چرا باب‌الحوائجی به حضرت عباس (ع) اعطاشده است؟

 معاون امور طلاب حوزه علمیه قزوین در خصوص اینکه چرا باب‌الحوائجی به این حضرت اعطاشده است، گفت: به ابوالفضل العباس باب‌الحوائج گفته می‌شود چراکه در زمان حیات این حضرت کسی نبود که به در خانه او برود و دست‌خالی برگردد، اوج ایثار هر فردی عطا کردن جان است که حضرت عباس قمر بنی‌هاشم (ع) جانش را هم کریمانه برای برادر فدا کرد.

علاءالدین صفی‌خانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص سیره و شخصیت حضرت عباس (ع) اظهار کرد: در رابطه با شخصیت حضرت عباس (ع) همین اندازه بس که امیر مؤمنان علی (ع) در رابطه با فرزندش قمر بنی‌هاشم می‌فرماید فرزندم عباس به‌زودی در قیامت دیدگانم به وجود تو روشن می‌شود، یا اینکه امام حسین (ع) برای مهلت گرفتن از دشمن حضرت عباس را برای مذاکره با دشمن می‌فرستد خطاب به برادرش می‌گوید «ارکب بنفسی انت» یعنی جانم به فدایت برادر که این موضوع بیانگر شخصیت والای قمر بنی‌هاشم است.

وی در خصوص اینکه چرا باب‌الحوائجی به این حضرت اعطاشده است، گفت: به ابوالفضل العباس باب‌الحوائج گفته می‌شود چراکه در زمان حیات این حضرت کسی نبود که به در خانه او برود و دست‌خالی برگردد، اوج ایثار هر فردی عطا کردن جان است که حضرت عباس قمر بنی‌هاشم (ع) جانش را هم کریمانه برای برادرش فدا کرد.

معاون امور طلاب حوزه علمیه قزوین تصریح کرد: قمر بنی‌هاشم (ع) در نزد ائمه جایگاه رفیعی دارد، امام سجاد (ع) در شأن و منزلت و جایگاه حضرت عباس (ع) می‌فرماید برای عمویم عباس در نزد خداوند مقامی است که همه شهدا در روز قیامت به مقام عمویم عباس حسرت و غبطه می‌خورند.

وی ادامه داد: همچنین در زیارت‌نامه حضرت عباس (ع) که از طرف امام صادق (ع) روایت‌شده در خصوص مقام والای حضرت عباس(ع) صحبت شده است.

صفی‌خانی در پایان گفت: حضرت ابوالفضل عباس (ع) برای جامعه امروز خصوصاً جوانان بهترین الگو است چراکه این حضرت در ۳۴ سالگی به شهادت رسیدند و ویژگی‌هایی همچون عارف به‌حق، اطاعت از امام زمان و ولی امر، شجاعت، ایثار، جوانمردی، پاک دامانی، شهادت‌طلبی، ازخودگذشتگی، اخلاق حسنه، حامی دین و اعتقادات و ادب را دارا بودند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *