مازندران آماده شب عید؛ ذخیره کامل کالاهای اساسی
جواد مولایی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از تأمین و ذخیره‌سازی کالاهای اساسی برای ایام پایانی سال خبر داد و گفت: با تمهیدات انجام‌شده، هیچ کمبودی در عرضه این اقلام وجود نخواهد داشت. ‎

جواد مولایی، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در استان، ذخیره‌سازی کالاهای اساسی برای ایام پایانی سال به‌طور کامل انجام شده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در این زمینه اظهار داشت: برای تأمین میوه شب عید، ۱۵۰ تن سیب، ۱۵۰ تن پرتقال و ۵ تن خرما در نظر گرفته شده است. همچنین، ۳۰۰ تن گوشت، ۴۰۰ تن شکر و ۵۰۰ تن مرغ تأمین و در فروشگاه‌های سطح استان برنامه‌ریزی شده است.

مولایی، تأکید کرد: نظارت مستمر بر بازار از طریق کمیته اقدام مشترک به‌صورت هفتگی انجام می‌شود.

وی همچنین از اجرای طرحی جدید با همکاری نیروهای بسیج و جهاد کشاورزی خبر داد و افزود: این طرح در راستای تشدید نظارت‌ها و کنترل قیمت‌ها در سطح شهرستان‌ها اجرا شده است.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران ضمن بیان اینکه در حال حاضر ۸۰ تیم بازرسی در استان فعال هستند اظهار کرد: هماهنگی‌های لازم با تعزیرات و سایر دستگاه‌های مسئول برای جلوگیری از تخلفات بازار در جلسات اقدام مشترک به‌صورت هفتگی بررسی می‌شود.

مولایی در پایان تصریح کرد: در صورت نیاز، تزریق کالاهای اساسی به بازار انجام خواهد شد و مشکلی در تأمین اقلام ضروری شب عید وجود نخواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *