدرت کنترل نگاه است.
حجت الاسلام پناهیان با اشاره به این که شکر کردن یکی از نتایج زاویه نگاه خوب است که می تواند تاثیرات شگرفی در وجود آدمی داشته باشد، بیان داشت: عده ای در دنیا به عنوان نماینده رسمی ابلیس هستند تا انسان نگاه درستی نداشته باشد که باید از چنین افرادی دوری کنیم.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که ماهواره ها مهارتشان در این است که انسان را وادار به کج بینی نمایند، گفت: حرف هایی را که یک عمر در بالای منابر پیرامون ابلیس می شنویم همه آنها در ماهواره نمایان است.
وی با اشاره به این که بحران اقتصادی امریکا گوش جهان را کر کرده است، بیان داشت: امریکا از نظر نظامی در عراق و افغانستان به پستی رسید که بدین منظور حضور او در عرصه نظامی تمام شده است و این کشور در میان مردم خود نیز اعتباری ندارد که در آن جنبش هایی چون وال استریت ایجاد می شود.
حجت الاسلام پناهیان با تاکید بر این که الگوی دموکراسی امریکایی به نقطه پایان رسیده است، خاطرنشان کرد: سی سال پیش امریکا الگو بود ولی الان مردم دنیا حالشان از الگوی دموکراسی آنان به هم می خورد.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که نفوذ ایران اسلامی بسیار گسترده شده است و ما توانسته ایم در امور مختلف به موفقیت های والایی دست پیدا کنیم، گفت: امریکا با غارت همه کشورهای جهان نتوانسته است به جایی برسد و ضعیف شدن آن را همه دیده اند.
وی با اشاره به این که ابلیس بعضی ها را واردار می کند که به این وضعیت خوب کشور نگاه کنند و بگویند که وضعیت خراب است، خاطرنشان کرد: مشکلات در کشور وجود دارد ولی قدرت توسعه ایران اسلامی بسیار گسترده است که باید بدین منظور نگاه شاکرانه به درگاه حضرت حق داشته باشیم.
حجت الاسلام پناهیان با بیان این که ما می دانیم که مردم و مسئولان مملکتی آدم های خوبی هستند ولی آنقدر خوب نیستند که امام زمان (عج) ظهور کند، بیان داشت: باید کنترل نگاه را به دست خود داشته باشیم و به دنبال آن باشیم که چرا خوب نیستیم.
استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر این که دشمنان مدیریت توجه موسیقی، تلویزیون، زندگی سرشار از سرگرمی و لذت معصیت است، گفت: انسانی که فلج روحی باشد نمی تواند به سعادت دست یابد و باید کنترل توجه را در وجودمان نهادینه کنیم.
وی با تاکید بر این که غرب به بشریت رحم نمی کند و همیشه به دنبال به سلطه کشیدن انسان است و دوست دارد که بشر برای همیشه حیوان باشد، بیان داشت: سبک زندگی ما خراب است که باید به آن سر و سامان دهیم.