یداله اکبر زاده فرماندار آمل

خبرگزاري فارس از آمل، يدالله اكبرزاده در شوراي اجتماعي اين شهرستان با اشاره به اينكه تعدد در صدور مجوز براي مراكز مشاوره امكان ساماندهي و نظارت بر اين موسسات را با مشكل مواجه ميكند، اظهار داشت: بهزيستي، سازمان جوانان و نظام روانشناسي از نهادهاي صادركننده مجوز براي مراكز مشاوره است.
وي با بيان اينكه اين مراكز به دليل در ارتباط بودن با اقشار جوان بايد داراي نظارت بيشتري باشند، تصريح كرد: صدور مجوز براي اين مراكز از طريق يك نهاد موجب انسجام در هدايت چالش‌ها و آسيب‌هاي اجتماعي مي‌شود.
فرماندار آمل با تاكيد بر اينكه تعدد نهادهاي صادركننده مجوز مراكز مشاوره موجب تعدد نرخ مشاوره و هزينه آن شده است، براي ساماندهي و نظارت بيشتر در اين موسسات تاكيد كرد.
وي با اعلام اينكه بايد در نشستي با تمام مديران اين مراكز امر ساماندهي مراكز مشاوره عملي شود، گفت: ارائه خدمات به اقشار مختلف بايد داراي وحدت رويه باشد.
مدير آموزش و پرورش شهرستان آمل نيز در اين جلسه با بيان اينكه بيش از نيمي از دانش‌آموزان دوره متوسطه به سوي رشته‌هاي فني ‌و حرفه‌اي و كارودانش سوق داده مي‌شوند، افزود: ايجاد مهارت براي حضور در بازار كار در آينده اين دانش‌آموزان نقش مهمي دارد.
اكبر لطفي با تاكيد بر اينكه سياست آموزش و پرورش توسعه مراكز فني وحرفه‌اي است، تصريح كرد: آموزش مهارت به جوانان بسياري از مشكلات آنها را در امر ازدواج و اشتغال در آينده رفع مي‌كند.
وي با بيان اينكه لزوم راه‌اندازي دفاتر مشاوره ديني در برخي نهادها موجب رفع شبهات و به روز شدن نيازهاي نسل جوان مي‌شود، يادآور شد: اكثر مراكز مشاوره علمي هستند در حالي كه براي رفع مشكلات مذهبي جوانان نيز بايد فكري شود.
لطفي با اشاره به اينكه دانشگاه‌ها بايد در زمينه ارائه مشاوره به نسل جوان فعال‌تر شوند، يادآور شد: در كنار مباحث علمي و آموزشي، آموزش‌هاي ديني نيز بايد در دستور كار قرار گيرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *