بدن انسان در زمان افطار نیاز به یک منبع انرژی به شکل گلوکز دارد که سریعا انرژی لازم را در اختیار بافت های بدن و خصوصا سلول های بافت های عصبی و مغز قرار دهد.

کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، با بیان این که خوردن شیر گرم و مقداری نان به همراه پنیر و سبزی و نیز سوپ یا آش رقیق بهترین غذا برای افطار است،‌ اظهار داشت: بدن انسان در زمان افطار نیاز به یک منبع انرژی به شکل گلوکز دارد که سریعا انرژی لازم را در اختیار بافت های بدن و خصوصا سلول های بافت های عصبی و مغز قرار دهد.

 

دکتر فروزان صالحی افزود:‌ خرما یکی از بهترین مواد غذایی است که فرد روزه دار می تواند با آن روزه خود را بگشاید و منبع عالی از قند و املاحی چون پتاسیم و منیزیوم است.وی تصریح کرد: شخص روزه دار باید با غذایی سبک و در عین حال پر انرژی افطار کند و از مصرف غذاهای حجیم،‌ برنج و غذاهای سرخ کردنی و غذاهای آماده اجتناب کنند تا بدن آرام آرام خود را آماده شام کند.

 

این کارشناس تغذیه ادامه داد:‌ افطار را با آب، خرما، کشمش، عسل و به طور کلی با یک قند طبیعی آغاز کنید. خورن چای کم رنگ، شیر گرم، فرنی و شیر برنج و حلیم کم روغن نیز می تواند در آغاز افطار مناسب باشد.

“سلامت نیوز”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *