حمله سایبری ایران به بانکهای آمریکا دروغ محض است و یکی از اتهاماتی که میتواند تمام اهداف موجود در دستور کار را برآورده کند «یک حمله سایبری به مؤسسات بانکداری غربی است که بتوانند گردن ایران بیندازند.»
به گزارش فارس، وبگاه خبری «اینفووارز»، در مقالهای به قلم «اریک بلیر» مینویسد: کنترل اینترنت در آمریکا نشان از دروغ بودن موضوع حمله هکرهای مسلمان به شبکه بانکی این کشور است. قانونی که هم در داخل کشور و هم در خارج برای تصویب با مشکل مواجه شد.
* حمله سایبری ایران به آمریکا دروغ محض است
یک ماه پیش در مقالهای با عنوان «دستور کار نظم نوین جهانی فقط با حرکتی ساده پیش میرود» خاطرنشان کردیم که یکی از وقایعی که میتواند با یک حرکت ساده تمام اهداف موجود در دستور کار را برآورد «یک حمله سایبری به مؤسسات بانکداری غربی است که بتوانند گردن ایران بیندازند.» حالا که رئیس جمهور آمریکا اوباما، راضی شده دستوری اجرایی مبنی بر کنترل اینترنت را به اسم امنیت سایبری امضا کند، دیگر روشنتر از همیشه است که «حمله سایبری» کاملاً دروغ است. خصوصاً از وقتی که نتوانستند تمام نسخههای قانون کنترل اینترنت را در کانالهای دولتی معمولی، چه داخلی و چه خارجی، تصویب کنند.
* هکرهای مسلمان به دلیل پخش یک فیلم به ما حمله کردهاند؟
آیا قرار است باور کنیم که هکرهای فعال و تیزهوش مسلمان فقط به این دلیل به بانکهای آمریکا حمله کردهاند که از تولید یک فیلم در آمریکا عصبانی بودند؟ این شبیه این است که به افغانستان یا عراق حمله کنیم آن هم فقط به این دلیل که به فرض 15 سعودی به ما حمله کردهاند، آخ، بگذارید ببینم… واقعاً حمله کردهایم.
* با قصهپردازی چگونه میخواهند اعتماد مردم را به حرفهایشان جلب کنند؟
آیا داستان بهتری بلد نبودند برای این موضوع بسازند؟ این داستان آنقدر قابل پیشبینی است که آدم خندهاش میگیرد. ولی اینکه انگیزه حمله را خشم مسلمانان از فیلم ضداسلامی بدانند دیگر واقعاً مسخره است.
خیلی غمانگیز است که «ریچارد کلارک» را در فیلمی ویدیویی تماشا کنیم که این موضوع را جدی گرفته است. در مورد فروش تشکیلاتش حرف میزند.
شخصاً این داستان را مزخرفی واقعی میدانم. بوی تعفنش فضا را پر کرده است. نظر شما چیست؟