به گزارش هرازنیوز، مصطفی سوادکوهی فرماندار شهرستان آمل، به همراه سرهنگ عابدین داغمهچی فرمانده سپاه ناحیه آمل، با حضور در ساختمان ستاد گرامیداشت ششم بهمن و جنگل و دفتر حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شهرستان آمل بازدید بعمل آوردند.
در این بازدید، فرماندار آمل ضمن قدردانی از تلاشهای دستاندرکاران ستاد، بر اهمیت حفظ و ترویج ارزشهای حماسه ششم بهمن و جنگل تأکید کرد.
وی این حماسه را نماد ایستادگی و بصیرت مردم آمل در برابر توطئهها دانست و یادآور شد که انتقال صحیح این رویداد به نسلهای آینده ضروری است.
سوادکوهی حماسه ششم بهمن را یک حماسه ملی دانست و تصریح کرد: این حماسه توسط مردم آمل آفریده شد اما باید در عرصه ملی به آن توجه شود .
در ابتدای این جلسه علی امانی مسئول ستاد مردمی گرامیداشت حماسه اسلامی ششم بهمن و جنگل آمل و مسئول دفتر حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شهرستان، گزارشی از اقدامات دو ساله این ستاد ارائه داد.
در ادامه، روزبه نصیری مدیر اجرایی ستاد گرامیداشت، گزارشی از اقدامات انجام شده در شب ششم بهمن سال ۱۴۰۳ که با حضور رئیس مجلس در مصلی برگزار شد، ارائه کرد.
این مسئول همچنین به پیگیریهای مربوط به بنیاد ششم بهمن و هماهنگی برای دیدار مردم آمل با رهبر معظم انقلاب در سال ۱۴۰۴ با پیگیری مسئولان پرداخت.
پس از آن، علی کوهی، جانشین ستاد گرامیداشت، گزارشی در خصوص عملیاتهای جنگل در سالهای ۱۳۶۰ و ۱۳۶۱ و همچنین چاپ کتاب “شیم کوه” که به عملیات جنگل در سال ۱۳۶۱ میپردازد، ارائه نمود.
وی همچنین به اقدامات انجام شده در خصوص مصاحبه با رزمندگان برای چاپ کتاب علامه حسن زاده و تدوین و چاپ کتاب مرجع جنگل آمل اشاره کرد.
در ادامه این جلسه، ذبیح الله مصلحی، مسئول مالی ستاد، گزارشی از اقدامات کمیته مالی این ستاد ارائه نمود. پس از آن، حاضران در خصوص برگزاری اردوی راهیان نور جنگل، تأسیس موزه حماسه اسلامی ششم بهمن و جنگل و مشاهیر آمل، و تولید سریال فاخر حماسه ششم بهمن و جنگل به بحث و تبادل نظر پرداختند.
ششم بهمن سال ۱۳۶۰، مردم آمل با ایستادگی در برابر حمله اتحادیه کمونیستها، حماسهای ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی رقم زدند.
ستاد گرامیداشت این حماسه هر ساله برنامههای متنوعی را به منظور پاسداشت این رویداد برگزار میکند.
فرماندار دستاش باز هم میشه؟؟؟