سرهنگ پاسدار سید قاسم هاشمی معاون فرهنگی اجتماعی سپاه کربلا مازندران گفت: سینما ایران باید بر پایه ی اندیشه های دینی و توحیدی شکل پذیرد و واجد مزیتها و ویژگیهای فرهنگی و باورهای ما باشد.
معاون فرهنگی اجتماعی سپاه کربلا گفت: ملودرام امروز سینمای ما نه تنها وجهی خاص از یک زاویه دید و نحوهای از زندگی واقعی مردم این سرزمین را برای بیننده به نمایش نمی گذارد، بلکه مدلهایی تکراری ارائه میدهد تا جاییکه تلقی اکثریت قریب به اتفاق مخاطبان از این گونه فیلم ها و در مقام مقایسه با زندگی خودشان؛ بسیار فاصله دارد.
در واقع این مدلها تقلیدی از برداشتهای شبه روشنفکران از الگوهای آن سوی آبها و یا بازتابی از زندگی این قشر کوچک و محدود است که متأسفانه اغلب رسانه ها را تحت سیطره ی خود گرفته و نوعی دیکتاتور اقلیت را بر رسانه های ما حاکم کرده اند.
وی همچنین اضافه کرد: در ملودرام امروز سینمای ایران الگوهایی از شخصیتهای اجتماعی نشان داده میشود که با آنچه در واقعیت و حتی به طور روزمره در کوچه و خیابان با آن مواجهایم، تفاوت دارد.
کمتر میتوان یک اتفاق واقعی را در آثار فیلمسازان مشاهده کرد، آثاری که بتواند در درون خود با نگاه کاملا منطقی و واقع بینانه به بخشهایی از کاراکترهای اجتماعی بپردازد، کاراکترهایی که بر امروز جامعه اثرگذارند.
سرهنگ هاشمی خاطرنشان ساخت: در سینمای امروز ما از آن قشر پرشور و جوان اثری دیده نمیشود که عرصه های علم و فناوری را در نوردیده و دنیا را در ابتکارات و خلاقیتهای خود حیران گذاشته تا آنجا که رشد علمی کشور یازده برابر دیگر کشورها پیشرفت کرده است.
به گزارش خبرنگار بلاغ؛ وی افزود: همچنین در سینمای امروز ما اثری از افتخارات، رنجها و پیروزیهای ملت ما طی بیش از سی سال گذشته نیست و از تاریخ پرفراز و نشیب دور و نزدیکش نیز سخنی به میان نیامده است.
از مرارتهای خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، از ایستادگی و پایمردی 33 ساله در برابر تمامی دنیای کفر و شرک و الحاد، از سرداران پرافتخار دیروز و امروز، از هزاران قربانی و شهید کینه جوییهای دشمن غدار توسط جنگ و ترور و بمب گذاری خبر و اثری نیست.