در پی توزیع آش در شهرستان ایلخچی در آذربایجانشرقی، به دلیل رعایت نکردن مسائل بهداشتی در پخت این آش، 400 نفر راهی بیمارستان اسکو شدند.
فارس از تبریز، به دلیل استفاده از موادغذایی تاریخ گذشته و عدم رعایت اصول بهداشتی در پخت این غذا، متاسفانه استفاده کنندگان از این آش، همگی مسموم شدند.
با اعلام گزارش وقوع این حادثه به اپراتور مرکز فوریتهای پزشکی، آمبولانس های این مرکز به محل حادثه اعزام و مصدومان را به درمانگاه ایخلچی و بعد به بیمارستان اسکو منتقل کردند.
حبیب حسینقلیزاده مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز گفت: بیشتر این افراد سرپایی درمان و مرخص شدهاند و برخی نیز بعد از چند ساعت از بیمارستان مرخص شدهاند.
وی افزود: البته پیگیری بهداشتی این مسئله در حال پیگیری است.
حسینقلیزاده خاطرنشان کرد: با توجه به برگزاری مهمانی حج و نیز نزدیکی ایام سوگواری در محرم الحرام و رواج مراسم نذری، شهروندان باید در استفاده از مصرف لبنیات غیر پاستوریزه، مواد غذایی بدون مشخصات و تاریخ گذشته و بدون پروانه بهرهبرداری و مجوز بهداشتی بپرهیزند و در تهیه مواد غذایی نکات بهداشتی را رعایت کنند.